ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η "ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ" ΤΩΝ ΚΥΡΙΩΝ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΤΣΙΠΡΑ; - ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ ΔΙΑΠΛΗΚΤΙΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΟΤΗΤΑ ΕΝΟΣ ΟΡΟΥ ΠΟΥ ΠΕΡΙΦΡΟΝΟΥΝ;

Γράφει ο Νικόλαος Παπαδιονυσίου
Όπως λέει και ο Λαός, δυο γάιδαροι μαλώνανε σε ξένο αχυρώνα. Ο λόγος περί Νέας δημοκρατίας και  ΣΥΡΙΖΑ, όσον αφορά  τον πόλεμο που ξέσπασε μεταξύ τους, σχετικά με την χρήση του όρου “Νέα Ελλάδα”.
Και ειλικρινά είναι σχήμα οξύμωρο να διαπληκτίζονται, τύποις φυσικά,  για έναν όρο που δεν ...

πιστεύουν, για μια ιερή έννοια όπως αυτή της Πατρίδας, που δεν σέβονται και περιφρονούν.
Φυσικά στην διαλεκτική των πολιτικών πραματευτάδων χωράνε τα πάντα και τα πάντα ευτελίζονται στον βωμό των εντυπώσεων και προς άγραν ψήφων.
Γιατί αυτό που οι κύριοι Σαμαράς και Τσίπρας αποκαλούν Ελλάδα, δεν ανταποκρίνεται στην Πατρίδα ως φιλοσοφική και κοσμική έννοια, ούτε στην Φυλή ως βιολογική και εξελισσόμενα ιστορική κοινωνική ομάδα, αλλά αντικατοπτρίζει την  νοσηρή με κάθε μέσο φιλαρχία και εξουσιομανία τους.
Την «Νέα Ελλάδα» όπως την εννοεί η αστική δημοκρατία την βιώνουμε, επιβιώνοντας τα τελευταία χρόνια και δεν είναι άλλη από την οδυνηρή κατάληξη τεσσάρων δεκαετιών διεφθαρμένης και άνομης μεταπολίτευσης. Δεν είναι άλλη από την οικονομική, κοινωνική και πολιτισμική κατοχή από ξένους ανθελληνικούς κύκλους, η οποία σχεδιάστηκε, μεθοδεύτηκε και εξελίχθηκε με την απόλυτη σύμπραξη των εντόπιων θεραπόντων τους.
Η «Νέα Ελλάδα» του κυρίου Σαμαρά και της κυβέρνησής του, δεν είναι άλλη από την συνέχιση της οικονομικής καχεξίας με την καλπάζουσα ανεργία, την αποδεκατισμένη αγορά, την μείωση μισθών και συντάξεων, την κατάργηση του κοινωνικού κράτους και την πλήρη απαξίωση ιδεών, θεσμών και αξιών. Δεν είναι άλλη από την πιστή θεραπαινίδα των Ευρωπαίων κατακτητών που θα διαχειρίζονται τον οικονομικό πλούτο της Χώρας και θα εκμεταλλεύονται στο έπακρο την γεωοστρατηγική της θέση, ενώ ο Ελληνικός Λαός θα συνεχίσει να πένεται και να λιμοκτονεί.
Όσο για την «Νέα Ελλάδα» του κυρίου Τσίπρα, αυτή θα είναι χειρότερη της προηγουμένης. Διότι εκτός από όλα τα προαναφερθέντα, θα υπάρξει ένα ευνοούμενο φυλετικό μωσαϊκό, μια κοινωνική καταξίωση και στήριξη, όλων των τριτοκοσμικών λαθρομεταναστών, μια ενίσχυση και διάδοση ξένων ηθών και εθίμων που μοιραία θα οδηγήσει στον πολιτισμικό αφανισμό του Ελληνισμού.
Αν η κυβέρνηση Σαμαρά μας υποδούλωσε πολιτισμικά και μας έθεσε κάτω από το άρμα της Ευρώπης, αυτή της αριστεράς λόγω του, για υπαρξιακούς λόγους (το έχουμε αναλύσει σε προηγούμενα κείμενα) μίσους και της απέχθειας προς την Πατρίδα, την Φυλή και την Ιστορική κληρονομιά θα μας αφανίσει μέσα σε κελεμπίες, τζαμιά, αμανέδες και σαρίκια. Οι Έλληνες θα θεωρούνται πλέον ως παρίες μέσα στην ίδια τους την Χώρα και ο κάθε σκουρόχρωμος θα απολαμβάνει δικαιωμάτων και ασυλίας. Ας θυμηθούμε την νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ που συγκεντρώθηκε έξω από τα δικαστήρια της Ερμούπολης για να στηρίξει και να προστατεύσει  τον Πακιστανό Αχμέντ Βακάς, βιαστή και παραλίγο δολοφόνο της δεκαεξάχρονης Μυρτούς.  
Γιατί ποιος θα αμφισβητήσει έστω και στο ελάχιστο, ότι με τον ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία οι συμμορίες των ακροαριστερών και λαθρομεταναστών θα λυμαίνονται την Χώρα απ’ άκρη σ’ άκρη. Αφού ήδη το κάνουν σε περιορισμένη κλίμακα. Τα πάντα θα ισοπεδωθούν και θα εκμαυλιστούν, ο νόμος θα καταστρατηγηθεί  και η κυρίαρχη ιδέα που θα διέπει την κοινωνία θα είναι «τα πάντα επιτρέπονται ως έκφραση ελευθερίας».
Γιατί η ελευθερία των αριστερών, όπως έχει αποδείξει η Ιστορία, είναι χωρίς ήθος και αξιοπρέπεια, Είναι μια εκδήλωση συναισθημάτων και πράξεων που πρωτίστως περιφρονεί τον εαυτό της.
Αυτή λοιπόν είναι η «Νέα Ελλάδα».
Και ενάντια σ’ αυτή την «Νέα Ελλάδα», εγείρουμε το Εθνικιστικό Ιδεώδες, ενάντια στην δουλικότητα, την υποταγή, την παρακμή, τον ευτελισμό, την διαφθορά, υψώνουμε τις αρχέγονες αξίες και Ιδανικά, όπως την πίστη για την Πατρίδα, την Λατρεία για την Φυλή και τον απόλυτο σεβασμό για την Ιστορική μας κληρονομιά. Και με καθάρια περηφάνια προχωρούμε με ψηλά το μέτωπο και με οδηγό την θέληση του Λαού μας για την Ελληνική Νίκη.
Η Ελλάδα θα αναγεννηθεί και ο Λαός μας θα επιτελέσει ξανά τον μοναδικό Ιστορικό του ρόλο .    
Μια Χρυσή Αυγή ανατέλλει!!!