Ο ΑΡΟΥΛΗΣ, Η… ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΚΙ ΕΡΗΜΟΣ «ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ»

http://ethnikismosblog.files.wordpress.com/2014/04/images-1.jpg
Πως ξέρουμε ότι ο Ηλίας Κασιδιάρης εξακολουθεί να είναι (μακράν…) πρώτος στο δήμο Αθηναίων; Παρατηρώντας τις κινήσεις των αντιπάλων του! Αν μιλάνε περί ανέμων και υδάτων, ο δικός μας δεν πηγαίνει καλά. Αν ασχολούνται με την «ατζέντα Κασιδιάρη», σημαίνει ότι τους παίρνει φαλάγγι! 
Στη ΓΑΔΑ, λοιπόν, ευρέθη ο (χαριτόβρυτος…) Αρούλης Σπηλιωτόπουλος, και εξερχόμενος δήλωσε τα εξής βαρύγδουπα: 
«Συζητήσαμε τα σημαντικά προβλήματα που αντιμετωπίζει σήμερα η Αθήνα, που έχουν να κάνουν με τη λαθρομετανάστευση, την εγκληματικότητα, το παραεμπόριο. Είπαμε ότι η ασφάλεια του ... 
πολίτη, η πάταξη της εγκληματικότητας και της παρανομίας είναι πρώτιστη αρχή και βασική μας προτεραιότητα».
Εν συνεχεία, ο Αρούλης μίλησε για τη νέα… Μητροπολιτική Αστυνομία που ονειρεύεται να ιδρύσει ως… δήμαρχος, για να επιβάλλει την τάξη στην πόλη: 
«Η νέα μητροπολιτικής αντίληψης ειδική ομάδα της ΕΛΑΣ που προτείνουμε, θα προέρχεται από καλά εκπαιδευμένους πρώην δημοτικούς αστυνομικούς και θα αποτελέσει την αιχμή του δόρατος για την εξάλειψη του παραεμπορίου και τον περιορισμό της εγκληματικότητας και της εκτεταμένης παρανομίας που υπάρχει στο κέντρο της Αθήνας. Προτείνω το θεσμό του «αστυνομικού της γειτονιάς», όπου κάθε αστυνομικός θα χρεώνεται συγκεκριμένους δρόμους για φύλαξη και θα επαναφέρει έτσι την ασφάλεια στη γειτονιά, στο πάρκο, στην πλατεία σε κάθε χώρο».

Δύο σύντομες παρατηρήσεις:

1η) Ο Αρούλης που τώρα κόπτεται για τη δημιουργία «μητροπολιτικής αντίληψης» αστυνομία, από πρώην δημοτικούς αστυνομικούς, ήταν μεταξύ αυτών που ψήφισαν στη βουλή υπέρ της κατάργησης της Δημοτικής Αστυνομίας…

2η) Αρούλη μου, δε σου τα είπανε καλά οι συμβουλάτορες. Τι να κάνει ένας μόνος κι έρημος (σαν καλαμιά στον κάμπο…) «αστυνομικός της γειτονιάς», ανάμεσα στους εκατοντάδες λαθροεγκληματίες της κάθε γειτονιάς; Έτσι όπως την καταντήσατε την Αθήνα, δέκα διμοιρίες ΜΑΤ χρειάζεται η κάθε γειτονιά, και μπορεί να μη φτάνουν κιόλας!
Συμπέρασμα: Αρούλη μου, μην εκτίθεσαι τζάμπα στους «προοδευτικούς» αυτής της χώρας. Και μην προσπαθείς να μιμηθείς τον Η. Κασιδιάρη. Γιατί, Κασιδιάρης γεννιέσαι, αγορίνα μου, δε γίνεσαι!