ΔΡΑΣΗ-ΔΡΑΣΗ-ΔΡΑΣΗ της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΠΑΝΤΟΥ: Σε Πειραιά, Αθήνα, Εύβοια, Αίγιο, Αττική


Άλλη μια Παρασκευή, και τα γραφεία της Τ.Ο. Πειραιώς βρέθηκαν ασφυκτικά γεμάτα με κύριο ομιλητή τον συναγωνιστή και υποψήφιο δήμαρχο με την Ελληνική Αυγή για τον Πειραιά, Νίκο Κούζηλο. Ο συναγωνιστής δεν εκμεταλλεύτηκε τον χρόνο του ως ομιλητής κάνοντας υποσχέσεις όπως τα υπόλοιπα αποκόμματα, ούτε περιορίστηκε με γενικολογίες. Έκανε εξονυχιστική ανάλυση...

 του προγράμματος της Ελληνικής Αυγής για τον Πειραιά, μιας και όπως ξέρετε, είναι της μόδας τα παπαγαλάκια του συστήματος να υποστηρίζουν πως δεν έχουμε ουσιαστικό πρόγραμμα. Ιδιαίτερη έμφαση, έδωσε μιλώντας για:

- Tον λογιστικό έλεγχο που πρόκειται να ακολουθήσει άμεσα από την στιγμή που η Ελληνική Αυγή θα έχει αναλάβει την διοίκηση του εκάστοτε δήμου.
- Tην σκληρή δουλειά που πρόκειται να επιδείξουν όλα τα δημοτικά όργανα με πρώτο τον ίδιο τον δήμαρχο, καθώς το ήμισυ του μισθού του δημάρχου θα αποδίδεται στην κοινωνική αλληλεγγύη.
- Την προτεραιότητα που θα δοθεί στον Έλληνα πολίτη και ΜΟΝΟ στον Έλληνα πολίτη.
- Την οργάνωση γυμναστηρίων ώστε να στραφούν οι δημότες του Πειραιά και κυρίως η νεολαία στην άθληση.
- Την ανάδειξη του λαμπρού ιστορικού παρελθόντος του Πειραιά.
- Για το ΤΕΛΟΣ των ισλαμικών τελετών στην πόλη μας.
- Για την εγκατάσταση κοινωνικών παντοπωλείων και στα 5 διαμερίσματα του δήμου.

 Έπειτα ακολούθησε εκτενής πολιτικός διάλογος μεταξύ του υποψηφίου Δημάρχου και των παρευρισκόμενων περί επικαιρότητας και τοπικών προβλημάτων.
 
 Η λειτουργία γραφείων έληξε ως είθισται με άπαντες σε στάση προσοχής να ψέλνουμε τον Εθνικό Ύμνο και τον Ύμνο του κινήματος.
ΠΕΙΡΑΙΑΣ:
Καραΐσκου 111 (7ο όροφος)
Τρίτη & Παρασκευή: 19:00-22:00
Τηλ. 210 4172693, 6980 745805



Ομιλία Ουρανίας Μιχαλολιάκου στην Τ.Ο. Αθηνών

Πλήθος κόσμου το απόγευμα του Σαββάτου στα γραφεία της Τ.Ο.Αθηνών παρακολούθησε μια ενδιαφέρουσα ομιλία της συναγωνίστριας και υποψήφιας δημοτικού συμβούλου στον δήμο Αθηναίων με την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ Ουρανίας Μιχαλολιάκου.

Η συναγωνίστρια Μιχαλολιάκου αναφέρθηκε στις πολιτικές διώξεις που έχει εξαπολύσει το ένοχο πολιτικό κατεστημένο εναντίον του Κινήματος, αλλά και στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι δημότες των Αθηνών. Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ τόνισε η συναγωνίστρια είναι η Ελπίδα για την τοπική αυτοδιοίκηση, και η Χρυσή Αυγή για την πατρίδα αντίστοιχα.
ΑΘΗΝΑ:
Δηλιγιάννη 50, σταθμός Λαρίσης
210-8235030
Τρίτη έως Σάββατο: 19:00-21:00



Η ομιλία του Σαββάτου στα γραφεία της Τ.Ο. Αιγίου

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η προγραμματισμένη ομιλία  το Σάββατο 3/4 στα γραφεία της Τ.Ο. Αιγίου. Πλήθος συναγωνιστών συγκεντρώθηκε στα γραφεία μας  για να παρακολουθήσουν και να ενημερωθούν για τα πολιτικά δρώμενα της τοπικής κοινωνίας καθώς και τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις. Τον λόγο αρχικά πήρε ο Γραμματέας της Τ.Ο. Αιγίου όπου τόνωσε το ηθικό του κόσμου τονίζοντας στο τέλος  της ομιλίας του χαρακτηριστικά “η νίκη είναι κοντά είναι τόσο κοντά όσο και η καταστροφή αυτού του σάπιου ανθελληνικού συστήματος.”

