Δημοσκόπηση Newsbomb: ΝΔ - ΠΑΣΟΚ τα πιο λαομίσητα κόμματα στην Ελλάδα


Σε δημοσκόπηση της ιστοσελίδας newsbomb.gr (που ακόμα εξελίσσεται) καταγράφεται η απέχθεια και η αποδοκιμασία της ελληνικής κοινωνίας στα κόμματα του "συνταγματικού τόξου".
Στην ερώτηση αν προκηρυχθούν εθνικές εκλογές ποιο από τα κόμματα ΔΕΝ θα ψηφίζατε οι πολίτες απάντησαν κατά σειρά την Νέα Δημοκρατία, το ΠΑΣΟΚ, το Σύριζα, το ΚΚΕ και τέλος την Χρυσή Αυγή. Η δημοσκόπηση της ιστοσελίδας newsbomb.gr αντικατοπτρίζει το γενικότερο ...

κλίμα, το οποίο κυριαρχεί στην ελληνική κοινωνία και το οποίο αποδίδουν στρεβλά οι χαλκευμένες δημοσκοπήσεις των καναλιών και εφημερίδων των νταβατζήδων της ενημέρωσης.
Είναι γεγονός αδιαμφισβήτητο, το οποίο μάλιστα θα καταφανεί περίτρανα στις κάλπες του Μαΐου, πως το ημιθανές ΠΑΣΟΚ διατηρείται στη ζωή μονάχα χάρη στη Νέα Δημοκρατία και προσωπικά τον Α. Σαμαρά. Η επιλογή αυτή του Σαμαρά, η οποία επί της ουσίας καθιστά ένα κόμμα του 3% συμμέτοχο στην κυβέρνηση και σε αποφάσεις οι οποίες αφορούν το σύνολο των Ελλήνων, οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια τη ΝΔ στην καταβαράθρωση.
Όποιος επιθυμεί να είναι ειλικρινής, οφείλει να αναγνωρίσει στην ελληνική κοινωνία σήμερα, δύο κυρίαρχες τάσεις: αφενός την συνεχώς αυξανόμενη φυγή ψηφοφόρων από το κόμμα της ΝΔ το οποίο καταρρέει και αφετέρου την ολοένα και εντονότερη ενίσχυση και στήριξη του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή από τα πλατιά λαϊκά στρώματα, τα οποία βιώνουν κατά τον σκληρότερο τρόπο τις δραματικές συνέπειες των Μνημονίων της υποδούλωσης.
Η κοινωνική αυτή πραγματικότητα είναι η αιτία των πολιτικών διώξεων τις οποίες η Χούντα Βενιζέλου-Σαμαρά εξαπέλυσε κατά του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή. Οι μεθοδεύσεις δε και οι διαρροές για απόπειρες να τεθεί η Χρυσή Αυγή εκτός νόμου, εντάσσονται ακριβώς στα αντίμετρα της Χούντας Σαμαρά και του επιτελείου του προκειμένου να περιοριστεί η μαζική φυγή ψηφοφόρων από τη ΝΔ και η συνεπακόλουθη αδιάκοπη ενίσχυση της Χρυσής Αυγής.
Ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή βρίσκεται στη Βουλή των Ελλήνων με απόφαση του Ελληνικού Λαού, απόφαση την οποία είναι συνταγματικά αδύνατο να διαγράψει η Χούντα Βενιζέλου-Σαμαρά. Με απόφαση του Ελληνικού Λαού τέλος, η Χρυσή Αυγή θα είναι το Μάιο ακόμα δυνατότερη στην πρωτοπορία της Εθνικής Αντίστασης ενάντια στη Χούντα του Μνημονίου!