ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΠΑΝΤΟΥ: Δραστηριότητες Τοπικών Αθήνας, Πάτρας, Δράμας, Καβάλας, Αλεξανδρούπολης, Κομοτηνής, Ξάνθης


Πλήθος κόσμου το απόγευμα του Σαββάτου παρακολούθησε  στα γραφεία της Τ.Ο Αθηνών μια πολύ ενδιαφέρουσα ομιλία του συναγωνιστή βουλευτή και υποψήφιου δημάρχου Πειραιώς Νίκου Κούζηλου, με θέμα την τοπική αυτοδιοίκηση. Ο συναγωνιστής με κάθε λεπτομέρεια ανέλυσε το πως πρέπει να διοικηθούν οι δήμοι και οι περιφέρειες της Χώρας. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ τόνισε ο ...

συναγωνιστής θα είναι πάντα δίπλα στους δημότες και θα παλεύει μαζί τους για την επίλυση των προβλημάτων τους.
ΑΘΗΝΑ:
Δηλιγιάννη 50, σταθμός Λαρίσης
210-8235030
Τρίτη, Τετάρτη & Σάββατο: 19:00-21:00



Η κοπη της πρωτοχρονιάτικης πίτας στα γραφεία της Τ.Ο. Πατρών

Μέσα σε εορταστικό κλίμα και στα κατάμεστα από φίλους και υποστηρικτές γραφεία μας, πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίττας της Τ.Ο. Πάτρας του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή. Οικοδεσπότες, ο συναγωνιστής βουλευτής Αχαΐας  Μιχαήλ Αρβανίτης, ο υποψήφιος περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδος συναγωνιστής Χρήστος Ρήγας και η υποψήφια αντιπεριφερειάρχης για το Νομό Αχαΐας, συναγωνίστρια Γιούλη Κοκκότη. Φιλοξενούμενοι, ο βουλευτής Β’ Αθηνών συναγωνιστής Ηλίας Παναγιώταρος και ο βουλευτής Αιτωλ/νίας συναγωνιστής Κων/νος Μπαρμπαρούσης.

Ο συναγωνιστής Ηλίας Παναγιώταρος,  παρουσίασε τους υποψήφιους για την περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος στο Νομό Αχαΐας και ευχήθηκε καλή επιτυχία στον αγώνα τους, υπενθυμίζοντας την εντολή  του αρχηγού μας:  “Προπαντός μη ρίχνετε τους τόνους. Υψώστε τους ως τα ουράνια. Φτύστε τους δειλούς και τους λιποτάκτες, που κρύβονται  την ώρα της Μάχης”.

Ο συναγωνιστής Κων/νος Μπαρμπαρούσης,  θεώρησε τη νίκη της Χρυσής Αυγής στην περιφέρειά μας δεδομένη, μολονότι οι εκλογικές περιφέρειες σε κάθε Νομό θεωρούνται δύσκολες. Εκεί η Χρυσή Αυγή θα δώσει τον σκληρό της αγώνα και θα ανταπεξέλθει κερδοφόρα.

Ο συναγωνιστής Μιχαήλ Αρβανίτης, μίλησε για το δύσκολο νομικό αγώνα που δίνει η Χρυσή Αυγή για να αποκρούσει τα βέλη του «αντισυνταγματικού τόξου». Όπως χαρακτηριστικά είπε κι ο ίδιος: “σκάβουν για μας ένα λάκκο τόσο μεγάλο και βαθύ, χωρίς να ξέρουν οι ταλαίπωροι ότι στο τέλος αυτοί οι ίδιοι είναι που θα πέσουν μέσα”.

Ο συναγωνιστής Χρήστος Ρήγας, υποσχέθηκε να μη βρουν ησυχία όσοι προσπαθήσουν να εμποδίσουν το έργο που προτίθεται να κάνει ως περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδος, ενώ η συναγωνίστρια Γιούλη Κοκκότη, που αναλαμβάνει ίσως τη δυσκολότερη από τις αντιπεριφέρειες, αυτή της Αχαΐας, δήλωσε ότι παίρνει δύναμη από τον αγώνα που δίνει ο αρχηγός μας και οι άδικα προφυλακισμένοι συναγωνιστές μας.

