Δημοσκόπηση από... παράλληλο σύμπαν στην "Εφημερίδα των Συντακτών" - Πρώτος σε δημοτικότητα ο Σαμαράς!


Βρισκόμενοι 2 περίπου μήνες πριν τις ευρωεκλογές και τις αυτοδιοικητικές εκλογές, το σχέδιο παραπλάνησης, χειραγώγησης του κοινού και διαστρέβλωσης της πραγματικότητας με μαϊμού δημοσκοπήσεις βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.
Μετά λοιπόν τις χαλκευμένες δημοσκοπήσεις που δείχνουν την Χρυσή Αυγή σε πτώση και σε ...

μονοψήφια ποσοστά (ακόμα δεν έχουν τολμήσει να την μετακινήσουν από την τρίτη θέση), έρχεται σήμερα μια δημοσκόπηση της Public Issue για την "εφημερίδα των φωτομοντάζ", η οποία αντικατοπτρίζει την πραγματικότητα σε ένα παράλληλο σύμπαν!

Σύμφωνα λοιπόν με την δημοσκόπηση που διενεργήθηκε στην Ελλάδα της... ευημερίας, της ευνομίας και του πρωτογενούς πλεονάσματος ο Αντώνης Σαμαράς είναι ο δημοφιλέστερος πολιτικός αρχηγός και ακολουθεί ο Τσίπρας και ο Κουβέλης. Πρόκειται για μια... φανταστική απεικόνιση της πραγματικότητας, καθώς αν οι εν λόγω κυκλοφορήσουν στον δρόμο οι άνδρες ασφαλείας τους δεν θα σταματήσουν να μαζεύουν τα ζαρζαβατικά από τους αγανακτισμένους Έλληνες.
Το γεγονός ότι η Χρυσή Αυγή και ο Γενικός Γραμματέας, Νικόλαος Μιχαλολιάκος βρίσκονται στην τελευταία θέση της δημοτικότητας είναι επίσης ενδεικτικό της αναξιοπιστίας της έρευνας. Και αυτό θα φανεί τον Μάιο όπου τα αποτελέσματα θα είναι ακριβώς αντίθετα.
Όσον αφορά την δημοτικότητα των κομμάτων ο Σύριζα, η Δημάρ και η Νέα Δημοκρατία βρίσκονται στις πρώτες θέσεις, ενώ και το ΠΑΣΟΚ είναι δημοφιλέστερο από την Χρυσή Αυγή! Αυτό φαίνεται εξάλλου στο γεγονός ότι το απόκομμα του Βενιζέλου κλείνει συνεχώς γραφεία και αλλάζει όνομα, ενώ η Χρυσή Αυγή γιγαντώνεται παντού σε όλη την Ελλάδα! Για τέτοια αξιοπιστία μιλάμε...
Τέλος, να κάνουμε ένα ερώτημα στους δημοκλόπους: Πώς γίνεται ο Φώτης Κουβέλης να χάνει 5 μονάδες σε δημοτικότητα και η Δημάρ να ανεβαίνει; Τα σχόλια περιττεύουν...