Το ΕΛΑΜ αλληλέγγυο στον αγώνα των πολιτών - Να τιμωρηθούν οι ένοχοι και ΟΧΙ ο λαός!


Σε έντονο αναβρασμό βρίσκεται ολόκληρη η Κύπρος και όλα τα στρώματα της κοινωνίας μετά τις αδέξιες πολιτικές του «ηγέτη» που ήθελε κρίση, της κυβέρνησης του αλλά και των όλων των πολιτικών μνημονιακών δυνάμεων.
Στο δρόμο κατέρχονται σήμερα για να διαμαρτυρηθούν οι μαθητές ενάντια στην επιβολή κομίστρων που επηρεάζει το δικαίωμα της δωρεάν εκπαίδευσης, οι κατόχοι αξιογράφων που εξαπατήθηκαν και ζητούν δικαίωση και επιστροφή των χρημάτων που τους έκλεψαν, οι υπάλληλοι ημικρατικών ...

οργανισμών που τάσσονται ενάντια στις ιδιωτικοποιήσεις και άλλοι φορείς και οργανώσεις.
Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) τάσσεται ξεκάθαρα υπέρ των προαναφερόμενων ομάδων κάτι το οποίο πράξαμε σε σειρά Δελτίων Τύπου που εκδώσαμε ανά διαστήματα.
Τονίσαμε πολύ πιο πριν την υπογραφή της μνημονιακής σύμβασης τους κινδύνους που ελλοχεύουν από την σύναψη μιας τέτοιας συμφωνίας.
Απαιτούμε άμεση έξοδο και καταγγελία του μνημονίου που κατακρεούργησε τον λαό μας ηθικά και οικονομικά. Απαιτούμε να οδηγηθούν οι καταχραστές δημοσίου χρήματος και οι κλέφτες φυλακή και να σταματήσουν να απομυζούν χρήματα από τον λαό για τα δικά τους λάθη.
Όλες οι πολιτικές δυνάμεις είναι συνυπεύθυνες που όλα αυτά τα χρόνια μέσα από τα βουλευτικά έδρανα επέτρεψαν να έρθει η πατρίδα μας σε αυτό το χάλι.
Στηρίζουμε και επικροτούμε τους μαθητές, τους κατόχους αξιογράφων, τους υπαλλήλους ημικρατικών οργανισμών (ΑΗΚ, ΑΤΗΚ, Αρχή Λιμένων) και όλους τους υπόλοιπους για τις δυναμικές τους κινητοποιήσεις.
Τους καλούμε να συνεχίσουν τον αγώνα τους μέχρι την πλήρη δικαίωση τους, μακριά από μικροπολιτικές σκοπιμότητες και όλους αυτούς που εξυπηρετούν τα συμφέροντα του βρώμικου συστήματος.
Είναι καιρός να τιμωρηθούν οι ένοχοι και όχι ο λαός και η πατρίδα μας.

Γραφείο Τύπου
Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.)