Πατριωτική Λαϊκή Θέληση: Μία νέα "δεξαμενή εθνικής σκέψης"


του Χρίστου Γούδη - Καθηγητή Αστροφυσικής Πανεπιστημίου Πατρών και υπ. Δημοτικού Συμβούλου με την "Ελληνική Αυγή για την Αθήνα"
Στο τέλος Απριλίου εμφανίσθηκε ένας καινούργιος ιστότοπος του ευρύτερου εθνικού χώρου, με πρόθεση να συντονίσει τις πνευματικές δυνάμεις του Ελληνισμού που πιστεύουν στο Έθνος των Ελλήνων, με την ονομασία ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΛΑΪΚΗ ΘΕΛΗΣΗ (www.palaithel.gr).
Σας γνωστοποιούμε τις επιδιώξεις αυτής της κίνησης, που δεν έχουν τίποτε να κάνουν με κομματικές φιλοδοξίες, αλλά αποκλειστικά και μόνο με την δημιουργία μιας δεξαμενήςσκέψεως, ελεύθερης ...

πρόσβασης για όποιον θα θελήσει να κάνει χρήση των ιδεών και των λύσεων που θα προτείνονται για τα καυτά προβλήματα της πατρίδας μας, και σας συνιστούμε να τον επισκεφθείτε.
Η ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΛΑΪΚΗ ΘΕΛΗΣΗ επιδιώκει να συσπειρώσει όλες τις εθνικές δυνάμεις της πατρίδας μας που έχουν κάτι να πουν, να σκεφτούν και να πράξουν για την ανόρθωση της Ελλάδας.
Σας προτρέπει να συμμετάσχετε σε μία καθαρώς εθνική προσπάθεια, πέραν και έξω από την όποια πολιτική ή κομματική αντίληψη, με μοναδική προϋπόθεση την πίστη σε ένα ενιαίο ελληνικό έθνος.
Καλωσορίζει άρθρα και απόψεις για θέματα που αφορούν την ιδεολογία και ιστορία του έθνους, τον πολιτισμό του, τις λαϊκές παραδόσεις του, τις μεταφυσικές του ανησυχίες, την θρησκευτική του ευλάβεια, την παιδεία του, την οικονομική του ανασυγκρότηση, την εξωτερική του πολιτική, την κοινωνική του αλληλεγγύη, την φυσική του ασφάλεια, την πνευματική, ψυχική και σωματική του υγεία, την περιβαλλοντική του ευαισθησία, την ηθική του αποκατάσταση και την εθνική του κυριαρχία στο χώρο του πνεύματος και του πολιτισμού, των τεχνών και των γραμμάτων, του αθλητισμού, της στρατιωτικής τέχνης, της επιστήμης και της τεχνολογίας.
Καλωσορίζει την όποια συμμετοχή σας επιθυμείτε, επώνυμη (με αποστολή βιογραφικού σημειώματος και φωτογραφίας, τα οποία θα αναρτώνται στην ιστοσελίδα μας) ή ανώνυμη (με λογοτεχνικό, καλλιτεχνικό ή στρατιωτικό ψευδώνυμο).
Για μας μετρούν οι ιδέες σας, οι απόψεις σας, οι θέσεις σας, και η δράση σας. Όλοι εσείς είμαστε όλοι εμείς: όμαιμοι, ομόγλωσσοι, ομόδοξοι και ομότροποι.
Είμαστε το Έθνος των Ελλήνων.