Ο Σόιμπλε συγχαίρει τον Σαμαρά που αυτοκτονούν καθημερινά Έλληνες


Άκρως διαφωτιστικός ήταν ο αρχιτοκογλύφος Σόιμπλε σχετικά με τις προθέσεις των επικυρίαρχων, αλλά και της συγκυβέρνησης του μνημονίου, σχετικά με τον πόνο που τραβάνε εδώ και χρόνια οι Έλληνες. Θυμίζουμε ότι χιλιάδες Ελλήνων έχουν οδηγηθεί στην αυτοκτονία και εκατομμύρια ...
 
 στην απελπισία από τις πολιτικές που έχει εφαρμόσει η χούντα του μνημονίου, με πρωτεργάτη τον Σόιμπλε, τον Σαμαρά και τον Βενιζέλο.
Σε σύντομη συνομιλία που είχε ο Σόιμπλε με συντάκτες της «Καθημερινής» έπλεξε το εγκώμιο του πρωθυπουργού επειδή κοροϊδεύει τους Έλληνες, πείθοντας τους ότι η λιτότητα, οι μειώσεις μισθών και οι αυτοκτονίες είναι ο «σωστός δρόμος». Η αλήθεια είναι ότι οι εν λόγω πολιτικές φτωχοποίησης του Λαού συμβάλλουν αποφασιστικά υπέρ των συμφερόντων των διεθνών τοκογλύφων που θέλουν να αγοράσουν την Ελλάδα, έχοντας δουλοπάροικους για εργατικό δυναμικό.
Μία από τις ερωτήσεις που κλήθηκε να απαντήσει ο Σόιμπλε, αφορούσε όσους μάχονται το μνημόνιο, δηλαδή μοναχά την Χρυσή Αυγή. Σε αυτή την ερώτηση ο Σόιμπλε απάντησε: «Είμαι πεπεισμένος ότι ο πρωθυπουργός Σαμαράς και ο υπ. Οικονομικών Στουρνάρας αποδίδουν και φέρνουν αποτελέσματα και ελπίζω ότι ο κ. Σαμαράς θα συνεχίσει να πείθει την πλειοψηφία των Ελλήνων ότι αυτός είναι ο σωστός και ο καλύτερος δρόμος για την Ελλάδα».
Ας μη θρέφει και ιδιαίτερα πολλές ελπίδες ο αρχιτοκογλύφος. Οι προσπάθειες διάσωσης της χούντας Βενιζέλου - Σαμαρά εξαντλούνται στο επίπεδο της σκευωρίας εναντίον της Χρυσής Αυγής. Ουδένα πολιτικό επιχείρημα διαθέτουν για να περισωθούν, ώστε καταφεύγουν σε παραδικαστικά κυκλώματα, για να τους προωθήσουν πολιτικά. Οι μεθοδεύσεις τους είναι καταδικασμένες σε αποτυχία, όπως άλλωστε και η «πειθώ» του Σαμαρά.