ΗΠΑ και ΝΑΤΟ προστατεύουν στρατόπεδα της Αλ Κάιντα στην Λιβύη


Στις 26 Ιανουαρίου 2014 ο αποχωρών αρχηγός των γαλλικών Ενόπλων Δυνάμεων ναύαρχος Edouard Guillaud σε μια συνάντηση που είχε με 20 και πλέον δημοσιογράφους δήλωσε τα εξής: «Ο νότος της Λιβύης είναι μια πραγματική μαύρη τρύπα της τρομοκρατίας, μια περιοχή αναγέννησης και κέντρο βάρους των τρομοκρατών, όπου εκπαιδεύονται και προμηθεύονται όπλα και πυρομαχικά». Οι ...

αποκαλύψεις του ναυάρχου είναι πολύ σοβαρές, ιδιαίτερα αφού προέρχονται από έναν στρατιωτικό που σχεδίασε και έλαβε μέρος στην επίθεση του ΝΑΤΟ εναντίον της Λιβύης, μια επίθεση που είχε ως προμετωπίδα την καταπολέμηση της τρομοκρατίας. Στην ίδια συνάντηση με τους δημοσιογράφους, μια εβδομάδα πριν συνταξιοδοτηθεί, ο Edouard Guillaud πρότεινε την συνέχιση της στρατιωτικής επέμβασης του ΝΑΤΟ στην Νότια Λιβύη, ώστε να εξαλειφτεί κάθε πυρήνας ισλαμικής τρομοκρατίας που δρα στην περιοχή και όπου η Αλ Κάϊντα διατηρεί τουλάχιστον τρία στρατόπεδα εκπαίδευσης.
Η Λιβύη, μετά την επέμβαση των ΗΠΑ και των προθύμων συμμάχων τους το 2011, είναι ένα διαλυμένο και κατεστραμμένο κράτος στο οποίο την μόνη εξουσία αποτελούν οι πετρελαϊκές εταιρίες των Σιωνιστών. Παρεμπιπτόντως να αναφέρουμε ότι η στρατιωτική επέμβαση των Αμερικανοσιωνιστών κόστισε την ζωή περίπου 160.000 Λιβύων αμάχων, οι οποίοι ήταν θύματα των σφαγών, των δολοφονιών και των αεροπορικών βομβαρδισμών που συνόδευσαν την νατοϊκή επέμβαση. Να υπενθυμίσουμε επίσης ότι η νατοϊκή επέμβαση στην χώρα αυτή έγινε στα πλαίσια της «πάταξης της διεθνούς τρομοκρατίας» και της «αραβικής άνοιξης». Το αποτέλεσμα ήταν η πλήρης αποσταθεροποίηση του λιβυκού κράτους, με χαοτικές καταστάσεις στις επαρχίες του και την εμφάνιση πάσης φύσεως φυλετικών και θρησκευτικών αντιπαλοτήτων.
Η καταπολέμηση και η εξολόθρευση της τρομοκρατίας που επικαλέστηκαν οι ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ αποδεικνύεται πλέον και στον πιο απληροφόρητο ότι ήταν ένα μεγάλο επικοινωνιακό ψέμα που διοχετεύτηκε από τα σιωνιστικά ΜΜΕ στους ευρωπαίους και αμερικανούς πολίτες. Η πραγματικότητα των γεγονότων που έχουν μεσολαβήσει ως σήμερα κατηγορηματικά απορρίπτει τον ισχυρισμό περί τρομοκρατίας. Το ΝΑΤΟ είναι απολύτως ικανό τεχνικά και στρατιωτικά να παρακολουθεί την οποιαδήποτε κινητικότητα τρομοκρατικών ομάδων στο έδαφος της Λιβύης. Για να το πούμε πιο απλά.
Είναι ικανό να παρακολουθεί μέρα και νύκτα ακόμη και την κίνηση κάθε καμήλας που περιδιαβαίνει τα λιβυκά εδάφη. Οι δορυφόροι του ΝΑΤΟ είναι σε θέση να ανιχνεύουν την παραμικρή κίνηση, τον μικρότερο θόρυβο κάθε στιγμή του 24ώρου στην αχανή αυτή χώρα. Σύμφωνα όμως με τον γάλλο ναύαρχο το ΝΑΤΟ δεν έχει καταφέρει να εξουδετερώσει την «μαύρη τρύπα» της ισλαμικής τρομοκρατίας στην Νότια Λιβύη,  έχοντας μάλιστα τον απόλυτο εναέριο έλεγχο και φυσικά την αδιαφιλονίκητη υπεροπλία.
Καταλήγουμε λοιπόν αβίαστα στο συμπέρασμα ότι το ΝΑΤΟ και οι στρατιωτικές δυνάμεις του που είναι εγκατεστημένες στην Λιβύη έχουν απλώσει ένα δίχτυ προστασίας των τρομοκρατών που δρουν ανενόχλητα στο νότιο τμήμα αυτής της χώρας. Αυτή είναι η ρεαλιστική πραγματικότητα, εκτός και αν θέλουμε να υποθέσουμε ότι οι νατοϊκές δυνάμεις είναι παντελώς ανίκανες και οι ηγέτες τους ηλίθιοι στρατιωτικοί. Όσο παράλογη και αν φαίνεται αυτή η πραγματικότητα, αποτελεί αναμφισβήτητο γεγονός ότι η «συμμαχία των προθύμων» προσφέρει προστασία στα στρατόπεδα της Αλ Κάϊντα στην Νότια Λιβύη.
Στην ιστοσελίδα μας έχουμε αρκετές φορές αναφέρει ότι η Αλ Κάϊντα είναι ο «μυστικός στρατός» των Αμερικανοσιωνιστών. Τα προαναφερθέντα για την Λιβύη αποτελούν μια ακόμη απόδειξη της συνεργασίας της ισλαμικής τρομοκρατίας με τις ΗΠΑ και τους εντολείς τους. Οι ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ σε συμπαιγνία με την διεθνή τρομοκρατία απειλούν την ειρήνη, την σταθερότητα του κόσμου και το μέλλον της ανθρωπότητας. Οι μόνες δυνάμεις που αντιστέκονται στα σχέδια των Αμερικανοσιωνιστών είναι οι Εθνικιστές και η Ρωσική Συνομοσπονδία με τους συμμάχους της. Η παταγώδης αποτυχία των σχεδίων του διεθνούς Σιωνισμού στην Συρία και την Ουκρανία ήταν μόνο η αρχή. Η αντεπίθεση τώρα αρχίζει.
 
Γ. Λιναρδής