Υποκρισία Συριζαίων: Όταν το Αμερικανοεβραϊκό Συμβούλιο επέβαλε στον Σαμαρά τις διώξεις κατά της Χρυσής Αυγής χειροκροτούσαν! - ΒΙΝΤΕΟ


Με δύο μέτρα και δύο σταθμά αντιμετωπίζουν τις παρεμβάσεις στην χώρα μας οι Συριζαίοι, γεγονός που αποδεικνύει το μέγεθος της υποκρισίας τους.
Στην σημερινή εφημερίδα “Δημοκρατία” υπάρχει το εξής σχόλιο, το οποίο και παραθέτουμε: «Ως παρέμβαση στα εσωτερικά της χώρας χαρακτηρίζει με δήλωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ την ανακοίνωση του Αμερικανοεβραϊκού Συμβουλίου για την υποψηφιότητα Καρυπίδη. Μπα; Τι μας λέτε; Όταν το ίδιο το συμβούλιο εξέδιδε τη μια πίσω από την άλλη τις ανακοινώσεις για την Χρυσή Αυγή δεν είδα καμία Κουμουνδούρου να εκδίδει ανακοίνωση 500 λέξεων για να τη χαρακτηρίσει «ωμή επέμβαση στα ...

εσωτερικά μας». Τώρα που την πάτησαν σαν ερασιτέχνες τους έπιασε ο πόνος; Και όταν ο πρόεδρος Αλέξης προσπαθεί να ρίξει γέφυρες στο εβραϊκό λόμπυ, διοργανώνοντας συνέδρια για την οικονομία μαζί με το Ινστιτούτο Λεβί στο Μέγαρο Μουσικής, δεν ξέρει ότι όταν ανοίγει τεφτέρια με την εβραϊκή κοινότητα και το Ισραήλ, αυτό συνεπάγεται αυτομάτως και υποχρεώσεις; Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ είναι γεμάτη κλαψουρίσματα και διαμαρτυρίες και αυτό δεν  παραπέμπει σε κόμμα που θέλει να γίνει μεγάλο».

Η εφημερίδα λέει το αυτονόητο, αποκαλύπτοντας τη επιλεκτική ευαισθησία κάποιων για «ωμή παρέμβαση στα εσωτερικά μας». Στην περίπτωση του ΣΥΡΙΖΑ είχαμε απλώς μια ανακοίνωση. Στην περίπτωση, όμως, της Χρυσής Αυγής είναι σίγουρο ότι έγιναν πολλά περισσότερα, με τον Αντώνη Σαμαρά να λειτουργεί ως υπάκουος εντολοδόχος του Ντέιβιντ Χάρις και της οργάνωσής του, εξαπολύοντας ένα ανήθικο και παράνομο σύγχρονο κυνήγι μαγισσών κατά της Χρυσής Αυγής.

Ήταν τόσο αλαζόνας, μάλιστα, ο Χάρις που «κοκορευόταν» δημοσίως για τον «ενδεδειγμένο τρόπο αντιμετώπισης» της Χρυσής Αυγής από τον εγχώριο υποτακτικό του που παριστάνει τον πρωθυπουργό. Όσο για «τα ανοίγματα» του Τσίπρα προς το Ισραήλ, δεν πέσαμε από τα σύννεφα. Το έχει ξανακάνει στο παρελθόν, προκαλώντας, μάλιστα, την αντίδραση του Κουράκη τότε. Γυρίζοντας, όμως, στο αρχικό σχόλιο της εφημερίδας, η απαράδεκτη και ανεπίτρεπτη παρέμβαση – επέμβαση του Χάρις σε ζητήματα μιας ξένης Χώρας δείχνει το ότι η Ελλάδα έχει καταντήσει προτεκτοράτο και χώρος επίδειξης δύναμης από τα διεθνή συμφέροντα.
Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και το σχόλιο του Μανώλη Κοττάκη στο χθεσινό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ. Ο δημοσιογράφος κατέκρινε την όψιμη ευαισθησία και υποκρισία των Συριζαίων για τις παρεμβάσεις του ξένου παράγοντα στην χώρα μας, την στιγμή που όταν γίνονταν το ίδιο με τις παράνομες διώξεις και την στοχοποίηση του νόμιμου πολιτικού κόμματος της Χρυσής Αυγής, οι ίδιοι άνθρωποι χειροκροτούσαν!