Θράσος του πρωτομνημονιακού Καρατζαφέρη: Θέλω την 3η έδρα της Χρυσής Αυγής!

Την 3η έδρα της Χρυσής Αυγής έβαλε στο μάτι ο αρχηγός του ξοφλημένου μνημονιακού μορφώματος ΛάΟΣ (και μη σας ξεγελά η αναλαμπή των ευρωεκλογών…), με ένσταση που κατέθεσε στο εκλογοδικείο!
Πιο συγκεκριμένα, ο άνθρωπος χάρη στον οποίο πέρασε το κρισιμότατο πρώτο Μνημόνιο και ...

σχηματίστηκε η συγκυβέρνηση Παπαδήμου (όπως εκαυχάτο εκείνη την εποχή…), υποστηρίζει στην ένστασή του ότι είναι… αντισυνταγματικό το πλαφόν του 3% για την είσοδο στο Ευρωκοινοβούλιο (το εκλογοδικείο το έχει κρίνει συνταγματικό προ πολλού…)  και ζητάει να του δοθεί μια… έδρα από τη Χρυσή Αυγή και ειδικά η τρίτη, αυτή που κατέχει ο συναγωνιστής Επιτήδειος.
Το περίεργο στην όλη υπόθεση, είναι ότι ο θρασύτατος πρωτομνημονιακός πολιτικάντης, υποστηρίζει στην ένσταση, ότι «έχουν σημειωθεί βασικές αλλαγές στη φυσιογνωμία των πολιτικών σχηματισμών που εισέρχονται στην Ευρωβουλή». Τι εννοεί ο… ποιητής (εκ του προχείρου…); Μήπως ότι έχουν μπει πολλοί «φασίστες» στο ευρωκοινοβούλιο και πρέπει να τους αφαιρεθούν οι έδρες για να δοθούν σε… δημοκράταρους σαν του λόγου του;

(ΥΓ) 1: Μην ανησυχείτε… Η 3η έδρα του Κινήματος δεν κινδυνεύει…
 
(ΥΓ) 2: Ας το πάρει επιτέλους απόφαση ο (παραδόπιστος…) πρόεδρος Γιώργος: όπως όλα τα πράγματα στη ζωή έχουν ένα τέλος, έτσι και τα ευρώπουλα από την ευρωβουλή. Να τα ξεχάσει! Σωθήκανε! Δεν έχει άλλα!