ΠΡΩΤΟ ΨΕΜΑ (ΠΙΑΤΣΑ ΣΥΓΓΡΟΥ): Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΔΕ ΘΑ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΛΠΗ – ΚΟΥΝΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΟΥΝΑΓΕ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ!

Γράφει ο Αντίοχος
Τη σκυτάλη της επιχείρησης σπασίματος νεύρων των εθνικιστών και αποπροσανατολισμού των νέων ψηφοφόρων που έχουν σκοπό να ψηφίσουν Χρυσή Αυγή, πήρε από το «Βήμα» το «Πρώτο Θέμα» (ή «Πρώτο Ψέμα»). Το οποίο δημοσίευσε (ανώνυμο φυσικά) άρθρο με τον τίτλο «Χρυσή Αυγή: Μπορεί να μη φτάσει καν στην κάλπη». Ανώνυμο, δηλαδή σταλμένο κατευθείαν από τα υπόγεια της πιάτσας Συγγρού! Ιδού τι γράφει:


Κυβερνητικά στελέχη επικαλούνται τον διεθνή αντίκτυπο από την τυχόν συμμετοχή ενός μορφώματος στις εκλογές που έχει χαρακτηριστεί «εγκληματική οργάνωση. «Θα αποτελεί παγκόσμια πρωτοτυπία να επιτραπεί η συμμετοχή στις εκλογές μίας εγκληματικής οργάνωσης, της οποίας η ηγεσία έχει οδηγηθεί στις φυλακές με αυτήν ακριβώς τη βαρύτατη κατηγορία», επισημαίνουν κυβερνητικοί αξιωματούχοι που μελετούν προσεκτικά το υφιστάμενο νομοθετικό πλαίσιο και την επάρκειά του για να ληφθούν οι τελικές αποφάσεις που ουσιαστικά θα θέτουν εκτός νόμου την Χρυσή Αυγή. Η επικρατέστερη εκδοχή στην οποία φαίνεται να καταλήγουν στην κυβέρνηση, είναι ότι «δεν απαιτείται νομοθετική πρωτοβουλία», όπως συνέβη με την περίπτωση της αναστολής της κρατικής χρηματοδότησης, αλλά «αρκεί απόφαση του αρμοδίου επί του ζητήματος Α’ Τμήματος του Αρείου Πάγου», στο οποίο πριν από κάθε εκλογική αναμέτρηση τα κόμματα και οι οργανώσεις υποβάλλουν δήλωση συμμετοχής για να ανακηρυχθούν οι υποψήφιοί τους».
Παραμύθια της Χαλιμάς! Αν ήταν τόσο απλό και τόσο εύκολο, θα το έκαναν από πρόπερσι, στις εκλογές Μαΐου και Ιουνίου 2012, όταν ήξεραν πολύ καλά (από τις κρυφές δημοσκοπήσεις) για το 7% της Χρυσής Αυγής. Αλλού, λοιπόν, τα σάπια σας, σάπιοι!
(ΥΓ): Και βέβαια, έχει τη σημασία του, ότι η «πολιτική αντιμετώπιση» της Χρυσής Αυγής γίνεται με… «επιχειρήματα» του τύπου «η Χ.Α. μπορεί να μη φτάσει στην κάλπη», «η κυβέρνηση σκέπτεται να θέσει εκτός νόμου την Χ.Α.», «εκτός εκλογών η Χ.Α.» κ.τ.λ. Περί πολιτικών θέσεων, ούτε κουβέντα οι ξεφτιλισμένοι! Αρβύλα 45 νούμερο, λοιπόν, είναι η «δημοκρατία» του φον Αντωνάκη και των πρώην (;) κομμουνιστών συμβούλων του, που έχουν ακόμα στο μυαλό τους τον «πατερούλη» Στάλιν! Αλλά η χουντάρα που ονειρεύονται δε θα περάσει!


ethnikismos.net