Έντονες οι διεργασίες συνταγματικής εκτροπής εντός της Νέας Δικτατορίας


Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ σχετικά με τις προθέσεις της συγκυβέρνησης του Μνημονίου φιλοξενεί η εφημερίδα «Παρασκήνιο».
Σύμφωνα με την εφημερίδα ο σχεδιασμός της κυβέρνησης αποβλέπει στην πλήρη συνταγματική εκτροπή και στην εγκαθίδρυση δικτατορίας του μνημονίου. Εντός του ρεπορτάζ αποκαλύπτεται και ο γρίφος που είχε θέσει ο Βορίδης κάνοντας λόγο για «νομικές δυνατότητες» του πρωθυπουργού.
Εν τάχει μπορούμε να πούμε ότι θα σχεδιαστεί πριν τις εκλογές του Μαΐου μία νομοθετική ρύθμιση, .

η οποία θα κατατεθεί υπό την μορφή πράξεως νομοθετικού περιεχομένου, που θα χαρακτηρίζει την Χρυσή Αυγή ως «εγκληματική οργάνωση», με σκοπό να μην είναι δυνατή η κάθοδος του κόμματος στις εκλογές. Αυτή η πράξη θα είναι βεβαίως αντισυνταγματική, όμως η κυβέρνηση θα την εφαρμόσει με τον ίδιο τρόπο που τόσο καιρό εφαρμόζει πράξεις νομοθετικού περιεχομένου εναντίον του Ελληνικού Λαού, οι οποίες αργότερα κρίνονται αντισυνταγματικές.
Ο σκοπός τους είναι να καταφέρουν να παρακάμψουν το Σύνταγμα μέχρι τις ευρωεκλογές, έτσι ώστε να αλλάξουν τους εκλογικούς συσχετισμούς, που τους φέρνουν στην τρίτη θέση. Στην πορεία και αφότου θα έχει περάσει ο κίνδυνος για αυτούς από τις ευρωεκλογές, θα επιχειρήσουν να κάνουν το ίδιο και με την ψήφιση του Προέδρου της Δημοκρατίας από τη Βουλή, ώστε να καταφέρουν να φτάσουν μέχρι το πέρας της τετραετίας.
Όπως ακριβώς αναφέρει η εφημερίδα με την φυλάκιση των βουλευτών της Χρυσής Αυγής, η βουλή θα λειτουργεί με 282 βουλευτές, ενώ με δεδομένο ότι το ΚΚΕ θα απέχει από την διαδικασία για εκλογή προέδρου της δημοκρατίας, θα απαιτούνται μόνο 162 ψήφοι για να επικυρωθεί η εκλογή του προέδρου. Καθίσταται σαφές ότι με την σκευωρία εναντίον της Χρυσής Αυγής, επιχειρούν να στήσουν μία ευρύτερη σκευωρία εναντίον του Ελληνικού Λαού, ώστε να του «κατσικωθούν» μέχρι το 2016.
Κάποιοι μες στο ΣΥΡΙΖΑ έχουν ήδη αρχίσει να λένε αλήθειες και να αντιδρούν στην κυβερνητική μεθόδευση.
Ενημερώνουμε προς πάσα κατεύθυνση πως η Χρυσή Αυγή θα είναι παρούσα στις εκλογές και έτσι οι Έλληνες θα έχουν την δυνατότητα να δείξουν την «αγάπη» τους στο μνημονιακό συνονθύλευμα που πίνει το αίμα των Ελλήνων.