Διαλύεται η ΝΔ: Αποχώρησε με βαρύτατες καταγγελίες από τη συμμορία Σαμαρά ο Θανάσης Γιαννόπουλος


Την παραίτησή του από την εγκληματική συμμορία της ΝΔ ανακοίνωσε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδος, τέως υπουργός και επί σειρά ετών σημαίνων στέλεχος της, Θανάσης Γιαννόπουλος, ο οποίος μάλιστα προέβη σε βαρύτατες καταγγελίες εις βάρος του Σαμαρά και της κλίκας που εξουσιάζει τυραννικά την Πατρίδα μας.
«Δεν μπορώ να θεωρούμαι πολιτικό παρακολούθημα αυτής της Ν.Δ. του Σαμαρά και της παρέας του», δήλωσε ο Θ. Γιαννόπουλος, στηλιτεύοντας τις πρακτικές της εγκληματικής οργάνωσης της Συγγρού. Δεν περιορίστηκε όμως σ' αυτό, αλλά προχώρησε σε βαρύτατες καταγγελίες, για τις ...

μεθοδεύσεις τις οποίες μεταχειρίζεται η εγκληματική συμμορία προκειμένου να πετύχει τους στόχους της.
Συγκεκριμένα, το πρώην στέλεχος της ΝΔ, ανέφερε χαρακτηριστικά: «το τρίτο στοιχείο, σχετίζεται με τις απειλές τις οποίες δέχτηκαν αρκετοί από τους υποψηφίους για να συμμετέχουν στα ψηφοδέλτια μας ανά περιφερειακή ενότητα. Άνθρωποι οι οποίοι στον τόπο τους ήταν καταξιωμένοι και θέλησαν να συστρατευθούν μαζί μας για να προβάλλουμε και να αναδείξουμε την αξία της περιφέρειάς και τις δυνατότητες που έχει να γίνει μια ουσιαστική δύναμη ανάπτυξης και προόδου, εμποδίστηκαν, απειλήθηκαν και αναγκάστηκαν να αποσύρουν την υποψηφιότητά τους για να συστρατευθούν μαζί μας».
Οι καταγγελίες λαμβάνουν ακόμη μεγαλύτερη αξία εάν συνυπολογιστεί το γεγονός πως μόλις προ ημερών, ο τέως υπουργός και υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς αποκάλυψε σε τηλεοπτικό σταθμό πως υπάρχει διαπλοκή μεταξύ της Χούντας Σαμαρά και συγκεκριμένων επιχειρηματικών και εφοπλιστικών κύκλων, προκειμένου να προωθηθούν συγκεκριμένοι υποψήφιοι σε περιφέρειες και δήμους της χώρας. «Παίζονται συμφέροντα εκατομμυρίων αλλά ο Ελληνικός λαός θα τους τιμωρήσει», ανέφερε επί λέξει.
Αναμένεται με ενδιαφέρον η αντίδραση της «ανεξάρτητης» δικαιοσύνης, για να διερευνηθούν οι σοβαρότατες αυτές καταγγελίες. Όπως και να 'χει όμως, ο Ελληνικός Λαός στη συντριπτική του πλειοψηφία και παρά τα ασύστολα ψεύδη των μέσων ενημέρωσης, αντιλαμβάνεται πως η Χούντα Σαμαρά συνιστά μια κατ' εξοχήν εγκληματική οργάνωση, της οποίας οι βρωμιές και τα εγκλήματα θα αποκαλύπτονται όσο τα πρώην στελέχη της θα πηδούν από το καράβι της ΝΔ που βουλιάζει.