Ο δικηγόρος της Μπάρκα που φιλοδοξεί να γίνει ρυθμιστής του Πολιτεύματος!


Ένας από τους επίδοξους ρυθμιστές του πολιτεύματος, ο οποίος απεργάζεται νυχθημερόν σχέδια για το πώς θα τεθεί εκτός νόμου η Χρυσή Αυγή είναι ο Μάκης Βορίδης.
Αυτό όμως που δεν γνωρίζει και ίσως δεν θυμάται το ευρύ κοινό είναι πως ο "τσεκουράτος" ...

νομομαθής πολιτευτής και διδάκτορας της πολιτικής κυβίστησης ήταν δικηγόρος της Τζούλιας Μπάρκα. Ο αριβίστας Μαυρουδής μέχρι πριν μια δεκαετία δεν ήταν γνωστός για τον πολιτικό του βίο, αλλά για τις... σημαντικές υποθέσεις που είχε αναλάβει ως υπερασπιστής της γνωστής ηθοποιού, η οποία τελικά καταδικάστηκε με την κατηγορία της προσφοράς ερωτικών υπηρεσιών σε επώνυμους Αθηναίους.

Τον Ιούνιο του 2012 είχε δηλώσει σε συνέντευξή του στην "Ελεύθερη Ώρα":
Πολλοί ειρωνεύονται τον Βορίδη γιατί τυγχάνει δικηγόρος της κ Τζούλιας Μπάρκα. Εσείς τί τους απαντάτε;
-Δεν θα γινόταν να γίνω δικηγόρος της μητέρας Τερέζας, γιατί η μητέρα Τερέζα δεν έχει ανάγκη από δικηγόρο. Μόνο όσοι βρίσκονται σε πρόβλημα ή όσοι έχουν κάποια παραβατική συμπεριφορά, έχουν ανάγκη από δικηγόρο όπως ξέρετε.
Με την κυρία Μπάρκα πώς γνωριστήκατε; Την ξέρατε από παλιά;
-Όχι. Μας σύστησε ένας πελάτης.
Και στους κακεντρεχείς που λένε ότι ο Βορίδης έγινε γνωστός και αναγνωρίσιμος επειδή βγήκε στα τηλεοπτικά "παράθυρα" ως δικηγόρος της Τζούλιας Μπάρκα τι απαντάτε;
-Ήταν μια υπόθεση που για ανεξήγητους λόγους πήρε μεγάλη δημοσιότητα. Αλλά, βεβαίως, δεν θεωρώ ότι πολιτικά έγινα γνωστός από την υπόθεση της Τζούλιας Μπάρκα".
Δυστυχώς, δεν υπάρχει ντοκουμέντο από τις τηλεοπτικές εμφανίσεις του Μαυρουδή στα trash μεσημεριανάδικα της εποχής ως δικηγόρος της Μπάρκα. Υπάρχει όμως πλούσιο υλικό από τα σόου της καλλίπυγης ηθοποιού σε μοναδικές τηλεοπτικές εμφανίσεις!



Πιστεύετε λοιπόν ότι οι γνώσεις αυτού του... νομικού γίγαντα αρκούν για να θέσουν την Χρυσή Αυγή εκτός νόμου; Καλύτερα να μην το παίξετε στο στοίχημα...