ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΤΣΕΝΑΪ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΕΞΕΚΟΥΜΠΟ (ΠΩΣ ΤΟΝ ΛΕΝΕ ΑΚΡΙΒΩΣ;) ΞΕΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΑΧΑΡΙΣΤΙΑ, ΑΠΟΚΑΛΩΝΤΑΣ ΜΑΣ "GREEK FREAK NATION" - ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΣΑΜΑΡΑ!


Έλεγε ο Αριστοτέλης: “Μάλλον φιλούσιν οι ποιήσαντες ευ τους παθόντας ή οι παθόντες ευ τους ποιήσαντας”.
(Περισσότερο αγαπούν οι ευεργέτες τους ευεργετούμενους, παρά οι ευεργετούμενοι τους ευεργέτες).
Ο  ΑΝΤΕΞΕΚΟΥΜΠΟ της γνωστής “ελληνικής” οικογένειας των Αντετοκούμπων (τελικά πως λέγοντα;;) με τα “απόλυτα” Ελληνικά χαρακτηριστικά, θα την είχε μάθει την φράση, ΕΑΝ, η ...
 
συγκυβέρνηση του μνημονίου των ΣαμαροΒενιζέλων ΕΠΕΒΑΛΛΕ την κλασσική παιδεία ως ένα βασικό κριτήριο διεκδίκησης της Ελληνικής Ιθαγένειας, και δεν έπαιζε παιχνίδια σκοπιμότητας, τόσο μαζί του, όσο και με την οικογένεια του με κατάληξη την ταχύτατη (προς τι τόση βιασύνη αλήθεια;) Ελληνοποίηση του, τόσο του “Γιάννη” όσο και του “Θανάση”, για να μπορεί να να συμμετάσχει στις επιλογές του αμερικανικού NBA.(!!!) Με όλο το απαραίτητο θεατράλε που ζήσαμε τότε, ενός “ΝΕΟ-Ελληνα” καταμαυρούκου που αφού τον περιέφεραν σε όλα τα επίσημα Μέγαρα για τα συχαρίκια, μετά τον είδαμε να τρέχει στα αμερικάνικα γήπεδα αγκαλιασμένος με μια σκισμένη (ΕΛΕΟΣ!) Ελληνική σημαία.
Και εδώ φτάνουμε στο προκείμενο.
Αν ο Αντεξεκούμπο ένιωθε “έλληνας” όπως μας έλεγαν οι διάφοροι περιηγητές των καναλιών ομαδικά τότε, (ακριβώς όπως έκαναν διάφοροι για τον Αλβανό Τσενάϊ,
46fc22e0c5299a135cc26b8eeba34389_XL
που ήθελε – αυτός και η αριστερή νομεκλατούρα, αλλά και άλλοι σαλτιμπάγκοι-να κρατά την τιμημένη Ελληνική σημαία στις παρελάσεις, για να έρχεται τώρα και να διακδικεί την μισή Ελλάδα ως αλβανικό έδαφος (!!!) προσβάλλοντας τους δασκάλους του και όλους τους Έλληνες που πλήρωσαν για τις σπουδές του) δεν θα φορούσε μια ρόμπα – που προφανώς ως ένδυμα τον χαρακτηρίζει προσωπικά – με τα γράμματα “GREEK FREAK NATION” – (ΦΡΙΧΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ!!!) και δεν θα καμάρωνε για την ηλιθιότητά του.
Screen-Shot-2014-02-17-at-1.07.29
Και οι ΑΝΤΕ ΞΕΚΟΥΜΠΟ, είναι το πιο πρόσφατο παράδειγμα αχαριστίας, πολλών άλλων, που έρχονται στην Ελλάδα, μας χρησιμοποιούν για να σπουδάσουν, να γεννήσουν, να γίνουν καλά από ασθένειες πανάκριβες, να εργαστούν, και τελικά αφού φάνε τις σάρκες της πατρίδας μας, στο τέλος μας βρίζουν αισχρά, βοηθούμενοι βεβαίως βεβαίως από τους αριστερούς ανθέλληνες.
alvanoi_simaies
Αυτη η διαδικασία μας ταπεινώνει 2 φορές.
Μια, γιατί Έλληνας ΓΕΝΝΙΕΣΑΙ – ΔΕΝ ΓΙΝΕΣΑΙ!
Αρα είναι μεγάλη και ιδιαίτερη η τιμή, να φέρει κάποιος τον τίτλο του “Έλληνα”, γιατί ΠΡΟτιμήθηκε χωρίς ιδιαίτερα κριτήρια, και 2ον γιατί σε μια τέτοια διοργάνωση, σαν το all star του ΝΒΑ, με δεκάδες εκατομμύρια τηλεθεατών, το να προκαλείς τα γέλια στους παρουσιαστές, λέγοντας ΦΡΙΧΤΟ το Έθνος των Ελλήνων που σε βοήθησε, είναι τουλάχιστον τραγικό!



