6 κρατικά οχήματα και 20 αστυνομικούς «απαλλοτρίωσε» για τον εαυτό του ο φιλομασώνος Δένδιας


Ο υπουργός της αντεθνικής Χούντας, ο οποίος έδωσε το έναυσμα για την εξαπόλυση της άθλιας πολιτικής σκευωρίας εις βάρος του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος και ξεστόμισε μύδρους ψευδών και συκοφαντίας κατά ενός νομίμου πολιτικού Κινήματος, ρίχνει το προσωπείο του «προστάτη του...

δημοσίου συμφέροντος» και αποκαλύπτει το πραγματικό του ποιόν.
Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, η μετακίνησή του από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη στο υπουργείο Ανάπτυξης, στοίχισε στον Ελληνικό Λαό πέραν των αναμενόμενων και 6 κρατικά οχήματα και μια εικοσάδα αστυνομικών!
Την ίδια περίοδο κατά την οποία η αντεθνική Χούντα Βενιζέλου-Σαμαρά και ο πρώην, πλέον, υπουργός ΠΡΟ.ΠΟ. Δένδιας, αρνούνταν στους βουλευτές του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή αστυνομική φρουρά της επιλογής τους -όπως συμβαίνει με όλους τους βουλευτές όλων των υπολοίπων κομμάτων- παρά το γεγονός ότι αποτελούν στόχους τρομοκρατικών οργανώσεων της αριστεράς, ο φιλομασώνος Δένδιας με το έτσι θέλω, πήρε από το πρώην υπουργείο του 6 κρατικά οχήματα και τουλάχιστον 20 αστυνομικούς μαζί του, στο υπουργείο Ανάπτυξης.
Καθώς αναφέρεται μάλιστα, ο «πολύς» Δένδιας επέλεξε ότι πιο πολυτελές υπήρχε σε όχημα (χαρακτηριστικά τονίζεται «μεγάλο σε όγκο και ιπποδύναμη») και επιπλέον αστυνομικοί και ειδικοί φρουροί, «κάτι που δεν προβλέπεται κατά κανένα τρόπο ή κανόνα απ' οποιονδήποτε κανονισμό», όπως αναφέρει το ρεπορτάζ.
Αυτά είναι τα στελέχη της χειρότερης Τυραννίας που γνώρισε ποτέ η Πατρίδα μας, τα οποία στελέχη μάλιστα έχουν το θράσος να διατυμπανίζουν πως η Χρυσή Αυγή συνιστά απειλή για τον Ελληνικό Λαό. Εγκληματική συμμορία και απειλή για την Πατρίδα και το Λαό είναι η Χούντα Βενιζέλου-Σαμαρά, τα μέλη της οποίας διάγουν πολυτελή βίο και πλήρη προκλητικών προνομίων και χλιδής, την ίδια ώρα που ο Ελληνικός Λαός δυστυχεί και πένεται ενώ οι αυτοκτονίες έχουν ξεπεράσει τις 7.000.
Συμπατριώτες, εκείνοι οι οποίοι διακηρύσσουν κάθε τρεις και λίγο πως σας έσωσαν, σας βυθίζουν ακόμη περισσότερο στην φτώχεια, στην ανεργία και στη δυστυχία. Για το λόγο αυτό, η απάντηση δεν μπορεί παρά να είναι μία:
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ για να ξεβρωμίσει ο τόπος!