Πανικός στο "Βήμα": Πάνω από το 50% των αστυνομικών στηρίζει Χρυσή Αυγή!

Πανικός στο “Βήμα”: Πάνω από το 50% των αστυνομικών στηρίζει Χρυσή Αυγή!
Είναι πραγματικά διασκεδαστικό, εκείνοι οι οποίοι καθυβρίζουν σκαιά τους ένστολους να τους μέμφονται επειδή άσκησαν το συνταγματικά κατοχυρωμένο δικαίωμά τους να ψηφίζουν ελεύθερα.
Σ' αυτό το πλαίσιο κινήθηκε και η συνέντευξη Δένδια στο καθεστωτικό «Βήμα», με τα ψεύδη του υπουργού να αδυνατούν να κρύψουν την απέχθειά του προς το ανθρώπινο δυναμικό του υπουργείου του.
Ένστολοι λοιπόν, μεταξύ Σκύλας και Χάρυβδης. Από τη μια πλευρά οι πληρωμένοι κονδυλοφόροι της αριστερής παραφροσύνης και από την άλλη πλευρά ένας υπουργός, ο οποίος επιχείρησε να ...

εξευτελίσει τους αστυνομικούς κατ' απαίτηση των στρατευμένων δημοσιογράφων, αλλά εν τέλει αυτοεξευτιλίστηκε με την παράνομη πολιτική δίωξη της Χρυσής Αυγής και το φιάσκο στο οποίο αυτή εξελίχθηκε.
Ρωτήθηκε ο φιλομασώνος υπουργός σχετικά με τα ποσοστά που έλαβε η Χρυσή Αυγή στα εκλογικά τμήματα όπου ψήφιζαν αστυνομικοί. Αντί να απαντήσει πως είναι δικαίωμα των αστυνομικών, όπως και όλων των Ελλήνων πολιτών, να ψηφίζουν ότι θέλουν, ο θλιβερός Δένδιας άρχισε να απολογείται στους πασόκους δημοσιογράφους-ανακριτές, για τις πολιτικές πεποιθήσεις των ενστόλων!
Μάλιστα, χρησιμοποίησε -ως συνηθίζει- ψεύδη, προσπαθώντας να κατευνάσει τους αριστερούς «προστάτες» της δημοκρατίας: «Στα εκλογικά τμήματα του αρχηγείου της ΕΛΑΣ, η Χρυσή Αυγή κατέγραψε σχεδόν το πανελλήνιο ποσοστό της, 10%. Είναι μεγάλο ποσοστό. Στα ΜΑΤ που είναι ο πιο σκληρός πυρήνας της Αστυνομίας, όμως, δεν κατέγραψε πάνω από 5%», δήλωσε ο αρλεκίνος της Κατεχάκη. Για να συμπληρώσει παρακάτω: «Σε κάποια εκλογικά τμήματα, χωρίς να μπορούμε να το ταυτοποιήσουμε, μπορεί να παρατηρήθηκαν κάποιες διαφορές δύο ή τριών μονάδων. Δεν πρέπει να επιτρέπουμε στη Χρυσή Αυγή να επιχαίρει».
Βεβαίως, πάνω από τους μισούς αστυνομικούς ψήφισαν το Λαϊκό Σύνδεσμο-Χρυσή Αυγή και δεν έχουν ούτε μισό λόγο να απολογηθούν γι' αυτό σε απατεώνες πολιτικάντηδες και στα δημοσιογραφικά φερέφωνα της Χούντας Βενιζέλου-Σαμαρά. Η πλειοψηφία των αστυνομικών, στηρίζει πολιτικά το Κίνημα εκείνο το οποίο αγωνίζεται για την προάσπιση των συμφερόντων της Πατρίδος και του Λαού. Αν μη τι άλλο, θα ήταν αυτοκτονικό οι ένστολοι να ψηφίζουν εκείνους που τους υβρίζουν καθημερινά, τους ταπεινώνουν και τους εξαθλιώνουν οικονομικά, ενώ ταυτόχρονα τους κατηγορούν δίχως το παραμικρό στοιχείο ως ρατσιστές.
Εν κατακλείδι, το χάσμα των έντιμων αστυνομικών με τον επίορκο υπουργό ΠΡΟ.ΠΟ., είναι αγεφύρωτο. Περαστικά στους «δημοκράτες» δημοσιογράφους, που υπερασπίζονται κλέφτες πολιτικούς και τους τρομοκράτες της αριστεράς!