ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: ΣΤΗΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΑΤΣΑ ΣΥΓΓΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ ΜΕ ΤΑ ΔΙΔΥΜΑ ΚΑΚΛΑΜΑΝΗ ΚΑΙ ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑ!


Γράφει ο Αντίοχος
Μια πολύ ενδιαφέρουσα απάντηση στο εύλογο ερώτημα «πως τα κατάφερε η ΝΔ να έχει δύο υποψηφίους στον δήμο της Αθήνας και στην περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας», δίνει αρθρογράφος της καθεστωτικής «Καθημερινής», σε άρθρο του με τον τίτλο «Ο γρίφος των εκλογών του Μαΐου». Στο άρθρο αυτό υποστηρίζεται ότι οι δύο υποτιθέμενοι «αντάρτες», Κακλαμάνης και Τζιτζικώστας, είναι στην ουσία αναχώματα του φον Αντωνάκη, προκειμένου να συγκρατήσουν στο γαλάζιο (με ...

πράσινες βούλες…) μαντρί τους αγανακτισμένους ψηφοφόρους της ΝΔ, για να μην πάνε… αλλού. Δηλαδή, στην Χρυσή Αυγή. Ιδού:

«… Από την άλλη πλευρά, η απόφαση του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνη Σαμαρά, να χρίσει στον Δήμο Αθηναίων ως υποψήφιο τον κ. Άρη Σπηλιωτόπουλο, απορρίπτοντας τον κ. Νικήτα Κακλαμάνη και στην Περιφέρεια Θεσσαλονίκης τον κ. Γιάννη Ιωαννίδη, ενώ ο νυν περιφερειάρχης κ. Απόστολος Τζιτζικώστας είχε εκδηλώσει την πρόθεσή του να είναι εκ νέου υποψήφιος, διχάζει τους ψηφοφόρους της Ν.Δ. Διερωτάται, μάλιστα, κανείς ποία η σκοπιμότητα, αφού οι λαβόντες το χρίσμα, στη μάχη διαδοχής στη Ν.Δ., είχαν υποστηρίξει την υποψηφιότητα της κ. Ντόρας Μπακογιάννη. Κάτι θα έχει υπόψη του ο κ. Σαμαράς.
Αλλά το φαινομενικώς ακατανόητο της ενεργείας μπορεί να είναι χρήσιμο υπό ευρεία έννοια. Ο λόγος είναι ότι οι διαφωνούντες ψηφοφόροι της Ν.Δ. με την πολιτική της κυβερνήσεως μπορούν να εκδηλώσουν τη δυσαρέσκειά τους υπερψηφίζοντας τους «αντάρτες» -τους κ. Κακλαμάνη και Τζιτζικώστα- και να μην εγκαταλείψουν ένα κόμμα στο οποίο παραδοσιακώς ανήκουν».

(ΥΓ): Όσα… μεγαλοφυή σχέδια και να καταστρώσει ο φον, κι όσα αναχώματα και να στήσει, για να μείνει γαντζωμένος στην εξουσία, θα τα πάρει και θα τα σηκώσει η οργή του λαού! Που έρχεται σαν ορμητικό ποτάμι στις 18 και 25 Μαΐου. Μαύρο, κατάμαυρο στον εξολοθρευτή της Ελλάδος και στα πιόνια του –κεχρισμένα και «ανεξάρτητα»!

(YΓ2): Από τις 19/2 είχαμε γράψει για τα “δίδυμα” της Ν.Δ. και την προσπάθεια δημιουργίας άλλοθι και εξαπάτησης των Ελλήνων από την ψοφοδεξιά του φον Αντωνάκη! Διαβάστε κι εδώ:

http://ethnikismos.net