Η σύγχρονη... Βαβέλ του ΣΥΡΙΖΑ και στο βάθος... Κλεφτο-ΠΑΣΟΚ!

 
Εικόνα μιας σύγχρονης Βαβέλ, δείχνει τις τελευταίες ημέρες το παρδαλό συνονθύλευμα του ΣΥΡΙΖΑ. Έτσι, μετά το κείμενο των 53 αριστεριστών της ομάδας Τσακαλώτου, που ζητούν ...

«επιστροφή στις ρίζες», υπήρξε απάντηση των λεγόμενων «πασοκογενών», που επιτίθενται στους 53 και ζητούν τα… αντίθετα απ’ αυτά που ζητούν οι 53.
Το νέο κείμενο που στρέφεται κατά της Αριστερής Πλατφόρμας κατέθεσε στα όργανα του ΣΥΡΙΖΑ η λεγόμενη “σοσιαλιστική” τάση του ΣΥΡΙΖΑ –οι προερχόμενοι από το κλεφτο-ΠΑΣΟΚ-. Οι «πασοκογενείς» χαρακτηρίζουν «γραφική» την πρόταση περί συνεργασίας του ΣΥΡΙΖΑ με το ΚΚΕ, και αντ’ αυτής προτείνουν «το προσκλητήριο σε στελέχη άλλων χώρων που απεξαρτήθηκαν και πολεμούν με συνέπεια το Μνημόνιο, την απόσυρση από το προσκήνιο των αριστεριστών εργατοπατέρων που προκαλούν την κοινωνία, την «πατριωτική» στροφή και άλλα τινά…
Κατά τα φαινόμενα, πρόκειται για την… 5η φάλαγγα του κλεφτο-ΠΑΣΟΚ μέσα στο συνονθύλευμα, που προετοιμάζει «κεντροαριστερή» συνεργασία του ΣΥΡΙΖΑ με το πρώην κόμμα τους και ίσως και μετεκλογική συγκυβέρνηση, αν βγαίνουν τα… κουκιά.
Σε κάθε περίπτωση, ο ΣΥΡΙΖΑ δεν πρόκειται να γλιτώσει τη συνεργασία-συγκυβέρνηση. Είτε τη «μικρή» με το κλεφτο-ΠΑΣΟΚ, είτε τη «μεγάλη» με ΝΔ και κλεφτο-ΠΑΣΟΚ μαζί!