Ελπίζουμε, τώρα που χρησιμοποίησε την ευλογία που του έκανε δώρο άσκοπα ο Σαμαράς, και κατάφερε να πάει στην Αμερική, να αποποιηθεί την Ελληνική υπηκοότητα και να πάρει και την υπόλοιπη οικογένειά του μαζί στην Αμερική και ας κάνει εκεί τις μαγκιές του.
Οι Αμερικάνοι, σε θέματα προσβολής του Έθνους τους, όμως, έχουν το Γκουαντάναμο. Εμείς πάλι εδώ είμαστε λίγο CIRCO SAMARA!
Οπότε αναμένουμε πρωτοβουλίες του “Γιαννάκη” και του “Θανάση” ΑΝΤΕΞΕΚΟΥΜΠΟ για να απαλλαγούν, αυτοί από το ΦΡΙΧΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, να απαλλαγούμε κι εμείς από την αχαριστία τους.
ΥΓ1. Τότε το υπουργείο Εσωτερικών, σε ανακοίνωσή του είχε αναφέρει πως «η επιτάχυνση της διαδικασίας στην περίπτωση του Θανάση και του Γιάννη Αντετοκούμπο ήταν μία πράξη που ωφέλησε την Ελλάδα». Μπορεί να μας πει αν και σήμερα που γέλασαν μαζί μας εκατομμύρια υποψήφιοι αμερικανοί τουρίστες, αν έχει την ίδια άποψη;
ΥΓ2. Η Ελληνική ιθαγένεια δόθηκε στα δύο παιδιά «βάσει των διατάξεων περί ανιθαγενείας», που «ισχύουν πάρα πολλά χρόνια και αφορούν σε περιπτώσεις παιδιών που γεννιούνται στην Ελλάδα και είναι ανιθαγενείς».
(Ο νόμος αυτός ισχύει με αυξημένο τυπικό κύρος από το 1975 στην Ελλάδα (βλ.ΣΗΜ.1), σύμφωνα με την οποία τα πρόσωπα που κατά τη γέννησή τους στην Ελλάδα δεν αναγνωρίζονταν από κανένα Κράτος ως υπήκοοί τους, αποκτούν από τη γέννησή τους (αναδρομικά, εν προκειμένω) την Ελληνική ιθαγένεια.)
Αυτός ο νόμος ΠΡΕΠΕΙ να αλλάξει, καθώς και οι νόμοι που ψηφίστηκαν και δίνουν δικαιώματα σε ξένους, ΧΩΡΙΣ υποχρεώσεις.
Συγκεκριμένα η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ έχει πάρει μια σειρά από πρωτοβουλίες και έχει καταθέσει, σειρά προτάσεων και σχεδίων νόμων για την δίκαιη απονομή της Ιθαγένειας ΜΟΝΟ όπου πληρούνται αυστηρές προϋποθέσεις.
ΦΤΑΝΕΙ Η ΞΕΦΤΙΛΑ!