Μετά την δέηση που έψαλλε ο εφημέριος της ενορίας Παντανάσσης π. Κωνσταντίνος, έκοψε το πρώτο κομμάτι για τον Παντοκράτορα Ιησού Χριστό. Αμέσως μετά, ο βουλευτής Αχαΐας κ. Αρβανίτης, έκοψε τα επόμενα κομμάτια, για την λατρεμένη πατρίδα μας την Ελλάδα, για τη Χρυσή Αυγή και τέλος για τον αρχηγό μας Νικόλαο Μιχαλολιάκο, μέσα σε καταιγισμό χειροκροτημάτων.

Τέλος, η ιερότερη στιγμή, σε στάση προσοχής όλοι έψαλλαν δυνατά τον ύμνο της Χρυσής Αυγής και τον Εθνικό μας Ύμνο.
ΠΑΤΡΑ:
Γούναρη 54
Τετάρτη και Κυριακή 20:00 - 22:00



Τ. Ο. Καβάλας: ομιλία για τον Εθνάρχη Θεόδωρο Κολοκοτρώνη

Την Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2014 το απόγευμα, πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Τ. Ο. Καβάλας, ομιλία από τον συναγωνιστή Νικόλαο Καψαλίδη, με θέμα την ζωή του Εθνάρχη Θεόδωρου Κολοκοτρώνη.
Πρώτος τον λόγο έλαβε ο Γραμματέας της Τοπικής μας, ο οποίος στην σύντομη εισήγησή του αναφέρθηκε στο συγκλονιστικό γεγονός, το οποίο αποδεικνύει πως η Δικαιοσύνη δεν είναι πια ανεξάρτητη στην Πατρίδα μας, είναι ότι ο δημοσιογράφος όχι μόνο προαναγγέλλει νέες κατηγορίες σε βάρος βουλευτών, όχι μόνο θεωρεί δεδομένη την κλήση σε συμπληρωματική απολογία του Συναγωνιστή Κασιδιάρη, αλλά «προφητεύει» και το τι θα τον ρωτήσουν οι ανακρίτριες! Αναμένουμε την άμεση απάντηση των αρμοδίων σε αυτές τις ύποπτες διαρροές προς τον καθεστωτικό Τύπο και σε περίπτωση που ο συντάκτης επιβεβαιωθεί, θα πρόκειται για μια άνευ προηγουμένου παρέμβαση στο έργο της Δικαιοσύνης.
Κατόπιν, τον λόγο πήρε ο συναγωνιστής Καψαλίδης, ο οποίος αναφέρθηκε αρχικά στους προγόνους του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη, οι οποίοι ήταν όλοι κλέφτες στα βουνά της Πελοποννήσου, καθώς και στην πιθανότερη εκδοχή για την καταγωγή του ονόματος του μεγάλου επαναστάτη. Στην συνέχεια αναφέρθηκε στην αντιπάθεια που έτρεφε από μικρή ηλικία για τους τούρκους, συνεχίζοντας την παράδοση της οικογένειάς του που τους πολέμησε με κάθε μέσο και ευκαιρία. Μίλησε επίσης και για τον βαρύτατο φόρο αίματος της οικογένειας των Κολοκοτρωναίων, με μόνο 8 από τα 36 ξαδέρφια του Θεόδωρου να γλιτώνουν από το μαχαίρι του τούρκου δυνάστη.
Στην συνέχεια ο συναγωνιστής αναγέρθηκε στα καθοριστικά γεγονόταν της ζωής του ήρωα πριν από την επανάσταση, στην φυγή του στην Ζάκυνθο, καθώς και στην μύησή του στην Φιλική Εταιρεία. Ακολούθως αναφέρθηκε στις μεγάλες μάχες που έδωσε, στην απολύτως καθοριστική συμβολή του στην απελευθέρωση του γένους μας, καθώς και στις ταπεινωτικές διώξεις που δέχθηκε προς το τέλος της ζωής του από τους υποτακτικούς των ξένων δυνάμεων.
Μετά το τέλος της ομιλίας, ακολούθησε συζήτηση και η συνάντηση έληξε με την ανάκρουση του Εθνικού ύμνου και του ύμνου του Κινήματος.
ΚΑΒΑΛΑ:
Δαγκλή 10, 5ος όροφος
Τρίτη: 18.30-21.30
Τηλ. 6931 087003, 2510 220706



Τ.Ο. ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: Ομιλία με θέμα “το ΠΑΣΟΚ ως βασική συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ”

