Φτωχαδάκι ο Ραγκούσης: Νοικιάζει την βίλα του στην Πάρο προς... 2.000 € την ημέρα για να... επιβιώσει


Σε Νίκο Ξανθόπουλο της πολιτικής ζωής εξελίσσεται ο πρώην υπουργός Εσωτερικών επί ΠΑΣΟΚ και Τζέφρυ Παπανδρέου, Γ. Ραγκούσης, ο οποίος ενοικιάζει τη βίλα του στην Πάρο έναντι του ευτελούς αντιτίμου των 2.000 ευρώ ημερησίως.
«Με μπαλκόνι με θέα στις παραλίες της Πάρου, το Villa Fullmoon βρίσκεται στην κορυφή του ...

λόφου στη Νάουσα σε μια έκταση 32 στρεμμάτων. Προσφέρει εξωτερική πισίνα, κήπο, εγκαταστάσεις μπάρμπεκιου και ξυλόφουρνο», αναφέρεται στην περιγραφή της βίλας Ραγκούση, η οποία διατίθεται προς ενοικίαση έναντι 2.000 ευρώ ημερησίως και για ελάχιστο διάστημα ενοικίασης τις 7 ημέρες.
Για να μην αρχίσουν οι «κακεντρεχείς» και «κακοήθεις» Έλληνες να κάνουν λόγο για το πώς χτίστηκε η βίλα, ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ δήλωσε με καημό και πόνο: «την έχτισα με τη δουλειά μου και ζω από τα ενοίκια»!
Μετά από χρόνια σκληρής εργασίας, ο «χτυπημένος από τη μοίρα» Ραγκούσης, επισήμανε με πίκρα: «είμαι άνεργος εδώ και 2 χρόνια και, αν αντέξαμε οικονομικά έως τώρα, είναι χάρη σε κάποια ενοικιαζόμενα δωμάτια που έχει η γυναίκα μου»! Μάλιστα όπως επισήμανε με τη γνωστή «σοσιαλιστική» περηφάνια, δεν επιθυμούσε να χτυπήσει πόρτες σε πολλούς που θα μπορούσαν να του προσφέρουν εργασία, διότι δεν ήθελε να χάσει την οικονομική του αυτοτέλεια!
Αυτούς τους δουλευταράδες αριστερούς κατηγορεί «αδίκως» η Χρυσή Αυγή και μαζί της η συντριπτική πλειοψηφία του Ελληνικού Λαού, για τη σημερινή δεινή κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η ελληνική οικονομία. Κι ενώ ο αχάριστος Ελληνικός Λαός «συκοφαντεί» τους Ραγκούσηδες της πολιτικής ζωής οι οποίοι τα βγάζουν πέρα με μεγάλη δυσκολία, ο πρώην υπουργός κάθιδρος από τη σκληρή δουλειά, σιγοτραγουδά με παράπονο:
Στρέμμα στρέμμα τον καημό μου, τον μετράω και πονώ, κι είναι το παράπονό μου, πότε κορόιδο ψηφοφόρε θα σε δω...