Ο αθάνατος Περικλής Γιαννόπουλος και η πάγια θέση της Χρυσής Αυγής για την αναγέννηση της Εθνικής μας οικονομίας


"Δια της γεωργίας, δια της κτηνοτροφίας, δια της βιομηχανίας, δια του εμπορίου, θα μεγαλουργήση η Ελλάς. Αλλά και μόλις τολμήσει να παρουσιασθή Βιομηχανία τις εγχώριος, απωλύεται ο πλιατσικολόγος Κλέφτης, και υπό την μορφήν του φόρου, φόρου σαν δημίων σκύλων πετά την αρπαγή του εις τον λαιμόν της και την αποπνίγει. Διότι ένα μόνον θέλει να έχη υπό τις διαταγάς του ο Κλέφτης, κτήνη δουλεύοντα, παράγοντα είδη φορολογήσιμα δια να τα φορολογή, κυριολεκτικώς δε: Να τα ...
 
λεηλατή"
Περικλής Γιαννόπουλος – Νέον Πνεύμα

Ελλάς, έτος 2014. Πέμπτο συναπτό έτος κατά το οποίο ο δοκιμαζόμενος Ελληνικός λαός περιμένει την ανάπτυξη που οι επιτήδειοι του έχουν τάξει. Έχοντας ακούσει για CDS, κουρέματα, πρωτογενή πλεονάσματα και άλλα δυσνόητα, οι Έλληνες βιώνουν μία από τις δυσκολότερες περιόδους της σύγχρονης ιστορίας τους, και κάποιοι συνεχίζουν να παίζουν βρώμικα παιχνίδια στις πλάτες του λαού.
Μόνη φωτεινή ελπίδα στους δύσκολους αυτούς καιρούς, αποτελεί το κίνημα της Χρυσής Αυγής. Ολοένα και περισσότεροι Έλληνες, μέρα με τη μέρα, αντιλαμβάνονται πως μόνον το πολιτικό πρόγραμμα του Λαϊκού Συνδέσμου μπορεί να δώσει ένα τέλος στην κατρακύλα του Έθνους μας και να αναζωογονήσει όλους τους τομείς της ζωής των Ελλήνων.
Τα παραπάνω λόγια του αείμνηστου Περικλή Γιαννόπουλου, ακούγονται σήμερα πιο επίκαιρα από ποτέ. ΜΟΝΟΝ μέσω της γεωργίας, της κτηνοτροφίας, της βιομηχανίας και του εμπορίου θα μπορέσει να μεγαλουργήσει η Ελλάδα. Και ο μόνος εν Ελλάδι πολιτικός σχηματισμός που διατρανώνει τις θέσεις αυτές, είναι η Χρυσή Αυγή. Στο πολιτικό μας πρόγραμμα, διατυπώνεται ξεκάθαρα πως η αναγέννηση της Εθνικής μας οικονομίας θα επιτευχθεί μόνον αν οι Έλληνες στραφούν στην πρωτογενή παραγωγή. Μόνον όταν καλλιεργήσουμε τα χωράφια μας, μόνον όταν αναπτύξουμε τη βιοτεχνία και βιομηχανία μας, μόνον τότε η χώρα μας θα μπορέσει να σταθεί στα πόδια της και να γίνει και πάλι ανεξάρτητη και ισχυρή.
Δεν αποτελεί ζήτημα άξιο απορίας, λοιπόν, το γιατί οι Έλληνες στρέφονται μαζικά στο κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών. Γιατί μόνον ο Εθνικισμός μπορεί να δώσει λύσεις. Η Χρυσή Αυγή δεν υπόσχεται μία ζωή χαρισάμενη με δανεικά, δεν τάζει λαγούς με πετραχήλια. Ενωμένοι όλοι οι Έλληνες, θα δουλέψουμε σκληρά και θα βγάλουμε τη χώρα μας από το βούρκο στον οποίο τη βύθισαν οι κατοχικές κυβερνήσεις. Δεν χρειαζόμαστε νέα δάνεια, νέα μνημόνια, νέες παρατάσεις και κουρέματα. Χρειαζόμαστε Εθνική Παραγωγή. Χρειαζόμαστε μία Εθνική Κυβέρνηση, την Εθνική Κυβέρνηση της Χρυσής Αυγής, για μία Ελλάδα πραγματικά ισχυρή και ανεξάρτητη.

ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΛΟΓΟΘΕΤΗΣ