Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: "Η Χρυσή Αυγή δεν κάνει βήμα πίσω"


Άρθρο του Γενικού Γραμματέα της Χρυσής Αυγής, Νικολάου Γ. Μιχαλολιάκου στην εφημερίδα "Εμπρός"
Περίεργες «ειδήσεις» περί την Χρυσή Αυγή βλέπουν το φως της δημοσιότητας. Οι άνθρωποι μέχρι ένα βαθμό δικαιολογούνται για τις ανακρίβειές τους, γιατί πολύ απλά δεν γνωρίζουν ότι το ...

Κίνημά μας δεν είναι ένα κόμμα σαν όλα τα άλλα, δεν ανήκει στους πραγματευτάδες του πολιτικού «παζαριού», δεν συναλλάσσεται με αυτούς που ξεπουλάνε την Ελλάδα και τους λακέδες τους, που παριστάνουν τους δημοσιογράφους. Αυτό για όσους καλοπροαίρετα γράφουν συστηματικά ψέματα, οι οποίοι βεβαίως και δεν μπαίνουν στον κόπο όταν διαψεύδονται από τα γεγονότα να ομολογούν το ότι έσφαλαν.
Πέραν αυτών υπάρχουν βεβαίως και οι κακοήθεις λασπολόγοι, από τους οποίους άλλοι πληρώνονται για να εκτελέσουν συμβόλαια ηθικού και πολιτικού θανάτου και άλλοι είναι εμπαθείς όντας φανατικοί αντιεθνικιστές, εχθροί της Χρυσής Αυγής, φιλελεύθερης - καπιταλιστικής ή αριστερής - μπολσεβίκικης κοπής. Ο κόσμος τους έχει καταλάβει... Γι’ αυτό και σε πρόσφατη πολιτική έρευνα η... αξιοπιστία των ΜΜΕ μετρήθηκε στο 3%!
Γράφουν ότι η Χρυσή Αυγή διαλύεται και τα γραφεία της κλείνουν και η Χρυσή Αυγή ανοίγει και νέα γραφεία. Γράφουν ότι η Χρυσή Αυγή είναι σε... διάσπαση(!) και η Χρυσή Αυγή είναι ΕΝΩΜΕΝΗ, όπως ήταν πάντα. Το τελευταίο τους ψέμα με πηγή προελεύσεως τους βόθρους του υπογείου του Μαξίμου είναι ότι η Χρυσή Αυγή δεν θα λάβει μέρος στις Ευρωεκλογές.
Ενδεικτικά θα αναφέρω ένα απόσπασμα άρθρου από το περιοδικό «ΕΠΙΚΑΙΡΑ» του δημοσιογράφου, που κάνει ρεπορτάζ Νέας Δημοκρατίας, του Σπύρου Γκουτζάνη, ο οποίος αρχίζει το άρθρο του με τον τίτλο «Ο ΣΥΡΙΖΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ»! τονίζοντας ότι «το ορόσημο των Ευρωεκλογών στοιχειώνει ήδη τους σχεδιασμούς του κυβερνητικού επιτελείου» και στην συνέχεια αναφέρει τα εξής: «Αν και οι δημοσκοπήσεις δείχνουν τάση υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ, το κυβερνητικό επιτελείο κάνει τη δική του πολιτική ανάγνωση. Λέει: • Ο ΣΥΡΙΖΑ τείνει να εξαντλήσει τη δεξαμενή του, καθώς εμφανίζει ήδη συσπείρωση στο 75%, ενώ, αντίθετα, η ΝΔ έχει μεγαλύτερα περιθώρια. Η ΝΔ θα κερδίσει έστω και λίγο από τη Χρυσή Αυγή, η οποία θα διαλυθεί και δεν θα κατέβει στις εκλογές. Άλλωστε, τη φυλακισμένη ηγεσία αυτό που την ενδιαφέρει πια είναι να αποφύγει τη φυλακή».
Ας γνωρίζουν, λοιπόν, οι «επιτελείς» των υπογείωντου Μαξίμου ότι η Χρυσή Αυγή δεν πρόκειται να διαλυθεί και οποιαδήποτε απαγόρευση θα την κάνει πιο δυνατή. Όσο για εμάς που βρισκόμαστε ΠΑΡΑΝΟΜΑ στην φυλακή, ας γνωρίζουν ότι δεν συναλλασσόμεθα με κανέναν από αυτούς που ξεπουλούν την Πατρίδα μας. Ας γνωρίζουν ότι «Η ΦΡΟΥΡΑ ΠΙΠΤΕΙ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΑΡΑΔΙΔΕΤΑΙ». Αυτά και τέλος. Οψόμεθα ες Φιλίππους...

Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