Η… ΠΟΛΥΠΟΛΙΣΜΙΚΗ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥ ΑΡΟΥΛΗ ΚΑΙ ΟΙ… ΕΞΤΡΕΜΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΣΥΓΓΡΟΥ


Μια μαύρη από την Αφρική (με καταγωγή από την Κένυα), λοιπόν, θα είναι υποψήφια με τον ψοφοδεξιό συνδυασμό του Αρούλη, για το δήμο Ναϊρόμπι, όχι λάθος κάναμε, Αθήνας θέλαμε να γράψουμε… Για να μην μονοπωλεί τον… αντιρατσισμό και τον… πολυπολιτισμό ο mister Tsipras, όπως δήλωσε υπερήφανα ο Αρούλης. Της έκαναν μάλιστα και ένα βίντεο, “συγκινητικότατο”, για να υπερασπιστούν την υποψηφιότητα της. Δείτε το: Πρόβλημα, μεγάλο πρόβλημα! Πως παρουσιάζουν ...

 τώρα την… πολυπολιτισμική επιλογή του εκλεκτού τους τα φερέφωνα της Συγγρού, που το παίζουν… δεξιά εξτρέμ, για να «μαρκάρουν» στενά τους δεξιούς (και μη πολυπολιτισμικούς) ψηφοφόρους της ΝΔ που είναι έτοιμοι να λακίσουν προς Χρυσή Αυγή μεριά; Κατ’ αρχάς, «ασπρίζουν» (κατά το δυνατόν…) την αφρικανή υποψηφία στη φωτογραφία που παραθέτουν, ώστε να φαίνεται απλώς πολύ… μελαχρινή και όχι μαύρη. Και κατά δεύτερον, για να δείξουν ότι πρόκειται για πρόσωπο που έχει… δοξάσει την Ελλάδα (άρα, ας πάει και το… πολυπολιτισμικό παλιάμπελο), την βαφτίζουν «Ολυμπιονίκη» («Μια Ολυμπιονίκης στο ψηφοδέλτιο του Άρη Σπηλιωτόπουλου»), ενώ απλώς έχει συμμετάσχει σε Ολυμπιακούς Αγώνες, χωρίς να πάρει μετάλλιο.
Capture (2)


Με τέτοια φτηνά κολπάκια πάνε να κάνουνε το μαύρο… άσπρο στη Συγγρού, αλλά δεν πρόκειται να το γλιτώσουν το… βαθύ τροπικό μαύρισμα στις επερχόμενες εκλογές!
arapina