Στα πλαίσια των τακτικών ενημερώσεων που πραγματοποιεί η Τ.Ο. Κομοτηνής προς τους φίλους και υποστηρικτές του Κινήματος, την Τετάρτη 05-02-2014  πραγματοποιήθηκε  στα γραφεία της Τοπικής, ομιλία από τον συναγωνιστή Κ. Γιαλοψό, με θέμα “το ΠΑΣΟΚ ως βασική συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ”.
Κατάμεστα τα γραφεία της τοπικής από φίλους και υποστηρικτές του Κινήματος για άλλη μία φορά, αποδεικνύοντας ότι η λάσπη που εκτοξεύτηκε δεν κατάφερε να λερώσει το πρόσωπο του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος. Ο λαός πλέον φανερά στηρίζει το Κίνημα, αλλά η εξαθλίωση που μας έχουν επιβάλλει οδηγούν τους πολίτες όλο και πιο συχνά να ζητούν βοήθεια.
Σήμερα το απόγευμα της Τετάρτης, οι συναγωνίστριες χάρισαν το χαμόγελο σε ένα πανέμορφο κοριτσάκι προσφέροντας παιχνίδια και σχολικά είδη. Αντικείμενα τα οποία κάποιοι άλλοι συνειδητοποιημένοι συμπολίτες μας δώρισαν στο Κίνημα για να δοθούν, σε όσους τα έχουν ανάγκη. Μπορεί η βρώμικη κυβέρνηση να σταμάτησε την χρηματοδότηση της Χρυσής Αυγής, εντούτοις δεν υπολόγισε την φιλανθρωπία και την γενναιοδωρία που χαρακτηρίζει τον Έλληνα πατριώτη.

Μετά το συγκινητικό διάλλειμα, όλοι οι παρευρισκόμενοι οδηγήθηκαν στην αίθουσα ομιλιών δεχόμενοι τις ευχαριστίες από τον Γραμματέα της τοπικής, συναγωνιστή Ν. Τσουμαρέλη, για την συμμετοχή τους στη συγκέντρωση Τιμής και Μνήμης για τους Ήρωες πεσόντες των Ιμίων. Η μεγάλη χιλιομετρική απόσταση και το τσουχτερό κρύο, όχι μόνο δεν εμπόδισε τους συναγωνιστές και τις συναγωνίστριες να παραστούν στο προσκλητήριο Νεκρών, αλλά δυνάμωσε την πίστη τους στο Λαϊκό Σύνδεσμο και στον Αρχηγό μας Ν. Μιχαλολιάκο, ο οποίος συνεχίζει να κρατείται παράνομα στη φυλακή.
Τον Γραμματέα διαδέχθηκε στο βήμα η συναγωνίστρια Φωτεινή Ψαρρή, καθηλώνοντας το ακροατήριο με την ανάγνωση ενός παραμυθιού για μεγάλους, το οποίο έγραψε ο σύζυγος της Ι. Κλωνάρης. Αξιέπαινο ζευγάρι, με αγνά πατριωτικά και εθνικιστικά αισθήματα, αποδεικνύοντας έμπρακτα την μεγάλη αγάπη τους για την Πατρίδα. Ο επαναπατρισμός τους από την Γερμανία δεν τους οδήγησε σε κάποιο ρετιρέ της πόλης, αλλά σε μουσουλμανικό χωριό με μοναδικούς χριστιανούς τους ίδιους και φανερή την παρουσία τους ως Έλληνες Εθνικιστές.
Στη συνέχεια στο βήμα ανέβηκε ο βασικός ομιλητής συναγωνιστής Κ. Γιαλοψός αναλύοντας πώς το «μεγάλο» ΠΑΣΟΚ έχει γίνει μία από τις συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ. Ο συναγωνιστής αναφέρει χαρακτηριστικά: «Οι πολιτικές που ακολούθησαν οι μετά-Ανδρέα Παπανδρέου ηγήτορες, φέρανε το κόμμα του ΠΑΣΟΚ σήμερα, να αποτελεί ένα μόρφωμα που λήστεψε, βόλεψε, κορόιδεψε και καταρράκωσε τον λαό που πίστεψε σε αυτό. Τόσα χρονιά που κυβέρνησε είτε με τον Ανδρέα Παπανδρέου, είτε με τον Κώστα Σημίτη και τέλος με τον Γεώργιο Παπανδρέου έδωσε στον λαό του το καρότο...αλλά ο κακόμοιρος λαός δεν έβλεπε το μαστίγιο...». Στη συνέχεια ο συναγωνιστής επισημαίνει ότι οι ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ είναι οι προδομένοι και απογοητευμένοι ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ, γιατί σε διαφορετική περίπτωση τα ποσοστά του θα ήταν στο 6%.
Κλείνοντας την ομιλία του εναποθέτει τις ελπίδες του στην οξύτητα πνεύματος του Έλληνα, πιστεύοντας  πως στις επερχόμενες εκλογές, δεν θα επαναληφθούν τα λάθη του παρελθόντος και ο λαός θα εμπιστευθεί με την ψήφο του ένα καθαρά Εθνικό κόμμα, του οποίου προτεραιότητα είναι η Πατρίδα και η επανόρθωση του ηθικού και της αξιοπρέπειας του Έλληνα πολίτη. 
Η συνάντηση έκλεισε ως είθισται με άπαντες τους παρευρισκομένους σε στάση προσοχής να ψάλλουν τον Εθνικό Ύμνο και τον Ύμνο του Κινήματος.
KOMOTHNH:
Σοφοκλέους Κομνηνού 2, 4ος όροφος
Τετάρτη 18.00 - 21.00
Τηλ.: 6983 504758



