Τι έχει να πει ο Ντέιβιντ Χάρις; Συνάντηση του πρέσβη του Ισραήλ με τους Ουκρανούς "νεοναζί"!


Ας πούμε κάτι ευθύς εξαρχής για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις. Οι αμερικανοσιωνιστές δεν δίνουν δεκάρα τσακιστή για τα περιβόητα «ανθρώπινα δικαιώματα». Αν τους απασχολούσε ουσιαστικά το «σπόρ», τότε δεν θα παραβίαζαν συστηματικά τα θεμελιώδη ανθρώπινα δικαιώματα των Παλαιστινίων και των υπολοίπων λαών, που πατάνε στο διάβα τους προς την παγκόσμια ...

σιωνιστική διακυβέρνηση. Ούτε θα έχτιζαν και θα συντηρούσαν στρατόπεδα συγκέντρωσης, τύπου «Γκουαντάναμο», για αυτούς που θεωρούν αντιφρονούντες. Η όλη πανθρησκεία των «Human Rights» είναι το προπέτασμα καπνού που χρησιμοποιούν για να δικαιολογούν τις επεμβάσεις τους σε ξένα κράτη και ΤΙΠΟΤΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.
Είδαμε στην Ελλάδα την βράβευση του ξενόδουλου Σαμαρά από τον εβραϊκό παράγοντα για την αντιμετώπιση της Χρυσής Αυγής. Την βράβευση του Σαμαρά ανέλαβε ο πρόεδρος της AJC, της ισχυρότερης οργάνωσης του σιωνιστικού λόμπυ στην Αμερική, ενώ δηλώσεις συγχαρητηρίων έδωσαν στο ανδρείκελο των τοκογλύφων και άλλοι επιφανείς Εβραίοι, όπως ο Λόντερ και ο Ντέιβιντ Χάρις.

Διαβάζουμε, λοιπόν, στην χθεσινή Ουκρανική Πράβδα ότι ο πρέσβης του Ισραήλ στην Ουκρανία, Reuven El Din, συναντήθηκε με τον αρχηγό του «Δεξιού Τομέα». Θυμίζουμε, για την ιστορία, πως τα ελλαδικά θαύμαζαν τον «Δεξιό Τομέα» και τους αποκαλούσαν «εθνικιστές – σύμβολα της επανάστασης», μέχρι την στιγμή που έπεσε ο Γιανουκόβιτς οπότε και ξαναγίνανε «νεοναζί».
Στην συνάντηση που είχανε οι δύο άντρες υπήρξε η διαβεβαίωση ότι ο «Δεξιός Τομέας» αποστρέφεται τον αντισημιτισμό και θα τον καταστείλει με όλα τα νόμιμα μέσα. Ο Γιάρος τόνισε ότι «ότι όλα τα αρνητικά φαινόμενα, ιδιαίτερα ο αντισημιτισμός, όχι μόνο δεν υποστηρίζονται από τον «Δεξιό Τομέα»,  αλλά περαιτέρω θα κατασταλούν με όλα τα νόμιμα μέσα. Στόχος του κινήματος είναι να  οικοδομήσουμε μια δημοκρατική Ουκρανία, με διαφανή κυβέρνηση, με καταπολέμηση της διαφθοράς, των ίσων ευκαιριών για όλα τα έθνη και τους λαούς, για την ενότητα της χώρας, την οικοδόμηση  της  που θα κυβερνάται με βάση τη δημοκρατία».
Ποια είναι η ειδοποιός διαφορά που κρίνει την διαφοροποίηση της σιωνιστικής στάσεως στις δύο περιπτώσεις; Προφανώς όχι τα «ανθρώπινα δικαιώματα»… Ο λόγος για την διαφοροποίηση αυτή είναι η εξυπηρέτηση γεωπολιτικών συμφερόντων. Η Χρυσή Αυγή έχει καταδείξει την δουλοπρέπεια των ελλαδικών κυβερνήσεων έναντι του αμερικανικού επεκτατισμού και έχει αποδείξει με εκτενή επιστημονική αρθρογραφία την ζημία που υφίστανται τα ελληνικά συμφέροντα από αυτή την δουλοπρέπεια. Ο «Δεξιός Τομέας» έδωσε μία ένοπλη μάχη υπέρ των αμερικανοσιωνιστικών συμφερόντων, ηθελημένα ή άθελα αδιάφορο.
Αλήθεια, τι έχουν να πει ο Χάρις, ο Λόντερ και ο Καντόρ για την συνάντηση του Ισραηλινού πρέσβη με έναν «νεοναζί»; Καταδικάζουν αυτή την ενέργεια και το αντίστοιχο δελτίο τύπου της Ισραηλινής Πρεσβείας στο Κίεβο; Προφανώς και όχι.
Αν ήταν να καταδικάσουν  θα το είχαν κάνει ήδη. Προφανώς εγκρίνουν αυτή τη συνάντηση, αφού όπως προείπαμε ουδείς εκ των προσώπων ή των οργανώσεων που κόπτονται υποκριτικά για τα «ανθρώπινα δικαιώματα», έβγαλε έστω και μία ολιγόλογη ανακοίνωση σχετικά με αυτή τη συνάντηση. Τα κανάλια αναμένεται να την «θάψουν» ως είδηση, αφού διαλύει την προπαγάνδα τους. Η πραγματικότητα είναι ότι για όλους αυτούς δεν υπάρχουν ούτε «ανθρώπινα δικαιώματα», ούτε τίποτε το παρεμφερές. Ο κόσμος, γι’ αυτούς, χωρίζεται σε αυτούς που εξυπηρετούν τα συμφέροντα τους και σε αυτούς που δεν τα εξυπηρετούν.
Για του λόγου το αληθές, σας δίνουμε σε σύνδεσμο την ανακοίνωση της Ισραηλινής Πρεσβείας του Κιέβου, εδώ