Επίσκεψη στον Αλέξανδρο Γέροντα: Κράτα γερά Συναγωνιστή μας!


Υπάρχει ένας Χρυσαυγίτης, οποίος εδώ και τρεις μήνες δίνει τη δική του προσωπική μάχη. Οπλισμένος με την Πίστη του στην Εθνική και Κοινωνική Ιδέα, αντιμετώπισε τα πυρά της θρασύδειλης κόκκινης τρομοκρατίας. Λαβώθηκε σοβαρά, αλλά αγωνίστηκε με όλες του τις δυνάμεις κι η Θεία Πρόνοια αντάμειψε την ακλόνητη Πίστη του στο Θεό, στην Πατρίδα και στο Κίνημα.
Ο Συναγωνιστής Αλέξανδρος Γέροντας δεν εγκατέλειψε ποτέ την μάχη. Συνεχίζει να πολεμά ...

ακατάπαυστα από το απόγευμα της 1ης Νοεμβρίου του 2013, ενάντια σε όλες τις αντιξοότητες, τις δυσκολίες, τις προβλέψεις και τις εκτιμήσεις των γιατρών. Τα τραύματά του βαρύτατα, η Ψυχή του όμως λιονταρίσια. Κι οι Σύντροφοί του είναι εκεί, βροντούν στο πλευρό του.
Πολυμελής αντιπροσωπεία της Κεντρικής Διοίκησης του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, επισκέφτηκε σήμερα τον Συναγωνιστή Αλέξανδρο Γέροντα. Σκοπός της επισκέψεως να πάρουμε και να δώσουμε δύναμη.

Να πάρουμε δύναμη, αντικρίζοντας έναν Σύντροφο ο οποίος στον καιρό των δειλών και των προσκυνημένων, αποτελεί ένα ζωντανό πρότυπο. Να πάρουμε δύναμη για να συνεχίσουμε με αμείωτη ένταση κι ενθουσιασμό τον Πολιτικό Αγώνα, τον Πολιτικό Αγώνα για τον οποίο ο Αλέξανδρος Γέροντας προέταξε τα στήθη του.
Να δώσουμε δύναμη, σ' εκείνον ο οποίος και στο φορείο της μεταφοράς του στο νοσοκομείο βροντοφώναζε με όλη τη δύναμη της γενναίας καρδιάς του: «Μη τους πιστεύεις μάνα, Χρυσή Αυγή μέχρι το τέλος». Να δώσουμε δύναμη σ' εκείνον που απέδειξε σ' ολόκληρο τον Ελληνικό Λαό πως Χρυσαυγίτης σημαίνει Αγώνας, Τιμή, Υπερηφάνεια.
Κάτω από το παράθυρο του δωματίου του μερικές δεκάδες Εθνικιστές συγκεντρώθηκαν για να εκφράσουν την αλληλεγγύη τους. Κι όταν ο Αλέξανδρος Γέροντας εμφανίζεται στο παράθυρο, περήφανοι χαιρετισμοί και υψωμένες γροθιές της αιώνιας Πίστης υψώνονται στον αέρα. Ο Συναγωνιστής Αλέξανδρος Γέροντας σηκώνει το χέρι και ανταποδίδει τους χαιρετισμούς των Συντρόφων του. Ιερή ένωση της στιγμής, ιερός δεσμός στην αιωνιότητα: εμείς κι εκείνος, εκείνος κι εμείς, μια Ιδέα, μια Πίστη, ένα Κίνημα!
Για μερικά λεπτά της ώρας, ο Συναγωνιστής υπερβάλλει εαυτόν και στέκει χαμογελαστός στο παράθυρο να θωρεί τ' αδέρφια του. Θα συνεχίσει τον προσωπικό του Αγώνα με το ίδιο πείσμα και την ίδια θέληση με τα οποία εμείς διεξάγουμε τον αέναο Πολιτικό Αγώνα για την Πατρίδα και το Λαό. Και η προσωπική του Νίκη θα είναι και θρίαμβος του Κινήματος, η δε Νίκη του Κινήματος θα είναι ο θρίαμβος του Αλέξανδρου Γέροντα.
Οι εχθροί μας παράγουν επαγγελματίες ψεύτες, απατεώνες, κλέφτες και δολοφόνους. Η Χρυσή Αυγή παράγει τα πρότυπα της Ελληνικής Νεολαίας και του Λαού που έρχεται. Ο Συναγωνιστής Αλέξανδρος Γέροντας είναι η ζωντανή και αγωνιστική απόδειξη.
Από τα στόματα χιλιάδων Χρυσαυγιτών, υψώνεται μια φωνή:

ΚΡΑΤΑ ΓΕΡΑ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕ, Η ΝΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΜΑΣ!