Η Χρυσή Αυγή στο πλευρό των αγροτών στο μπλόκο της Κουλούρας


Στο πλευρό των αγροτών της Ημαθίας στο μπλόκο της Κουλούρας βρέθηκε κλιμάκιο συναγωνιστών από την νομαρχιακή επιτροπή Ημαθίας της Χρυσής Αυγής, με επικεφαλής τον γραμματέα της, συναγωνιστή Τσιούλη Βασίλειο. Οι συναγωνιστές συζήτησαν με επιτροπή ...

αγροτών τα αιτήματά τους, καθώς και τα προβλήματα που μαστίζουν τον αγροτικό κλάδο.
Οι αγρότες υποδέχτηκαν με θέρμη τους συναγωνιστές και κατά τις συνομιλίες τονίστηκε ότι η Χρυσή Αυγή στηρίζει έμπρακτα τον αγώνα των αγροτών και ότι πρέπει πάση θυσία να στηριχθεί η πρωτογενής παραγωγή για την ανάκαμψη της Εθνικής οικονομίας.

Τέλος, έγινε αποδεκτό από όλους ότι το κλείσιμο οδικών αρτηριών από τους αγρότες δεν συνεισφέρει τίποτε στον αγώνα των Αγροτών, αντιθέτως θα δημιουργούσε προβλήματα στην εύρυθμη λειτουργία της κοινωνίας και θα έφερνε αντιμέτωπες μεταξύ τους κοινωνικές ομάδες της χώρας μας, κάτι στο οποίο αντιτίθεται η Χρυσή Αυγή. Επιπλέον θα έριχνε νερό στο μύλο των μπολσεβίκων συνδικαλιστών, οι οποίοι επιδιώκουν με κάθε μέσο την σύγκρουση μεταξύ κοινωνικών ομάδων, αποδυναμώνοντας ουσιαστικά και την αγροτική τάξη.
Η Χρυσή Αυγή επιδιώκει και θα πετύχει την συνεργασία όλων των κοινωνικών τάξεων για το καλό του Έθνους.

Δελτίο Τύπου "Ελληνικής Αυγής για την Ανατ. Μακεδονία και Θράκη" για τον αγώνα των αγροτών
Ζητά διαγραφή των αγροτικών χρεών, οριστικό τέλος στην ασυδοσία των μεσαζόντων και αεριτζήδων, ώστε ο αγρότης και ο κτηνοτρόφος να καρπώνεται μεγαλύτερο κέρδος από την διάθεση της παραγωγής του και ο καταναλωτής να αγοράζει φτηνότερα τα αγροτικά προϊόντα, μείωση με κάθε τρόπο του κόστους παραγωγής και αυτό μπορεί να γίνει με την διάθεση αφορολόγητου πετρελαίου, φθηνότερου ηλεκτρικού ρεύματος, αλλά και με την αξιοποίηση του ορυκτού μας πλούτου, να παραχθούν εφόδια για τους αγρότες (λιπάσματα και εδαφοβελτιωτικά) και να διατεθούν σ αυτούς χωρίς μεσάζοντες.
Πρέπει όλοι να καταλάβουμε ότι για να υπάρξει μια Ελλάδα που να είναι αυτάρκης και κατά συνέπια ανεξάρτητη, χρειάζεται στήριξη με κάθε τρόπο και με κάθε μέσο του πρωτογενή τομέα και χάραξη Εθνικής αγροτικής πολιτικής.
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗ

Χρήστος  Κιτσόπουλος
Υποψήφιος Περιφερειάρχης
Ανατ/κης Μακεδονίας και Θράκης