Η ΜΑΣΟΝΟΔΕΞΙΑ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΜΠΙΛΝΤΕΝΜΠΕΡΓΚ, Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Συνεχίζουν να παριστάνουν τους… ευλαβείς χριστιανούς οι θαμώνες και οι παρατρεχάμενοι της πιάτσας Συγγρού και να αποκαλούν τους χρυσαυγίτες… δωδεκαθεϊστές!!! Έτσι, με αφορμή την (μετ’ εμποδίων…) παρουσία του Η. Κασιδιάρη στην κατάδυση του Τιμίου Σταυρού στον Πειραιά και το γεγονός ότι ο βουλευτής Μαγνησίας της Χρυσής Αυγής Π. Ηλιόπουλος έπεσε στη θάλασσα για να ...

τον Σταυρό, κατά τη διάρκεια του καθαγιασμού των υδάτων στη Ραφήνα, κακιασμένο διαδικτυακό παπαγαλάκι της γνωστής πιάτσας του αμαρτωλού κόμματος της δυστυχίας μας, γράφει τα ακόλουθα: 
«Αν είναι να παραμυθιάσεις τα πρόβατα πέφτεις να πιάσεις το Σταυρό κι ας είσαι παγανιστής. Ο Ηλιόπουλος της Χρυσής Αυγής έβαλε το μπλε μαγιό του και έπεσε στα νερά της Ραφήνας…
Το θέμα είναι να πουλήσουμε παραμύθι στα πρόβατα κι ας πιστεύουμε στο Δωδεκάθεο…
Εδώ πήγε στην τελετή του αγιασμού των υδάτων ο Ηλίας που περιμένει ότι τη λύση θα τη δώσει ο θεός Ήλιος και η πρωινή Χαραυγή, δεν θα πάει ο Ηλιόπουλος;»
.
Βέβαια, το να παραδίδει μαθήματα χρηστοήθειας η μασονοδεξιά της σατανιστικής Λέσχης Μπίλντενμπεργκ (θαμών της οποίας υπήρξε ο φον Αντωνάκης και άλλοι πρωτοκλασάτοι της ΝΔ…), είναι σα να κάνει κήρυγμα για την ηθική μια γριά πόρνη. Επειδή, όμως, επιμένουν να συκοφαντούν το μόνο κόμμα στην Ελλάδα που αγωνίζεται υπέρ των αρχών της Ορθοδοξίας, τους παραθέτουμε μια φωτογραφία του αρχηγού τους σε μασονική περίπτυξη με κορυφαίους της Κομισιόν και τους καλούμε να τη σχολιάσουν, από τη σκοπιά της Ορθοδοξίας.
Περιμένουμε…