ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΠΑΝΤΟΥ: Δραστηριότητες σε Δράμα, Αλεξανδρούπολη, Καβάλα και Παρεμβάσεις υποψηφίου Περιφερειάρχη Α. Μακεδονίας - Θράκης


Το απόγευμα της Παρασκευής, πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Τ.Ο. Δράμας, η προγραμματισμένη ομιλία με θέμα “Διαφορά μεταξύ καπιταλισμού και κομμουνισμού”.
Πρώτος μίλησε ο Γραμματέας της Τοπικής μας, συναγωνιστής Δημήτρης Παπαδόπουλος, o οποίος στην ομιλία του αναφέρθηκε στο αίτημα για την άρση ασυλίας όλων των βουλευτών της Χρυσής Αυγής, αυτής της «εγκληματικής οργάνωσης» που κατάφερε με μόνο όπλο την αλήθεια να κερδίσει τις καρδιές των Ελλήνων. Αυτής της «εγκληματικής οργάνωσης» που έφερε σεισμό πολλών ρίχτερ...

 στο σάπιο κατεστημένο και στους ντόπιους και ξένους υποστηρικτές του. Παίζουν το τελευταίο τους χαρτί, προσπαθώντας για άλλη μια φορά να φοβίσουν τους Έλληνες. Δεν έχουν καταλάβει τα ανθρωπάκια, ότι στην ψυχή του του Έλληνα υπάρχει μόνο η Χρυσή Αυγή. Όσους και να κλείσουν φυλακή, υπάρχουν κι’ άλλοι που θα συνεχίσουν τον Αγώνα μέχρι την Τελική Νίκη. Οι εθνικιστές δεν φοβούνται, δεν λυγίζουν!
Στη συνεχεία στο βήμα ανέβηκε ο συναγωνιστής Βέργας Άρμεν, ο οποίος ανέπτυξε το θέμα του καπιταλισμού σε σχέση με τον κομμουνισμό, θεωρίες που έχουν πάρα πολλά κοινά. Είναι οι δύο όψεις του ίδιου νομίσματος, επισήμανε. Ο καπιταλισμός θεοποιεί την ύλη και απορρίπτει το πνεύμα, θεωρεί τον άνθρωπο ξέχωρο από τη φύση και η φύση πρέπει να υποτάσσεται στον άνθρωπο. Όλη η δύναμη και ο πλούτος πρέπει να συγκεντρώνονται στους λίγους και να φτωχοποιούνται οι μάζες. Θεωρεί την ύπαρξη των εθνών εμπόδιο στα σχέδια του και γι' αυτό τα πολεμά. Το ίδιο κάνει και ο κομμουνισμός. Η μόνη διαφορά τους είναι ότι στον κομμουνισμό σου παίρνει την ιδιοκτησία το κράτος και στον καπιταλισμό οι τράπεζες. Όλες οι συζητήσεις περί αντιπαλότητας είναι ψέμα! Πάντα υπήρχε συνεργασία των δύο αυτών συστημάτων. Την τελευταία επιδίωξη αυτών των συστημάτων την ζούμε σήμερα, την λεγόμενη «παγκόσμια κυβέρνηση», που όλα τα όργανά της, (Παγκόσμια Τράπεζα, Διεθνές Νομισματικό Ταμείο), επιβάλουν μια παγκόσμια δικτατορία, με ανθρώπους σκλάβους και πειραματόζωα. Ο μόνος τρόπος για να μη συμβεί αυτό είναι να ξυπνήσει μέσα μας ξανά το εθνικό αίσθημα. Εθνικό αίσθημα σημαίνει αγαπώ τον εαυτό μου, αγαπώ τις ρίζες μου, αγαπώ το έθνος. Ο συναγωνιστής ολοκλήρωσε την ομιλία του λέγοντας χαρακτηριστικά: «Έλληνες αφυπνιστείτε, αντισταθείτε, συσπειρωθείτε γύρω από τη μόνη δύναμη που λέει την αλήθεια και θέλει και μπορεί να αλλάξει τα πράγματα: τον Λαϊκό Σύνδεσμο για μια νέα ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ του Ελληνισμού».
Η συνάντηση ολοκληρώθηκε αφού εψάλη δυνατά ο Εθνικός ύμνος και ο ύμνος του Κινήματος.


