Ο Ηλίας Κασιδιάρης τους τα είπε πάλι στη βουλή: Με εντολή των τοκογλύφων οι πολιτικές διώξεις κατά της Χρυσής Αυγής - ΒΙΝΤΕΟ


Ο εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης εξέθεσε συλλήβδην το εξωνημένο σύστημα των πολιτικάντηδων για την παράνομη και αντισυνταγματική δίωξη κατά της Χρυσής Αυγής.
Ο Συναγωνιστής τόνισε αρχικά ότι αυτήν την στιγμή εκτελείται μια επιχείρηση καταστολής αντίστασης του ελληνικού λαού έναντι της ξενοκρατίας. Μια παράνομη μεθόδευση να θέσει εκτός νόμου ένα πολιτικό κόμμα που εκφράζει εκατομμύρια πολίτες.
Τον τρόπο λειτουργίας αυτής της επιχείρησης αποκάλυψε το κείμενο του Δημήτρη Μητρόπουλου από την σημερινή εφημερίδα "Νέα", το οποίο προβλέπει τις εξελίξεις που έρχονται. Ο αρθρογράφος τόνισε ότι για να συντελεσθεί η συνταγματική εκτροπή: "Χρειάζονται, βέβαια, κάποια νομικά ...
 
ακροβατικά – όπως χρειάστηκαν και τον περασμένο Σεπτέμβριο – αλλά το ζητούν επίμονα οι ξένοι. Κοινώς, Βερολίνο και Βρυξέλλες δεν θέλουν μόλυνση του Ευρωκοινοβουλίου από εκλεγμένους ευρωβουλευτές της Χρυσής Αυγής".
Σε άλλο σημείο μάλιστα αποκαλύπτονται πλήρως τα σχέδια της Χούντας Σαμαρά: "Το Μάιο, στο κρίσιμο τελικό χιλιόμετρο πριν από τις ευρωεκλογές, δεν αποκλείεται να δούμε τον Άρειο Πάγο να θέτει εκτός κάλπης όχι μόνο τη Χρυσή Αυγή αλλά και την Εθνική Αυγή...".
Όλες αυτές οι μεθοδεύσεις τείνουν να καταλύσουν την λαϊκή κυριαρχία και ισοδυναμούν με εθνική προδοσία. Απόδειξη είναι τα λεγόμενα του Ρουπακιώτη για πιέσεις από την Κομισιόν και των κυβέρνηση των ΗΠΑ, η ομολογία Σαμαρά στην συνέντευξη στον Πρετεντέρη ότι δεν πήρε τηλέφωνο για την φυλάκιση των βουλευτών της Χρυσής Αυγής και όταν αυτοί αφέθηκαν ελεύθεροι πήρε τηλέφωνο για να φυλακιστούν ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Νικόλαος Μιχαλολιάκος και ο Κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος Χρήστος Παππάς.
Εν συνεχεία στην ίδια συνταγματική εκτροπή προέβη και ο υπουργός Αθανασίου, ο οποίος τηλεφωνούσε στην προϊσταμένη του Πρωτοδικείου Τσάμη, την ώρα που απολογούνταν ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής. Τέλος, ο ίδιος ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Μάκης Βορίδης δήλωσε ότι ο πρωθυπουργός του Μνημονίου, Σαμαράς μπορεί να θέσει εκτός νόμου το κόμμα της Χρυσής Αυγής.
Απόδειξη πως πρόκειται για μια ξεκάθαρη πολιτική δίωξη είναι το γεγονός ότι τα μοναδικά στοιχεία, με τα οποία παραμένουν παράνομα στην φυλακή οι έγκλειστοι Συναγωνιστές είναι βιβλία και άρθρα!
Ο λόγος αυτής της λυσσαλέας δίωξης είναι ξεκάθαρος: Πρώτη φορά ακούστηκε η φωνή της αλήθειας, η φωνή του Ελληνικού λαού ενάντια στο καθεστώς του συστήματος εξουσίας.
Ό,τι και να γίνει η Χρυσή Αυγή δεν θα κάνει βήμα πίσω, γιατί η Χρυσή Αυγή αυτήν την στιγμή εκφράζει την ελληνική ψυχή που αντιστέκεται σε κάθε αντιξοότητα.