Η CIA εξοπλίζει με χημικά όπλα και φορητό οπλισμό τους κανίβαλους παραστρατιωτικούς


Είναι γνωστό από τον συμμοριτοπόλεμο της Συρίας, αλλά και από άλλες χώρες όπου η CIA προσπάθησε να ανατρέψει νόμιμες κυβερνήσεις, ότι η μυστική αυτή υπηρεσία των ΗΠΑ εξοπλίζει τους μισθοφόρους της, που έχουν αναλάβει ως πληρεξούσιοι να εκτελέσουν το βρόμικο έργο της, με όπλα των οποίων  η ταυτότητα  δεν δύναται να καθορίσει την προέλευσή τους ή με ...

όπλα που η ταυτότητά τους να οδηγεί σε αντίπαλο στρατόπεδο.
Πρόσφατα αποκαλύφθηκε ότι η CIA διαθέτει υπόγειες αποθήκες πολεμικού υλικού δεκάδων χιλιάδων τετραγωνικών μέτρων βορείως του Σαν Αντόνιο της πολιτείας του Τέξας. Οι αποθήκες αυτές λειτουργούν από το 1960 έως και σήμερα υπό πλήρη μυστικότητα και ο σκοπός τους είναι η προμήθεια με όπλα των μισθοφόρων παραστρατιωτικών υπαλλήλων αυτής της υπηρεσίας. Στους υπαλλήλους της ως γνωστό συγκαταλέγονται όλων των ειδών τα ανθρώπινα αποβράσματα, όπως κανίβαλοι ισλαμιστές, Τσετσένοι δολοφόνοι, Ουκρανοί τραμπούκοι-διαδηλωτές κ.α.
Οι συγκεκριμένες αποθήκες στο Σαν Αντόνιο φέρουν την ονομασία Camp Stanley και την αποκάλυψη ότι είναι κρυφές αποθήκες της CIA την έκανε ο Kevin Shipp, πρώην στέλεχος αυτής της υπηρεσίας. Ο Kevin Shipp το αποκάλυψε επειδή αυτός και η οικογένειά του αρρώστησαν βαριά κατά την διάρκεια διαμονής τους στην περιοχή των αποθηκών. Η αιτία της ασθενείας της οικογένειας Shipp ήταν το μολυσμένο με χημικά υπέδαφος της περιοχής Camp Stanley, χημικά που κατά δήλωση του Kevin Shipp προέρχονταν από τα αποθηκευμένα χημικά όπλα των αποθηκών.
Στην ιστοσελίδα της Ομοσπονδίας Αμερικανών Επιστημόνων (Federation of American Scientists) αναρτήθηκε τον περασμένο Δεκέμβρη μια ανάλυση του πρώην στελέχους της CIA Allan Thompson, ο οποίος επίσης κάνει λόγο για τις μυστικές αποθήκες Camp Stanley και για την επικινδυνότητα των χημικών που αποθηκεύονται εκεί. Μεταξύ άλλων ο Thompson αναφέρει: «Είναι πολύ ανησυχητικός ο τρόπος με τον οποίο η CIA εξοπλίζει με φορητά όπλα τους παραστρατιωτικούς εδώ και δεκαετίες. Πόσοι άραγε από τους ισλαμιστές που κατέχουν AK-47 και RPG-7 έχουν προμηθευτεί τα όπλα τους από αυτές τις αποθήκες;». Ο Thompson αναφέρει επίσης ότι ο στρατός των ΗΠΑ προμηθεύτηκε πρόσφατα μερικά εκατομμύρια πυρομαχικά διαμετρήματος 7,62Χ39 mm, που ως γνωστό είναι το διαμέτρημα του AK-47 (Καλάσνικοφ) και που βέβαια δεν είναι διαμέτρημα που ταιριάζει σε οποιονδήποτε τύπο φορητού οπλισμού του αμερικανικού στρατού. Η προμήθεια σαφώς έγινε για το Camp Stanley.
Ένα απόρρητο έγγραφο που είδε το φως της δημοσιότητας αναφέρει ότι στις αποθήκες Camp Stanley υπάρχουν τουλάχιστον 300 τόνοι του πολύ ισχυρού εκρηκτικού C4 (άνευ διακριτικών), το οποίο επίσης διοχετεύεται σε παραστρατιωτικούς πληρεξούσιους της CIA για να εκτελέσουν το γνωστό τους έργο. Σε ένα άλλο απόρρητο έγγραφο αναφέρεται ότι από αυτές τις αποθήκες εξοπλίστηκαν οι ισλαμιστές Ταλιμπάν του Αφγανιστάν για να πολεμήσουν τους Σοβιετικούς που είχαν εισβάλει σε αυτή την χώρα. Εξυπακούεται ότι πολλοί ισλαμιστές κανίβαλοι που πολεμούν σήμερα στην Συρία εξοπλίστηκαν με όπλα από αυτές τις αποθήκες.
Στο Camp Stanley προσφάτως ξεκίνησαν οικοδομικές εργασίες επέκτασης των αποθηκών, πράγμα που σημαίνει ότι οι «δουλειές» της CIA έχουν ανοδική πορεία και πάνε καλά. Οι αποθήκες πέραν του φορητού οπλισμού και πολλών τόνων του πολύ ισχυρού εκρηκτικού C4 περιλαμβάνουν και χημικά όπλα. Εάν στην Ουκρανία τις επόμενες ημέρες-εβδομάδες γίνει κάποια επίθεση με χημικά όπλα θα μπορούμε πλέον να γνωρίζουμε με μεγάλη βεβαιότητα από ποιες αποθήκες προέρχονταν.

Γ. Λιναρδής