Τ.Ο. Δράμας: Ενημερωτική δράση στις καφετέριες της Δράμας

Άλλη μια δράση της Τ.Ο. Δράμας με επικεφαλής τον Γραμματέα της Τοπικής μας, συναγωνιστή Παπαδόπουλο Δημήτρη και κλιμάκιο συναγωνιστών, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 23.02.2014 το πρωί, στις καφετέριες της πόλης της Δράμας. Μοιράστηκαν φύλλα της εφημερίδας Χρυσή Αυγή και της εφημερίδας ΕΜΠΡΟΣ, καθώς και μεγάλη ποσότητα έντυπου ενημερωτικού υλικού για τις θέσεις του Κινήματος.
Σε κάθε εξόρμηση της Τ.Ο Δράμας, αποδεικνύεται με την εγκάρδια υποδοχή των κατοίκων, ότι ο Ελληνικός λαός δεν κλονίζεται και δεν πιστεύει στην λασπολογία κατά της Χρυσής Αυγής.
Ο Γραμματέας της Τοπικής μας, συναγωνιστής Παπαδόπουλος Δημήτρης, συζήτησε με τους κατοίκους για τα προβλήματα της Δράμας. Ζήτησε για άλλη μια φορά να στηρίξουν όλοι τον δίκαιο αγώνα της Χρυσής Αυγής. Τόνισε επίσης, ότι μόνο με την ψήφο στην Ελληνική Αυγή για τη περιφέρεια Α.Μ-Θράκης, θα λυθούν τα μεγάλα προβλήματα της Περιφέρειας.
ΔΡΑΜΑ:
Εθνικής Αμύνης 55 - 1ός όροφος
Παρασκευή 19.00-22.00
Τηλ. 6978 834611



Τ.Ο.Αλεξανδρούπολης: Ενημερωτικές δράσεις στην Αλεξανδρούπολη

Άλλες δύο ενημερωτικές δράσεις με διανομή εφημερίδων και φυλλαδίων του Κινήματος στην Αλεξανδρούπολη στέφθηκαν με απόλυτη επιτυχία, την Δευτέρα 17 και την Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2014, στα πλαίσια των συνεχών ενημερωτικών δράσεων της Τ. Ο. Αλεξανδρούπολης.
Κλιμάκιο συναγωνιστών με την παρουσία του Γραμματέα της Τοπικής μας διένειμε μεγάλη ποσότητα εφημερίδων της Χρυσής Αυγής, καθώς και πλήθος φυλλαδίων με τις θέσεις του Κινήματος στα κεντρικά μαγαζιά, στις καφετέριες και στα σπίτια της πόλης. Κατά την διανομή του υλικού ο κόσμος εξέφρασε την αγανάκτησή του για την μνημονιακή πολιτική και μοιράστηκε τα προβλήματά του με τους συναγωνιστές.
Επίσης, ενημερώθηκε και για την παρουσία του ψηφοδελτίου συνδυασμού της Ελληνικής Αυγής στις επικείμενες εκλογές για την περιφέρεια της Α.Μ-Θράκης, μιας και ο τηλεοπτικός χρόνος προβολής που μας διαθέτουν τα τοπικά κανάλια, ακολουθώντας τη γραμμή που χάραξαν τα μεγάλα τσοντοκάναλα είναι λιγοστός έως ανύπαρκτος, αλλά  όχι τόσο ποιοτικός όσο η προσωπική επαφή με τον κόσμο. Πολλοί δε εξ αυτών τάχτηκαν στο πλευρό μας επικροτώντας τη δράση μας, στηρίζοντας τον Αγώνα μας και φωνάζοντας Χρυσή Αυγή για να ξεβρομίσει ο τόπος!


T.O. Aλεξανδρούπολης: Στοχευμένη διανομή τροφίμων σε οικογένειες της πόλης

Για μία ακόμη φορά η Τ.Ο. Αλεξανδρούπολης, συνεχίζοντας το κοινωνικό της έργο, παρά τον πόλεμο που δέχεται το Κίνημά μας από το σύστημα, βρέθηκε στις 18 Φεβρουαρίου 2014 στο πλευρό των αδύνατων και αναξιοπαθούντων οικογενειών της πόλης μας, τις οποίες η συγκυβέρνηση του μνημονίου φρόντισε να απαξιώσει και να οδηγήσει σε αδιέξοδο.
Με την παρουσία του Γραμματέα της Τοπικής μας και υποψήφιου Περιφερειάρχη με την Ελληνική Αυγή για την περιφέρεια της Α.Μ-Θράκης, συναγωνιστή Χρήστου Κιτσόπουλου, οι συναγωνιστές προσέφεραν ζυμαρικά, όσπρια, πατάτες, κοτόπουλα, ζάχαρη, γαλακτοκομικά προϊόντα και πλήθος άλλων ειδών πρώτης ανάγκης στους συνανθρώπους μας και δέχτηκαν την αγάπη, τη συμπαράσταση και τις ευχές των οικογενειών, εφόδια ικανά για να μας δώσουν δύναμη να συνεχίσουμε τον Αγώνα μας ενάντια στο σάπιο σύστημα που εξαθλιώνει και τσακίζει την περηφάνια του Έλληνα.
Η Χρυσή Αυγή, με ό,τι μέσα διαθέτει κι όλοι εμείς με το υστέρημά μας θα είμαστε πάντα δίπλα στον Έλληνα και θα αγωνιζόμαστε για την νέα Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού.
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ:
Μαζαράκη 34 -1ος όροφος
Δευτέρα 19.00 - 22.00
Τηλ. 6947 179504, 25510 53353



