Μπλόκαραν την ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής στην Ιταλία μετά το συγχαρητήριο μήνυμα της Forza Nuova


Μετά την χθεσινή καταχώρηση της Forza Nuova με τη φωτογραφία του Ηλία Κασιδιάρη και το σύντομο συγχαρητήριο σχόλιό της, το οποίο αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα μας, απαγορεύτηκε η πρόσβαση της σελίδας της Χρυσής Αυγής από την Ιταλία!
Ο τρόμος που έχει κατακυριεύσει τους ξένους τοκογλύφους από την άνοδο των ποσοστών της ...

Χρυσής Αυγής, καθώς και ο τρόπος που παρεμβαίνουν για τη φιμώσουν, είναι η καλύτερη απόδειξη ότι οι θέσεις του εθνικιστικού κινήματος έχουν πολύ μεγαλύτερη απήχηση από εκείνη που ορισμένοι φαντάζονται.
Ένα εξίσου σημαντικό συμπέρασμα που εξάγεται από την τακτική αυτή είναι ότι όλοι οι νεοταξίτες, απανταχού της γης, μετέρχονται τα ίδια ακριβώς, γνωστά σε μας μέσα, για τον αποκλεισμό των ιδεών μας.
Μεταφράζουμε από την σχετική ανάρτηση της Forza Nuova:
«Έχουμε τρελαθεί εντελώς: H επίσημη ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής δεν είναι πλέον προσβάσιμη από την Ιταλία. Αυτή είναι η έννοια της ελευθερίας σε δημοκρατικό καθεστώς που λογοκρίνει οτιδήποτε δεν είναι αρεστό στην εξουσία. Παρά ταύτα, είναι δυνατό να παρακάμψει κανείς αυτά τα κολπάκια. Δημοσιεύουμε μια φωτογραφία της ιστοσελίδας των Ελλήνων αδελφών που δημοσιοποιούν μια ανάρτησή μας για τις εκλογές στην Αθήνα. Δυστυχώς αναγκαζόμαστε να λογοκρίνουμε μόνοι μας τον Μαίανδρο, προκειμένου να προλάβουμε μια νέα απαγόρευση από το φέισμπουκ. Ελευθερία…»