Τ.Ο. ΞΑΝΘΗΣ: Ομιλία με θέμα την ζωή και τον θάνατο του Θ. Κολοκοτρώνη

Άλλη μία επιτυχημένη συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 6 Ιανουαρίου 2014 το απόγευμα, στα κατάμεστα γραφεία της Τ.Ο. Ξάνθης, με μία ιστορική κι επετειακή ομιλία, από τον Γραμματέα της Τοπικής μας, συναγωνιστή Καπαγερίδη Χρήστο για τον Γέρο του Μοριά. Ο συναγωνιστής με σεβασμό και υπερηφάνεια αναφέρθηκε στη ζωή του Ήρωα λέγοντας, ότι ο Θ. Κολοκοτρώνης είναι η σημαντικότερη στρατιωτική και πολιτική φυσιογνωμία της Επανάστασης του 1821. Η συνάντησή μας ολοκληρώθηκε με τους συναγωνιστές σε στάση προσοχής να ψάλλουν τον Εθνικό Ύμνο και τον Ύμνο του Κινήματος.
ΞΑΝΘΗ:
Τσιμισκή 2 - 3ος όροφος
Σάββατο 18.00 - 21.00
Τηλ. 6984 784013



Τ. Ο. Δράμας: ομιλία με θέμα “ΙΜΙΑ, η νύχτα της προδοσίας”

Την  Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2014, πραγματοποιήθηκε στα γεμάτα από υποστηρικτές της  Χρυσής Αυγής γραφεία της Τ.Ο. Δράμας, η προγραμματισμένη ομιλία από τον Γραμματέα της Τοπικής μας, συναγωνιστή Δημήτρη Παπαδόπουλο, με θέμα “ΙΜΙΑ,  η νύχτα της προδοσίας”.
Αρχικά αναφέρθηκε στην μεγαλειώδη εκδήλωση στην Αθήνα, προς τιμήν των τριών Ελλήνων αξιωματικών που έπεσαν υπέρ της Πατρίδος μας στα Ίμια το 1996. Δεκάδες χιλιάδες Έλληνες  κρατώντας τiς σημαίες ψηλά τίμησαν τα τρία παλικάρια, που την νύχτα εκείνη δολοφονήθηκαν άνανδρα, πρώτα από τα πυρά της προδοτικής πολιτικής ηγεσίας της χώρας και έπειτα από τα πυρά του εχθρού. Είναι όλοι τους υπεύθυνοι, και θα λογοδοτήσουν σύντομα στον Ελληνικό λαό γι' αυτό το έγκλημα και για όλα τα εγκλήματα που διέπραξαν όλα αυτά τα χρόνια που κυβερνάνε τη χώρα.
Στη συνέχεια εξιστόρησε το χρονικό τον Ιμίων αναφερόμενος λεπτομερώς στα γεγονότα. Έπειτα μίλησε για τη Χούντα του μνημονίου, η οποία πανικόβλητη προσπαθεί να τρομοκρατήσει τους Έλληνες, που θέλουν να σταθούν δίπλα στην Χρυσή Αυγή. Παρά τις μεθοδεύσεις  με παράνομες αντισυγκεντρώσεις, και την προσπάθεια να ματαιώσουν κάθε εκδήλωση του Κινήματος, δεν κατάφεραν φοβίσουν τους Έλληνες Εθνικιστές, αλλά αντιθέτως δυνάμωσαν την πίστη και την θέλησή μας. Κάθε εμπόδιο μας κάνει πιο δυνατούς, κάθε αντισυνταγματική ενέργεια ενώνει τους Έλληνες. Θα δώσουμε το παρών σε όλες τις εκλογικές αναμετρήσεις.Θα ακουστεί και πάλι η φωνή του Ελληνικού λαού.
ΔΡΑΜΑ:
Εθνικής Αμύνης 55 - 1ός όροφος
Παρασκευή 19.00-22.00
Τηλ. 6978 834611