Τ.Ο. Καβάλας: ομιλία με θέμα την προέλευση της «πολιτικής ορθότητας»

Με εξαιρετική επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2014 το απόγευμα, στα γεμάτα από φίλους και υποστηρικτές γραφεία της Τ. Ο. Καβάλας, η προγραμματισμένη ομιλία του συναγωνιστή Δημήτριου Μιμίδη, με θέμα την προέλευση της «πολιτικής ορθότητας».
Την ομιλία του ο συναγωνιστής ξεκίνησε αναφερόμενος σε μια γενική τοποθέτηση περί του τι εστί «πολιτική ορθότητα», με τις ναρκοθετημένες, όπως τις χαρακτήρισε, περιοχές του δημόσιου λόγου, με τα δημόσια πρόσωπα να προσέχουν ιδιαιτέρως ακόμη και ποιες λέξεις χρησιμοποιούν.
Η «πολιτική ορθότητα» είναι κατ' ουσίαν ένας μαρξισμός μεταφερμένος από το οικονομικό επίπεδο στο πολιτιστικό. Όπως ο μαρξισμός προτείνει μια απλουστευτική, μονοδιάστατη ερμηνεία της Ιστορίας, η οποία καθορίζεται από τους κατέχοντες τα μέσα παραγωγής, έτσι και η «πολιτική ορθότητα» υποστηρίζει ότι η Ιστορία καθορίζεται ολοκληρωτικά από την εξουσία που ασκούν συγκεκριμένες ομάδες πάνω σε άλλες. Για την πολιτική ορθότητα και την θεωρία της αποδόμησης, όλος ο Σαίξπηρ αναφέρεται στην καταπίεση των γυναικών, ενώ η Βίβλος έχει γραφτεί ως μια αλληγορία για τη μάχη ανάμεσα στα φύλα. Ενδιάμεσες καταστάσεις δεν υπάρχουν πέραν του καλού-μαύρου (ανθρώπου) και του κακού-λευκού (ανθρώπου), του καλού προλετάριου και του κακού αστού, της καλής γυναίκας (πάντα φεμινίστριας – η μη φεμινίστριες απλώς δεν υπάρχουν), του καλού μετανάστη και του κακού γηγενή, του καλού ομοφυλόφιλου, όπως και κάθε έκφυλου κ.τ.λπ.
Στην συνέχεια αναφέρθηκε ο συναγωνιστής στην ιστορική προέλευση της θεωρίας της «πολιτικής ορθότητας» από την σχολή της Φρανκφούρτης, τους πρώτους θεμελιωτές της θεωρίας, όπως ο Τζώρτζ Λούκατς και ο Χέρμπερτ Μαρκούζε, την επιρροή που άσκησαν μετέπειτα στην γενιά του '60 και στο «κίνημα» των Χίπηδων στην Αμερική. Ο Μαρκούζε εξάλλου ήταν ο δημιουργός της φράσης «Κάντε έρωτα, όχι πόλεμο», ανέφερε ο συναγωνιστής.
Με τα κήρυγματα περί μιας κοινωνίας «πολυμορφικής διαστροφής» και με την προτροπή στον νέο αμερικανό να κάνει «ό,τι του γουστάρει», η«πολιτική ορθότητα» έφερε σταδιακά τα πάνω κάτω στην -μέχρι τότε- συντηρητική αλλά καθ' όλα επιρρεπή αμερικανική κοινωνία και από εκεί πλέον, μέσω του αμερικανικού πολιτιστικού ιμπεριαλισμού, σε ολόκληρο τον κόσμο.
Αμέσως μετά τον λόγο έλαβε ο συναγωνιστής Αναστάσιος Ναθαναηλίδης, ο οποίος έκανε μια σύντομη αναφορά σε ζητήματα της τρέχουσας πολιτικής επικαιρότητας, εστιάζοντας κυρίως στα άκρως ενδιαφέροντα αποτελέσματα των τελευταίων δημοσκοπήσεων, τα ευρήματα των οποίων όπως είναι απολύτως λογικό έχουν τρομοκρατήσει το καθεστώς του μνημονίου.
Ακολούθησε ενδιαφέρουσα συζήτηση και η συνάντηση έληξε με την ανάκρουση του Εθνικού ύμνου και του ύμνου του Κινήματος.
ΚΑΒΑΛΑ:
Δαγκλή 10, 5ος όροφος
Τρίτη: 18.30-21.30
Τηλ. 6931 087003, 2510 220706



Ο υποψήφιος περιφερειάρχης με την Ελληνική Αυγή για την περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης, συναγωνιστής Χρήστος Κιτσόπουλος στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΘράκηΝετ

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης με την Ελληνική Αυγή για την περιφέρεια Α.Μ-Θράκης, συναγωνιστής Χρήστος Κιτσόπουλος μίλησε στο Status Radio 94.2 Αλεξανδρούπολης για τις νέες πολιτικές διώξεις κατά του Κινήματός μας.