Δημοσκόπηση για γέλια από την "εφημερίδα των φωτομοντάζ" - Ανακάλυψαν πτώση της Χρυσής Αυγής!


Το τελευταίο τους χαρτί στον πόλεμο εντυπώσεων κατά της Χρυσής Αυγής παίζει το καθεστώς με χαλκευμένες δημοσκοπήσεις. Μετά τo Mega που παρουσίασε δημοσκόπηση της Gpo όπου η Χρυσή Αυγή εμφάνισε πτώση και ισοψηφεί με το ΚΚΕ (!), την σκυτάλη πήρε η "εφημερίδα των Συντακτών" με την δημοσκόπηση της Public Issue.
Στα ευφάνταστα χαλκευμένα νούμερα τα κόμματα λαμβάνουν:



Σύριζα 30%
ΝΔ 28,5%
Χρυσή Αυγή 8,5%
ΚΚΕ 7,5%
ΠΑΣΟΚ 7%
ΑΝΕΛ 6%
Δημάρ 3,5%
Πιστεύουμε δεν χρειάζονται πολλά σχόλια, για να αποδείξουμε πως η εν λόγω σφυγμομέτρηση δεν ανταποκρίνεται καθόλου στα πραγματικά ποσοστά από την στιγμή που δίνει 7% στο ανύπαρκτο ΠΑΣΟΚ και 3,5% στην εξαφανισμένη Δημάρ. Το πιο γελοίο όμως εύρημα ήταν ότι η Χρυσή Αυγή εμφανίζει πτώση 1,5% σε σχέση με την δημοσκόπηση του προηγούμενου μήνα.
Για ακόμη μια φορά οι... δημοκλόποι θα κρύβονται στα λαγούμια το βράδυ των εκλογών, καθώς όλοι γνωρίζουν και όχι μόνο στα κομματικά επιτελεία πως η Χρυσή Αυγή είναι ήδη στην δεύτερη θέση με ποσοστά που αγγίζουν το 20% και η ψοφοδεξιά καταρρέει στην τρίτη θέση.
Η παταγώδης κατάρρευση της σκευωρίας με την ταυτόχρονη ανάδειξη της Χρυσής Αυγής σε κυρίαρχη δύναμη σε αυτοδιοικητικές και ευρωεκλογές θα σηματοδοτήσουν το ξημέρωμα της Χρυσής Αυγής του Ελληνισμού.
Ό,τι και να κάνουν ο Μάιος έρχεται!