Μήνυση της Ελένης Ζαρούλια για παράνομη διαρροή ανακριτικού υλικού - ΒΙΝΤΕΟ


Η βουλευτής Β΄ Αθηνών της Χρυσής Αυγής, Ελένη Ζαρούλια κατέθεσε σήμερα μήνυση κατά παντός υπευθύνου για την παράνομη και απαράδεκτη διαρροή ανακριτικού υλικού από την δικογραφία.
Το υλικό της δικογραφίας ή ακόμα και το κατηγορητήριο και τα πορίσματα των ανακριτριών φτάνουν πρώτα στα δημοσιογραφικά γραφεία και μετά στα χέρια των κατηγορουμένων, προσβάλλοντας έτσι βάναυσα τα αναφαίρετα δικαιώματα τους.
Ο συνήγορος της κας. Ζαρούλια, Άγγελος Αγγελέτος δήλωσε σχετικά: "Κατά τη διάρκεια της ...

διαδικασίας έχει παρατηρηθεί το φαινόμενο πρώτα να δημοσιοποιούνται τα έγγραφα του ανακριτικού υλικού στον ηλεκτρονικό και έντυπο Τύπο και μετά να λαμβάνουν γνώση οι κατηγορούμενοι. Καταθέσαμε μήνυση και έγκληση για την παραβίαση του υπηρεσιακού απορρήτου, για παραβίαση του νόμου περί προσωπικών δεδομένων και για δυσφήμιση κατά παντός υπευθύνου και υπαιτίου για την διοχέτευση του υλικού προς τον Τύπο".
Από την πλευρά της η Συναγωνίστρια Ελένη Ζαρούλια δήλωσε σχετικά με τις επικείμενες ευρωεκλογές: "Η Χρυσή Αυγή θα κατεβεί στις ευρωεκλογές με ψηφοδέλτιο σε όλη την Ελλάδα. Δεν έχει απαγορευθεί το ψηφοδέλτιο της Χρυσής Αυγής. Παντού θα υπάρχουν εκλογικοί αντιπρόσωποι, ώστε να μην μπορέσουν να κλέψουν ούτε μισή ψήφο από τους Έλληνες Εθνικιστές.
Όσον αφορά τις αυτοδιοικητικές οι ψηφοφόροι της Χρυσής Αυγής δεν είναι πρόβατα. Οι Χρυσαυγίτες δεν ψηφίζουμε κανένα υβριστή μας και δεν ψηφίζουμε κανέναν που οδηγεί τον ελληνικό λαό στην αυτοκτονία. Αν ψηφίσουν Σαμαρά, θα βγει ο Βενιζέλος, αν ψηφίσουν Τσίπρα, θα βγει ο Σαμαράς".