ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΠΑΝΤΟΥ: Δραστηριότητες σε Αθήνα, Θάσο, Ξάνθη, Δράμα και Κομοτηνή


Πλήθος κόσμου το απόγευμα του Σαββάτου στα γραφεία της Τ.Ο. Αθηνών παρακολούθησε μια ενδιαφέρουσα ομιλία της συναγωνίστριας Μαρίας Ζαπάντη με θέμα τις πολιτικές διώξεις που έχει εξαπολύσει το ένοχο πολιτικό κατεστημένο εις βάρος του Κινήματος μας. Η συναγωνίστρια Ζαπάντη με ένα βομβαρδισμό στοιχείων κατέρριψε τα ψέματα εις βάρος της Χρυσής Αυγής, και απέδειξε ότι οι πολιτικοί μας αντίπαλοι σαν όπλο εναντίον μας χρησιμοποιούν το ψέμα ...
και την συκοφαντία. Επίσης η συναγωνίστρια τόνισε ότι το Κίνημα μας όχι μόνο δεν είναι εγκληματική οργάνωση, αλλά είναι ένα Κίνημα ελπίδας και προοπτικής για την πατρίδα και τον Ελληνικό λαό.
ΑΘΗΝΑ:
Δηλιγιάννη 50, σταθμός Λαρίσης
210-8235030
Τρίτη, Τετάρτη & Σάββατο: 19:00-21:00



Τ. Ο. Θάσου: ομιλία με θέματα από την τρέχουσα επικαιρότητα

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου, στα γραφεία της Τ.Ο. Θάσου, η καθιερωμένη εβδομαδιαία συγκέντρωση με την ομιλία του Γραμματέα της Τοπικής μας, συναγωνιστή Γιώργου Χαλκιώτη, με θέματα από την τρέχουσα επικαιρότητα.
Την ομιλία του ο συναγωνιστής Χαλκιώτης ξεκίνησε αναφερόμενος στον πανικό των προδοτικών κομμάτων και ιδίως των τσοντοκάναλων, τα οποία αναφορικά με τις υποψηφιότητες στο δήμο Αθηναίων, δεν αναφέρουν τον συναγωνιστή Ηλία Κασιδιάρη, ο οποίος είναι και ο επικρατέστερος για να αναλάβει τη δημαρχία.
Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στο κυρίαρχο πρόβλημα της Θράκης με την δράση του τουρκικού προξενείου στην Κομοτηνή που κινεί τα νήματα εις βάρος των Ελλήνων. Αμέσως μετά αναφέρθηκε στην επίσκεψη Σαμαρά στο Άγιον Όρος, υπακούοντας στις προτροπές των συμβούλων του.
Σε αυτό το σημείο ο συναγωνιστής Χαλκιώτης ανέφερε χαρακτηριστικά πως «ο ήχος των καμπάνων που άκουσε ο Σαμαράς ήταν χαρμόσυνος, ενώ στις 18 και 25 Μαϊου ο ήχος που θα ακούσει θα είναι πένθιμος γι' αυτόν και την παρέα του».
Η συγκέντρωση έκλεισε με όλους τους συναγωνιστές σε στάση προσοχής, να ψέλνουν τον ύμνο του Κινήματος και τον Εθνικό ύμνο.
ΘΑΣΟΣ
Λιμένας - Θάσου
Τετάρτη 19:00 - 22:00
Τηλ: 6938699504



Έκτακτη εθελοντική αιμοδοσία από συναγωνιστές της Τ. Ο. Ξάνθης

Άλλη μία επιτυχημένη δράση κοινωνικής αλληλεγγύης προς τον συνέλληνα έλαβε χώρα την Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2014 το πρωί, από κλιμάκιο συναγωνιστών της Τ.Ο. Ξάνθης, με τους συναγωνιστές μας να προσφέρουν για μία ακόμη φορά εκτάκτως αίμα.


T.O. Ξάνθης: Ενημερωτική δράση σε χωριά του Νομού Ξάνθης

Επιτυχώς πραγματοποιήθηκε άλλη μια ενημερωτική εξόρμηση κλιμακίου συναγωνιστών της Τ. Ο. Ξάνθης, την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2014 το απόγευμα, σε χωριά των Δήμων Ξάνθης και Αβδήρων, κατά την οποία μοιράστηκε μεγάλη ποσότητα φύλλων της εφημερίδας Χρυσή Αυγή, καθώς και έντυπου ενημερωτικού υλικού με τις θέσεις του Κινήματος.
Στο πλαίσιο των συνεχών ενημερωτικών δράσεων της Τοπικής μας, το κλιμάκιο των συναγωνιστών επισκέφτηκε τα χωριά Κιμμέρια, Πηγάδια, Λευκόπετρα, Πολύσιτο, Συδηνή, Κουτσό, Ν. Κεσάνη και Βαφέϊκα με σκοπό να διανείμει ενημερωτικό υλικό αλλά και να αφουγκραστεί τα προβλήματα των συμπατριωτών μας.
Ο Γραμματέας της Τοπικής μας, συναγωνιστής Καπαγερίδης Χρήστος συζήτησε μαζί τους για όλα τα προβλήματα και θέματα που τους ταλανίζουν. Τόνισε ότι ένας ολόκληρος κόσμος γεωργικός και κτηνοτροφικός μαστίζεται κι αγνοείται από όλους τους ξενόδουλους πολιτικάντηδες. Ζήτησε από όλους να ταχθούν σιμά μας στον αγώνα για κάθαρση κι εξυγίανση της Τοπικής αυτοδιοίκησης κι έκανε κατανοητό σε όλους ότι η ψήφος στην Ελληνική Αυγή για την Περιφέρεια Α.Μ-Θ, είναι ψήφος χρέους και καθήκοντος.
ΞΑΝΘΗ:
Τσιμισκή 2 - 3ος όροφος
Σάββατο 18.00 - 21.00
Τηλ. 6984 784013



