ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΕΙΣΜΟΠΛΗΚΤΟΥΣ ΤΗΣ ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑΣ! ΒΡΕ, ΜΗΠΩΣ ΠΗΓΕ ΤΕΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΑΘΗΝΑΙ;


Τα κομματόσκυλα του Τσίπρα τραμπούκισαν σεισμόπληκτο επειδή του επισήμανε την αδιαφορία της Κεφαλλονίτισας βουλευτίνας του ΣΥΡΙΖΑ …
“Θέλω να καταγγείλω δημόσια, τη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ ...
 
Κεφαλλονιάς, Αφροδίτη Θεοπεφτάτου, ότι δεν εμφανίστηκε στη Κεφαλλονιά, έγκαιρα, μετά το σεισμό και μάλιστα υπάρχουν περιοχές που δεν τις επισκέφτηκε καθόλου” είπε ο σεισμόπληκτος πολίτης και ο Τσίπρας περιορίστηκε να του χτυπήσει τη πλάτη. Με το που απομακρύνθηκε από κοντά του, τα σκυλιά που τον συνόδευσαν τραμπούκισαν τον άνθρωπο και έπεσαν να τον φάνε.

Ο Τσίπρας μάς αγνόησε! Ούτε καλησπέρα”..
Εξοργισμένοι με τον Αλέξη Τσίπρα είναι οι κάτοικοι του χωριού Άγιος Δημήτριος, 2 χλμ πριν από το Ληξούρι, σύμφωνα με όσα δήλωσε ένας σεισμόπληκτος στην εκπομπή “ΣΚΑΪ” του Νίκου Ευαγγελάτου.
Ο Χρήστος Κυριακάτος υποστήριξε ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δεν σταμάτησε καθόλου για να μιλήσει με τους κατοίκους: “Μας αγνόησε και δεν σταμάτησε ούτε για μια καλησπέρα”, ανέφερε χαρακτηριστικά.
Και συνέχισε: “Ο Άγιος Δημήτριος είναι ένα από τα περισσότερο σεισμόπληκτα χωριά της Κεφαλονιάς. Το 90% των κτιρίων είναι μη κατοικήσιμα. Του έκανα προσωπικά νόημα για να σταματήσει. Αγνόησε και δεν σταμάτησε καν. Ο κόσμος εξοργίστηκε… Μετά πήγα στο γήπεδο και του εξέφρασα τη βαθιά θλίψη και δυσαρέσκεια όλων των κατοίκων και μια σαφή εικόνα για τις δραματικές στιγμές που ζουν οι κάτοικοι. Του είπα ότι ως αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης είχε την υποχρέωση να βρεθεί δίπλα μας λίγες ώρες μετά το σεισμό”.
Και προς αποφυγήν κάθε είδους παρερμηνείας τόνισε: “Δεν πιστεύω ότι ο κ. Τσίπρας είχε ελλιπή ενημέρωση, γιατί η κατάσταση είναι σαφής από όλα τα Μέσα. Δηλαδή ότι ο Άγιος Δημήτριος, το Λειβάδι και τα Κουβαλάτα είναι από τις πιο πληγείσες περιοχές. Κάτοικοι ετοιμάζονται να φύγουν για Αθήνα, Πάτρα ή αλλού. Δεν υπάρχει κανένα νοικοκυριό που να έχει μείνει όρθιο”.
Τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης ενημέρωσαν, στο κέντρο επιχειρήσεων που έχει στηθεί στο ΤΕΙ Ιονίων Νήσων, ο αντιπεριφερειάρχης Κεφαλονιάς Σωτήρης Κουρής, ο αντιπεριφερειάρχης για θέματα Παιδείας Χρήστος Άνθης, οι επικεφαλής των σωμάτων ασφαλείας και ο πρόεδρος του ΤΕΕ Χρ. Σπίρτζης, για τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί στις οικοδομές του νησιού, στη σίτιση των πληγέντων.


ethnikismos.net