ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΛΑΧΑΝΟΦΥΛΛΑΔΑ ΕΞΟΜΟΙΩΝΕΙ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΜΕ ΤΙΣ ΛΗΣΤΟΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ!

Σε μια μεγάλη απρέπεια προχώρησε η γνωστή φυλλάδα Suddeutsche Zeitung του Μονάχου, όργανο πιστό του γερμανικού κατεστημένου, εξομοιώνοντας τη νόμιμη πολιτική δράση του δευτέρου (ή μήπως πρώτου;) κόμματος της χώρας με τις ακροαριστερές ληστοτρομοκρατικές συμμορίες.
Το κιτρινογράφημα της απεχθούς λαχανοφυλλάδας, που έχει τίτλο «Η αυγή της βίας στην Ελλάδα» και υπότιτλο «Ακροδεξιά και ακροαριστερή τρομοκρατία κλονίζει τη χώρα», αναφέρεται «στη ...

δράση ομάδων και κομμάτων της άκρας αριστεράς και της άκρας δεξιάς στην Ελλάδα», ως εξής:
«Για την ελληνική κυβέρνηση η νέα αναζωπύρωση της δράσης των ακροαριστερών ανταρτών πόλεων συνιστά σοβαρή πρόκληση, καθώς δεν υπάρχει αμφιβολία ότι σημειώθηκαν παραλείψεις κατά την ποινική δίωξη γνωστών δραστών από τον εν λόγω χώρο».
Ωστόσο, «δεν είναι μόνο οι εξτρεμιστές της Αριστεράς που προκαλούν πονοκέφαλο στις υπηρεσίες ασφαλείας», υποστηρίζει η Süddeutsche Zeitung, που αμέσως μετά αναφέρεται στην υπόθεση Φύσσα, γράφοντας ότι τον σκότωσε μέλος της Χρυσής Αυγής και επαναλαμβάνοντας τα παραμύθια περί… «εγκληματικής οργάνωσης». Τέλος, η φυλλάδα επαναλαμβάνει τα γνωστά ψεύδη των αριστεριστών για τις δήθεν «επιχειρησιακές» σχέσεις της Χρυσής Αυγής με την αστυνομία και το δήθεν «κυνήγι των μεταναστών»: 
«Μέρος των δυνάμεων ασφαλείας αντιμετώπιζε με συμπάθεια τα αυτοαποκαλούμενα τάγματα εφόδου των νεοναζί και έκλεινε τα μάτια στα κατ` επανάληψη ανθρωποκυνηγητά σε βάρος αλλοδαπών».
Γιατί έχουν τέτοια μανία με την Χρυσή Αυγή οι γερμανικές εφημερίδες; Προφανώς, διότι είναι το μόνο κόμμα που πραγματικά αντιστέκεται στη νέα γερμανική κατοχή!