Σε παράκρουση και διαρκώς ψευδόμενος ο υπουργός Αθανασίου - ΒΙΝΤΕΟ


Ο υπουργός που αγνοούσε τόσο τον καιρό τον κοινοβουλευτικό έλεγχο, προσβάλλοντας ευθέως το πολίτευμα, βγήκε μέχρι και στην τηλεόραση, προκειμένου να δικαιολογηθεί για το προφανές έγκλημα, στο οποίο υπέπεσε παρεμβαίνοντας στην δικαιοσύνη ή για να είμαστε ακριβείς ...
 
διατάσσοντας την παράνομη και αντισυνταγματική δίωξη των βουλευτών της Χρυσής Αυγής.
Στο διάγγελμα του αυτό του ο Αθανασίου προέβη σε φοβερά ψεύδη, που αποδεικνύουν την εμπλοκή τόσο τη δική του, όσο και του πρωθυπουργού. Σύμφωνα με τα όσα είπε ο Αθανασίου, ο Σαμαράς είχε κάνει λόγο «για μηδενική παρέμβαση στη δικαιοσύνη» και για «δίκαιη δίκη».



Όλοι θυμόμαστε, όμως, ότι εκείνη την ώρα ο Σαμαράς από βήματος διάφορων σιωνιστικών λόμπι διατράνωνε ότι «τσάκισε» και ότι «έλιωσε» την Χρυσή Αυγή. Ο ίδιος ο Σαμαράς, λοιπόν, διαψεύδει τον ψεύτη Αθανασίου. Πέρα από αυτό, σε παλαιότερες δηλώσεις τους, τόσο ο Σαμαράς, όσο και ο Αθανασίου, ουσιαστικά επιβεβαιώνουν όσα ακούστηκαν στο επίμαχο βίντεο.
Μόνη διέξοδος για τον πολιτικό προϊστάμενο των επίορκων είναι η άμεση παραίτηση, από κοινού με τον πρωθυπουργό και εν γένει την κυβέρνηση. Είναι σαφώς καλύτερη λύση και πιο ανώδυνη από τις ηχηρές κορώνες «διαψεύσεως», οι οποίες μοιραία θα τους γυρίσουν «μπούμερανγκ» και θα επιβαρύνουν την θέση τους, όταν λάμψει η Αλήθεια.

Υ.Γ.: Έχει αξία για τους γνωρίζοντες την γλώσσα του σώματος, αλλά και γενικότερα τους ανθρώπους μιας αντίληψης, η στάση, το τραύλισμα και ο τρόμος που διακατέχει τον Αθανασίου την ώρα των δηλώσεων.

ΥΓ2: Στο 8.32 ο τρεμάμενος υπουργός χάνει εντελώς τα λόγια του προσπαθώντας, να συγκαλύψει τις σχέσεις του με την Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Κουτζαμάνη.