Νίκος Κούζηλος: Οι κλέφτες φυλακή!


Είναι φανερό πλέον ότι η ΝΔ - ΠΑΣΟΚ ΑΕ, αλλά και η αριστερά χάνουν τον έλεγχο της τοπικής αυτοδιοίκησης. Είναι πλέον φανερό ότι οι επόμενες διοικήσεις των δήμων και των περιφερειών όλης της χώρας θα αποτελούνται από Χρυσαυγίτες.
Ο πόλεμος του μνημονιακού κράτους και ο πόλεμος των ΜΜΕ συνεχίζεται. Κάνουν ένα μεγάλο λάθος! Δεν είμαστε πρόβατα, είμαστε λύκοι! Δεν φοβόμαστε τις φύλακες, δεν υποχωρούμε! Τους έχουμε υποσχεθεί πως οι κλέφτες θα πάνε φυλακή. Η μάχη θα είναι μέχρι τέλους, μέχρι να ...

ολοκληρωθεί η πολιτική κάθαρση.
Στο Δήμο Πειραιά ο μνημονιακός λαθροδήμαρχος Β. Μιχαλολιάκος από τη μια αρνείται την στήριξη της μνημονιακής ΝΔ και από την άλλη βλέπουμε ξεκάθαρα ότι εμπλέκεται και ο ίδιος ο Σαμαράς στον προεκλογικό αγώνα, παρέχοντας στήριξη και αναγγέλλοντας μεγάλα προεκλογικά έργα.
Τα διαπλεκόμενα ΜΜΕ παρέχουν και διαφημίζουν τα υποτιθέμενα έργα του απερχομένου δήμαρχου, παρόλο που οι κρυφές δημοσκοπήσεις δείχνουν πως δεν παίρνει στον β' γύρο. Την ίδια στήριξη δίνουν απλόχερα υπουργοί, βουλευτές, δημοσιογράφοι. Δεν τους πιστεύει κανένας, ψέματα και υποσχέσεις, ότι έκαναν όλα αυτά τα χρόνια.
Ο απερχόμενος δήμαρχος Πειραιά παρουσιάζει ως έργο του τα αυτονόητα, αυτά που είναι υποχρεωμένος ο κάθε δήμαρχος να κάνει και να μεριμνά.
Η Ελληνική Αυγή για τον Πειραιά τους υπόσχεται "οι κλέφτες φυλακή"! Θα αγωνιστούμε για να βοηθήσουμε των Έλληνα πολίτη από την ανθελληνική πολιτική Βενιζέλου-σαμαρά. Θα ξαναδώσουμε την Ελλάδα στους Έλληνες!

Ελληνική Αυγή για τον Πειραιά - Υποψήφιος δήμαρχος Νίκος Κούζηλος