Νέα κοροϊδία Σαμαρά: Υπόσχεται αύξηση στις συντάξεις ο δήμιος των συντάξεων

Νέα κοροϊδία Σαμαρά: Υπόσχεται αύξηση στις συντάξεις ο δήμιος των συντάξεων
Δεν φτάνει που έχουν καταληστέψει τον Ελληνικό Λαό, πετσοκόβοντας μισθούς και συντάξεις, αλλά οι εγχώριοι εντολοδόχοι της μνημονιακής συγκυβέρνησης υποτιμούν την αξιοπρέπεια και τη νοημοσύνη του, πιστεύοντας ότι με ψεύτικες προεκλογικές παροχές θα ξεγελάσουν τον ...
 
κόσμο και θα καταπραΰνουν την οργή του.
Διαβάζουμε, λοιπόν, στα καθεστωτικά ΜΜΕ ότι θα υπάρξει μια αύξηση στις συντάξεις 2.000.000 Ελλήνων από 5 έως 74 ευρώ τον μήνα. Μόνο που αυτές οι αυξήσεις όχι μόνο θα είναι παροδικές, ακόμα και αν εφαρμοστούν, αλλά με την εκκαθάριση της φορολογικής δήλωσης το επόμενο έτος οι συνταξιούχοι θα κληθούν να πληρώσουν «μαζεμένο» τον φόρο που αναλογεί στις επικουρικές και έτσι στην τελική θα βγουν ουσιαστικά χαμένοι!
Είναι απύθμενη η αναλγησία και η υποκρισία του Σαμαρά, καθώς έχει καταργήσει τα δώρα Χριστουγέννων – Πάσχα και το επίδομα αδείας, έχει μειώσει επανειλημμένα την σύνταξη, επιβάλλει συνεχώς χαράτσια και τώρα επιχειρεί να υφαρπάξει την ψήφο των συνταξιούχων πετώντας τους προσωρινά ψίχουλα, τα οποία θα τους τα πάρει «με τόκο» μετά τις εκλογές.
Είναι ζήτημα αξιοπρέπειας και νοημοσύνης για τους συνταξιούχους να τιμωρήσουν τον Μάιο παραδειγματικά τον ανεκδιήγητο και αποτυχημένο αυτόν πρωθυπουργό, ο οποίος τους αντιμετωπίζει σαν ζητιάνους που αρκούνται σε ό, τι «ψιλά» τους πετάνε στο καπέλο.

Γιώργος Μάστορας