Στην συνέχεια τον λόγο πήρε ο συναγωνιστής Βαγγέλης Μιχαλάτος ο οποίος αναφέρθηκε στις αυτοδιοικητικές εκλογές τονίζοντας ότι η Χρυσή Αυγή συνεργάζεται με την Χρυσή Αυγή και με κανέναν άλλον. Μετά τον λόγο πήρε ο συναγωνιστής και Υποψ. Ευρωβουλευτής “εκπρόσωπος νεολαίας Βορειοηπειρωτών” για την Χρυσή Αυγή Ιωάννης Μέμος όπου αναφέρθηκε στα μείζονα θέματα όπου ταλανίζουν την Βόρειο Ήπειρο εδώ και πάρα πολλές δεκαετίες. Ανέφερε κάποιες ασυμβίβαστες θέσεις της Χρυσής Αυγής  οι οποίες πρέπει άμεσα να προωθηθούν στο Ευρωκοινοβούλιο. Τέλος τον  λόγο πήρε ο αξιότιμος συναγωνιστής και Βουλευτής Αχαΐας κύριος Μιχάλης Αρβανίτης όπου για ακόμη μια φορά με τον πύρινο λόγο του ανέλυσε τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις. Ο συναγωνιστής διαβεβαίωσε τον κόσμο ότι στο αίμα των εθνικιστών δεν κυλάει η δειλία, και τόνισε χαρακτηριστικά ότι, είμαστε έτοιμοι για την βασανισμένη μας Πατρίδα και για να διωχτούμε και για να φυλακιστούμε και για να πεθάνουμε. Η συγκέντρωση ολοκληρώθηκε λέγοντας τον εθνικό ύμνο.
ΑΙΓΙΟ:
Αιγιαλέως 62, Αίγιο
Σάββατο 19:00-21:00
Τηλ. 6987105281



Ενημερωτική δράση σε χωριά της Κύμης

Παρά την πρόσκαιρη επιδείνωση του καιρού, οι συναγωνιστές της Τ.Ο. Ευβοίας πραγματοποίησαν την προγραμματισμένη ενημερωτική δράση στα χωριά της Κύμης. Πόρτα-πόρτα και χέρι με χέρι, μοιράστηκαν οι εφημερίδες και τα φυλλάδια του Λαϊκού Συνδέσμου ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και της "Ελληνικής Αυγής για τη Στερεά Ελλάδα". Σε Αυλωνάρι, Πυργί, Οξύλιθο, Παραλία Κύμης, Κύμη, Καλημεριάνοι, Ταξιάρχες και Κονίστρες, οι Έλληνες πληροφορήθηκαν την αλήθεια για τη σκευωρία και τις πολιτικές διώξεις εναντίον των Εθνικιστών.
Στις εκλογές δεν θα υπάρχει ούτε ένας Έλληνας στο νομό μας που να μην έχει πληροφορηθεί την Αλήθεια που κρύβει κάτω από τόνους λάσπης το ξενόδουλο καθεστώς και τα ελεγχόμενα ΜΜΕ. Την Εθνικιστική Αλήθεια που οδηγεί στην απελευθέρωση του Λαού και της Πατρίδας μας.
Ενημερωτικές δράσεις στα χωριά της κεντρικής Εύβοιας

Χρειάστηκαν δύο μέρες επισκέψεων για να καλυφθούν ενημερωτικά όλα τα χωριά της κεντρικής Εύβοιας, από την ορεινή περιοχή της Δίρφεως μέχρι το Αιγαίο. Συναγωνιστές της Τ.Ο. Ευβοίας, με επικεφαλής τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Ευβοίας με την "Ελληνική Αυγή για τη Στερεά Ελλάδα", Ιωάννη Μάλιαρη, μοίρασαν ενημερωτικό υλικό πόρτα-πόρτα και συζήτησαν με τους κατοίκους στα χωριά από τον Πισσώνα μέχρι τη Χιλιαδού.
Τ.Ο. Εύβοιας
Κιαπέκου 1, Χαλκίδα
Κυριακή: 19.00-21.00
Τηλ.: 6978 804153



Επίσκεψη του υπ. αντιπεριφερειάρχη Νήσων της "Ελληνικής Αυγής για την Αττικής", Μιχαήλ Παπαδημητρίου,  στην Αίγινα

Ο υπ. αντιπεριφερειάρχης Νήσων Μιχαήλ Παπαδημητρίου επισκέφτηκε την Τετάρτη 30/4 το νησί της Αίγινας, μαζί με τους υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους Νήσων Αριάδνη Δρυμούση και Χρήστο Κουκούλα. Οι συναγωνιστές πραγματοποίησαν περιοδεία μαζί με τον Αιγινήτη συναγωνιστή Σάκη (Θεοδόση) Παντέλαρο , στα καταστήματα της Αίγινας και της περιοχής της Αγ. Μαρίνας , μοιράζοντας έντυπο υλικό της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΥΓΗΣ για την Αττική , συνομιλώντας με τους κατοίκους για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και με τους υποστηρικτές του κινήματος , δίνοντας την υπόσχεση ότι δεν θα κάνουν βήμα πίσω αγωνιζόμενοι μέχρι τέλος.