Η ΜΙΣΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ. Η ΑΛΛΗ ΜΙΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΕΒΒΑΤΙ ΤΟΥ;

Ήλθε να ελέγξει τους υποτακτικούς που μοιράζεται με την Μέρκελ. Έκανε τις παρατηρήσεις του, έφαγε τα ωραία του, ήπιε τα κρασιά του και έδωσε τον λογαριασμό σε κάποιον (δεν είδαμε ποιον) να τον πληρώσει. Γιατί εμείς τον πληρώσαμε, μην έχετε αμφιβολία.
Σε δείπνο με αρκετούς υπουργούς και επιχειρηματίες παρακάθισε χθες το βράδυ στην Αθήνα ο ...

Τζορτζ Σόρος, ο οποίος έχει παίξει και παίζει μια σειρά από αντεθνικά παιχνίδια στην πατρίδα μας.   Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Σόρος, ίσως για πρώτη φορά, αποφάνθηκε ότι το ευρώ θα επιζήσει και εξέφρασε τις ανησυχίες του για την άνοδο της ακροδεξιάς ! (Όπως κάνει κάθε χρόνο).
Ήταν ένα κλειστό γεύμα, 60 ατόμων, στο οποίο παρευρέθηκαν υπουργοί και υφυπουργοί της ελληνικής κυβέρνησης, τραπεζίτες, επιχειρηματίες και εφοπλιστές.
Μεταξύ άλλων, οι υπουργοί, Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Κυριάκος Μητσοτάκης, Ναυτιλίας, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, Πολιτισμού, Πάνος Παναγιωτόπουλος και οι υφυπουργοί, Οικονομικών, Γιώργος Μαυραγάνης, Ανάπτυξης, Νότης Μηταράκης.
Επίσης, από την Εθνική Τράπεζα, ο διευθύνων σύμβουλος, Αλέξανδρος Τουρκολιάς και ο πρόεδρος, Γιώργος Ζαννιάς. Οι εφοπλιστές, Τσάκος, Προκοπίου, Φράγκου και Λασκαρίδης, και ο πρώην υπουργός Οικονομικών, Φίλιππος Σαχινίδης.
Τι ζήτησε από αυτούς;
  • ΤΕΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΛΑΜΙΚΗ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΑΤΤΙΚΗΣ:
  • ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
  • ΝΟΜΟ ΤΗΣ ΣΑΡΙΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΣΑΡΙΑ
  • ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟ ΚΕΝΤΡΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΩΣ ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΑΡΙΑ
  • ΔΩΡΕΑΝ ΣΠΙΤΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΑΔΕΛΦΟΥΣ ΜΑΣ…
Δεν είμαστε μπροστά, αλλά βάζετε στοίχημα ότι αυτά ζήτησε να γίνουν; Εμ συγγνώμη, ΑΠΑΙΤΗΣΕ να γίνουν!