Τ.Ο. Δράμας: Ενημερωτική δράση στην κυριακάτικη Λαϊκή Αγορά και στις καφετέριες της Δράμας

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε από τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Δράμας Αζαριάδη Νίκο, παρουσία του Γραμματέα της Τ.Ο. Δράμας Παπαδόπουλο Δημήτρη και κλιμάκιο συναγωνιστών, την Κυριακή 16.02.2014 το πρωί, η ενημερωτική δράση στην κυριακάτικη Λαϊκή Αγορά και στις καφετέριες της πόλης, κατά την οποία μοιράστηκαν φύλλα της εφημερίδας Χρυσή Αυγή, καθώς και μεγάλη ποσότητα έντυπου ενημερωτικού υλικού με τις θέσεις του Κινήματος.
Όπως σε κάθε ενημερωτική εξόρμηση της Τ.Ο. Δράμας, οι κάτοικοι μας υποδέχτηκαν εγκάρδια και με ιδιαίτερη χαρά. Αυτό αποτελεί μία ακόμη απόδειξη ότι η λασπολογία εναντίον μας δεν κλόνισε την γνώμη που έχει ο ελληνικός λαός για την Χρυσή Αυγή.
Οι συναγωνιστές μοίρασαν όλο το έντυπο υλικό και όλες τις εφημερίδες και το έντυπο ενημερωτικό υλικό του Κινήματος. Πέρα από την διανομή, ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Δράμας Αζαριάδης Νίκος και οι συναγωνιστές μας είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν με τους κατοίκους για τα προβλήματα του τόπου μας και τα θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας.
Ο ελληνικός λαός έχει κατανοήσει και συναισθανθεί πως ό,τι κι αν γίνει θα έχει την Χρυσή Αυγή στο πλευρό του και ότι ο Αγώνας μας θα συνεχιστεί μέχρι την Τελική Νίκη.
ΔΡΑΜΑ:
Εθνικής Αμύνης 55 - 1ός όροφος
Παρασκευή 19.00-22.00
Τηλ. 6978 834611



Τ.Ο. Κομοτηνής: Στήριξη του δίκαιου αγώνα των αγροτών

Την Κυριακή 16-02-2014 το πρωί, κλιμάκιο συναγωνιστών και συναγωνιστριών, με επικεφαλής τον Γραμματέα της Τ.Ο. Κομοτηνής, συναγωνιστή Νίκο Τσουμαρέλη, επισκέφτηκε το μπλόκο των αγροτών του Ν. Ροδόπης.
Εγκάρδιο το καλωσόρισμα προς το κλιμάκιο της Τοπικής του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή από τους αγρότες του Ν. Ροδόπης. Οι υπερήφανοι εργάτες της γης, συνομίλησαν για αρκετή ώρα με τον Γραμματέα, συναγωνιστή Ν. Τσουμαρέλη, παραθέτοντας τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Δήλωσαν ότι είναι πλέον θέμα επιβίωσης και τα νέα μέτρα που επιβάλλει η κυβέρνηση θα οδηγήσουν σε σταδιακό αφανισμό των αγροτών. Ζήτησαν την συμπαράσταση για όλο τον ελληνικό λαό, κάθε επαγγέλματος, εξηγώντας ότι ο αγροτικός τομέας είναι κρίκος της αλυσίδας. Όλοι είμαστε συνδεδεμένοι και όλοι θα υποστούμε τις συνέπειες σε περίπτωση που προκληθεί βλάβη σε έναν κρίκο.
Άκουσαν με ενδιαφέρον τις προτάσεις του Κινήματος μας που αφορούν τον αγροτικό τομέα και διαπίστωσαν ότι ο αγώνας μας είναι κοινός. Οι θέσεις του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή είναι ξεκάθαρες, με μοναδικό σκοπό την προστασία του Έλληνα αγρότη. Η δίκαιη ανταμοιβή για την κοπιαστική εργασία τους, το οριστικό τέλος στους μεσάζοντες, η νέα ώθηση στην αγροτική οικονομία με την διαγραφή των αγροτικών χρεών και η προστασία του ελληνικού περιβάλλοντος, θα οδηγήσουν στην αυτάρκεια της Πατρίδας μας και θα ελευθερωθούμε από την ομηρία των εγχώριων και ξένων συμφερόντων.
Στηρίζοντας την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, στηρίζεις τον αγρότη, στηρίζεις την ελληνική γη, στηρίζεις την ΠΑΤΡΙΔΑ σου.

KOMOTHNH:
Σοφοκλέους Κομνηνού 2, 4ος όροφος
Τετάρτη 18.00 - 21.00
Τηλ.: 6983 504758