Τ.Ο. Αλεξανδρούπολης: Ομιλία με θέμα το χρονικό της προδοσίας των Ιμίων

Στα γραφεία της Τ.Ο. Αλεξανδρούπολης την Δευτέρα στις 03/02/2014 πραγματοποιήθηκε ομιλία με θέμα το χρονικό της προδοσίας των Ιμίων από την κυβέρνηση Σημίτη και σχολιασμός των γεγονότων και εξελίξεων μετά την μεγαλειώδη συγκέντρωση των Ιμίων στην Αθήνα προς τιμήν των τριών Ελλήνων αξιωματικών που έπεσαν υπέρ Πατρίδος στα Ίμια το 1996.
Την Δευτέρα 03/02/2014 στα γραφεία της Τοπικής, που γέμισαν από συναγωνιστές φίλους και υποστηρικτές του Λαϊκού Συνδέσμου δύο μέρες μετά την μεγαλειώδη  συγκέντρωση στην Αθήνα στα πλαίσια της τακτικής ενημερώσεις που διεξάγεται, πραγματοποιήθηκαν ομιλίες από συναγωνιστές της Τ.Ο. Αλεξανδρούπολης.
Την εκδήλωση άνοιξε ο υπεύθυνος επικοινωνίας – διοικητικής μέριμνας κάνοντας μια σύντομη αναφορά στις εντυπώσεις που αποκομίσαμε, από την συμμετοχή μας ως Τοπικής από την εκδήλωση στην Αθήνα, τονίζοντας την ανάγκη συμμετοχής των συναγωνιστών σε κάθε επίσημη δράση του Κινήματος. Στην συνέχεια μέλος του πενταμελούς εξιστόρησε το χρονικό τον Ιμίων αναφερόμενος λεπτομερώς στα γεγονότα και στους υπευθύνους που είχαν σαν τραγική κατάληξη των θάνατο τριών Ελλήνων αξιωματικών που έπεσαν εκτελώντας το καθήκον προς την Πατρίδα.
Τελευταίος πήρε τον λόγο ο Γραμματέας που αναφέρθηκε στο παρακράτος της Χούντας του μνημονίου, που πανικόβλητη από την δυναμική του Λαϊκού Συνδέσμου και την αποδοχή που έχει από τον κόσμο, προσπαθεί με σπασμωδικές κινήσεις να τρομοκρατήσει τους Έλληνες, που θέλουν να αντιδράσουν και να σταθούν δίπλα στην Χρυσή Αυγή, την μόνη ελπίδα για την σωτηρία της Πατρίδας μας. Είπε για τις μεθοδεύσεις που γίνονται προσπαθώντας με παράνομες αντισυγκεντρώσεις, απαγορεύσεις και ανακοινώσεις να αποθαρρύνουν ή και να ματαιώσουν κάθε εκδήλωση του Κινήματος σε όλη την Ελλάδα. Τόνισε πως οι διώξεις και ο πόλεμος που εξαπέλυσαν οι εντολοδόχοι που μας κυβερνούν, όχι μόνο δεν συρρίκνωσαν το κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών, αλλά το γιγάντωσαν μέσα στην ελληνική κοινωνία σε δυσθεώρητα ποσοστά αποδοχής.
Τονίστηκε ιδιαιτέρα πως η Χρυσή Αυγή και οι εθνικιστές που την απαρτίζουν, έχουν την πίστη την θέληση το σθένος και την δυναμική, να αντιμετωπίσουν κάθε εμπόδιο και κάθε παράνομη και αντισυνταγματική ενέργεια που θα σκαρφιστεί η καταρρέουσα κυβέρνηση Σαμαρά – Βενιζέλου. Το Κίνημα θα φτάσει στις εκλογές με κάθε τρόπο.
Η εκδήλωση έκλεισε με το προσκλητήριο νεκρών και η βροντερή ιαχή «ΠΑΡΩΝ» και «ΑΘΑΝΑΤΟΙ» δόνησε την ατμόσφαιρα. Κατόπιν εψάλει ο Εθνικός Ύμνος και ο Ύμνος του Κινήματος.
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ:
Μαζαράκη 34 -1ος όροφος
Δευτέρα 19.00 - 22.00
Τηλ. 6947 179504, 25510 53353