Παρέμβαση της Τ.Ο. Βορείων Προαστίων της Χρυσής Αυγής σε εφορία και ΔΕΗ ενάντια στην κυβερνητική πολιτική - ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

Παρέμβαση της Τ.Ο. Βορείων Προαστίων σε εφορία και ΔΕΗ ενάντια στην κυβερνητική πολιτική - Φωτορεπορτάζ
Το πρωί της Παρασκευής η Τ.Ο. Βορείων Προαστίων πραγματοποίησε ενημερωτική δράση στην Κηφισιά και δη στην τοπική Δ.Ο.Υ και την Δ.Ε.Η. Περίπου 30 συναγωνιστές της Τ.Ο. κατέφθασαν στις 9.30 στην Δ.Ο.Υ. όπου και ανέπτυξαν πανό που λοιδορούσε την διάθεση κρατικού ...
 
αυτοκινήτου αξίας 750.000 ευρώ στον Βενιζέλο και την κατασπατάληση δημοσίου χρήματος για τις διάφορες Μ.Κ.Ο., ενώ ο λαός στενάζει υπό το βάρος των φορολογικών του υποχρεώσεων.




Μοιράστηκαν επίσης φυλλάδια και η εφημερίδα «ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ» στους εισερχόμενους και εξερχόμενους πολίτες του καταστήματος της εφορίας. Η δράση αυτή είχε ευμενέστατη αποδοχή από τους πολίτες, ενώ πάρα πολλά ήταν τα εγκωμιαστικά σχόλια από τους βαριά φορολογούμενους πολίτες κάθε ηλικίας.
 



Μετά από παραμονή μιάμισης ώρας στην Δ.Ο.Υ η δράση συνεχίστηκε στην Δ.Ε.Η. όπου επίσης αναπτύχθηκαν τα πανό και μοιράστηκαν φυλλάδια. Χαρακτηριστικά πρέπει να αναφερθεί ότι στην ουρά που είχε σχηματιστεί και εκτός του καταστήματος της Δ.Ε.Η. για πληρωμές λογαριασμών  υπήρξαν συζητήσεις μεταξύ των παρευρισκομένων και των συναγωνιστών με πολύ θετικά και ενθαρρυντικά σχόλια εκ μέρους των πολιτών για την δράση της Τ.Ο. Βορείων Προαστίων και την εν γένει εθνοκεντρική πολιτική της Χρυσής Αυγής.