Αν τον έλεγαν Αντετοκούμπο, όλα θα είχαν λυθεί! Τον λένε όμως Ανδρεαδάκη, είναι Έλληνας αριστούχος και ΑΜΕΑ


Στον… Καιάδα αποφάσισε να ρίξει η Διεύθυνση Τουριστικής Εκπαίδευσης του υπουργείου Τουρισμού τον 21χρονο Ιάκωβο Ανδρεαδάκη, επειδή πάσχει από σύνδρομο Down. Ο νεαρός Ιάκωβος ήταν το πρώτο παιδί, πανελλαδικά, με σύνδρομο Down που τον Ιούνιο του 2013 ...

ολοκλήρωσε τη Γ’ τάξη του Γενικού Λυκείου με 18.8 και αποφάσισε να κάνει τα χαρτιά του για να φοιτήσει στο ΙΕΚ Τουριστικών Επαγγελμάτων Αναβύσσου και συγκεκριμένα στον τομέα «Ξενοδοχειακές υπηρεσίες και τροφοδοσία».
Με μια μονοκονδυλιά, όμως, η τριμελής επιτροπή του υπουργείου Τουρισμού αποφάσισε να αφαιρέσει το δικαίωμα της ίσης μεταχείρισης για τον Ιάκωβο. Η επίσημη δικαιολογία από πλευράς τους; Βάσει του νόμου 3699/2008 τα παιδιά με βαριές περιπτώσεις νοητικής καθυστέρησης φοιτούν σε ειδικά σχολεία και ειδικές επαγγελματικές σχολές, γεγονός που δεν ισχύει για τη σχολή τουριστικών επαγγελμάτων… Αυτό όμως ΔΕΝ είναι ρατσισμός… Σωστά;
“Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι αυτή που σπέρνει τον ρατσισμό, που “θέλει να εξοντώσει τα ΑΜΕΑ”! Έτσι δεν λένε; Κούνια που τους κούναγε… Και για να τελειώνουμε με τις ανυπόστατες τερατολογίες που προέρχονται από μυθομανείς που πράγματι χρήζουν ψυχιατρικής παρακολούθησης η φωτογραφία στο τέλος του κειμένου είναι από τα εγκαίνια των γραφείων της Χρυσής Αυγής στην Σαλαμίνα. Όπως βλέπετε την ομιλία του Γενικού Γραμματέα, Νικόλαου Μιχαλολιάκου παρακολουθεί ένας συνάνθρωπος μας με καροτσάκι, ενώ υπήρχαν κι άλλα δυο Άτομα με Αναπηρία στην εκδήλωση.

Πολύ θα ήθελαν οι λασπολόγοι, οι Χρυσαυγίτες να παραγκωνίσουν τα ΑΜΕΑ, αλλά το γεγονός πως τους φροντίζουν τους… χαλάει την σούπα!