ΜΕΓΑΣ ΠΑΣΟΚΑΡΧΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ: ΝΔ, ΕΛΙΑ, ΠΟΤΑΜΙ, ΚΚΕ, ΔΗΜΑΡ ΚΑΙ ΛΑΟΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΗ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ!


Γράφει ο Αντίοχος
Πόλεμος ανακοινώσεων ξέσπασε μεταξύ του παλιού και του νέου ΠΑΣΟΚ (δηλαδή του ΣΥΡΙΖΑ…), για το βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα ο ΣΥΡΙΖΑ, με δηλώσεις του μεγάλου πασοκάρχη Ευάγγελου, όπου ζητούσε επιτακτικά εκλογές μετά τη νίκη του κλεφτο-ΠΑΣΟΚ στις ευρωεκλογές...
 
του 2009.
Ο μέγας πασοκάρχης ισχυρίζεται στην ανακοίνωση, ότι άλλες ήταν τότε οι συνθήκες κι άλλες είναι τώρα, που ζητάει ο misterTsiprasεκλογές. Ωστόσο, η είδηση είναι αλλού. Από την ανακοίνωση του χοντρο-ΠΑΣΟΚ, αποκαλύπτονται τα δεκανίκια της συγκυβέρνησης. Στα οποία, εκτός από τα γνωστά… λείψανα (ΛάΟΣ και ΡΗΜΑΔ), είναι και δύο κόμματα που για τα μάτια του κόσμου εμφανίζονται ως αντιπολιτευόμενα. Τα οποία, όμως, ο μέγας πασοκάρχης τα προσθέτει σ’ αυτά που στηρίζουν τη συγκυβέρνηση της δυστυχίας μας. Ιδού, λοιπόν, ποια είναι τα κρυφά δεκανίκια των Σαμαροβενιζέλων:
«Τώρα τα κόμματα που ψηφίστηκαν στις Ευρωεκλογές της περασμένης Κυριακής και συγκεντρώνουν ποσοστό άνω του 50% δεν θέλουν εκλογές ( ΝΔ, Ελιά, Ποτάμι, ΚΚΕ, ΔΗΜΑΡ, ΛΑΟΣ, κ.α.). Μόνο ο ΣΥΡΙΖΑ, οι ψεκασμένοι και οι Φασίστες της Χρυσής Αυγής θέλουν εκλογές».
Ουδέν άλλο σχόλιο… Τα συμπεράσματα δικά σας!


ethnikismos.net