ΑΠΟΦΑΣΗ-ΠΡΟΚΛΗΣΗ: Δεν ανήκει σε εγκληματική οργάνωση ο δολοφόνος της Πάρου Συριζαίος Τάσος Θεόφιλου! Μόνο οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής εξαιτίας των πύρινων λόγων τους...


Ο συριζαίος Τάσος Θεόφιλου, διαδικτυακός φίλος του Στρατούλη και της Δούρου, καταδικάστηκε για απλή συνέργεια στην ανθρωποκτονία του ταξιτζή στην Πάρο. 
Αθώος κατά πλειοψηφία για συγκρότηση και ένταξη σε εγκληματική οργάνωση κρίθηκε ο Τάσος Θεόφιλου κατηγορούμενος στην υπόθεση της ληστείας μετά φόνου στην Πάρο το καλοκαίρι του ...

2012. Οι δικαστές δέχτηκαν τον ισχυρισμό του ότι δεν είναι μέλος της οργάνωσης «Συνωμοσία πυρήνων της φωτιάς».
Επίσης, ο Τάσος Θεόφιλου αθωώθηκε κατά πλειοψηφία και για την κατηγορία της κατοχής εκρηκτικών και πολεμικού υλικού. Το δικαστήριο τον έκρινε ένοχο για απλή συνέργεια στην ανθρωποκτονία του ταξιτζή Δημήτρη Μίχα η οποία όμως όπως έκριναν δεν συνδέεται με τρομοκρατική πράξη(!). Σύμφωνα με τους δικαστές, ο Θεόφιλου είναι ένοχος και για απλή ληστεία την οποία διέπραξε με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του.

Θυμίζουμε ότι την ώρα της ληστείας, ο 54χρονος ταξιτζής καθόταν σε καφετέρια, κοντά στην πιάτσα των ταξί, λίγα μέτρα πιο πέρα από το υποκατάστημα της τράπεζας. Ξαφνικά άκουσε τις φωνές που καλούσαν σε βοήθεια και αυθόρμητα, χωρίς να το σκεφτεί, έτρεξε να βοηθήσει. Οι αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν ότι είχε προλάβει τον ένα ληστή και τον είχε ρίξει στο έδαφος, όμως οι αδίστακτοι κακοποιοί τον εκτέλεσαν εν ψυχρώ με τα 9άρια όπλα τους. Οι σφαίρες τους αποδείχθηκαν πιο δυνατές. 

Τότε είχε αποδειχθεί ότι ο Θεοφίλου ήταν προσκείμενος στις ιδέες της αριστεράς και είχε «υψηλές γνωριμίες» με βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, μέσω διαδικτύου. Στην προσωπική του ιστοσελίδα, μάλιστα, καλούσε τον κόσμο να υπερψηφίσει τον Τσίπρα. Παράλληλα ο αμετανόητος δολοφόνος Θεοφίλου ενώ βρισκόταν στην φυλακή έδινε συγχαρητήρια στον αλβανό αρχιδολοφόνο Μαριάν Κόλα.




Δηλαδή, για να καταλάβουμε καλά τι συμβαίνει, ο Θεοφίλου ο οποίος ενεπλάκη ευθέως σε μία ληστεία μετά φόνου κρίθηκε αθώος για το αδίκημα της συγκρότησης και ένταξης  σε εγκληματική οργάνωση, ενώ αντιστοίχως οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής, ενώ αποδεδειγμένα δεν έχουν καμία σχέση με το οποιοδήποτε έγκλημα, βρίσκονται στην φυλακή με βάσει το συγκεκριμένο άρθρο και «αποδεικτικά στοιχεία», τους πύρινους λόγους τους, τα άρθρα τους και τα βιβλία τους.
Τι και αν είσαι δολοφόνος, τι και αν είσαι τρομοκράτης, τι και αν κάνεις ληστείες… βουλευτής της Χρυσής Αυγής να μην είσαι και για όλα υπάρχει λύση…