ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ! - Δραστηριότητες σε Αθήνα, Ημαθία, Ναύπλιο, Γρεβενά, Βόρεια Προάστια


Στα ασφυκτικά γεμάτα γραφεία της Τ. Ο.Αθηνών πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τρίτης προβολή βίντεο με θέμα την συγκέντρωση του  2013 για την επέτειο των Ιμίων.Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να ξαναθυμηθούν την ομιλία του  Αρχηγού μας και παράνομα πολιτικού ...

κρατούμενου Νίκου Μιχαλολιάκου, καθώς και την μεγαλειώδη πορεία που ακολούθησε. Στην φετινή επέτειο των  Ιμίων εκτός από το να τιμήσουμε τους τρεις ήρωες αξιωματικούς Βλαχάκο,Γιαλοψό,Καραθανάση, θα δώσουμε δυναμικό παρόν και θα διαδηλώσουμε για τον Αρχηγό μας , τους πέντε βουλευτές και  όλους τους συναγωνιστές μαςτους οποίους  η ξενόδουλη κυβέρνηση της Νέας Πασοκοκρατίας  φυλάκισε παράνομα  και φυσικά  για τους μεγάλους απόντες, τα δυο αδέρφια μας Μανώλη Καπελώνη και Γιώργο Φουντούλη που το παρακράτος με το μακρύ του χέρι, την αριστερή τρομοκρατία  αφαίρεσε  την ζωή τους , για τον συναγωνιστή  μας Αλέξανδρο Γέροντα που κέρδισε την μάχη με τον θάνατο, αλλά και για τους 6.000 δολοφονημένους από την δοσίλογη κυβέρνηση του μνημονίου.
ΑΘΗΝΑ:
Δηλιγιάννη 50, σταθμός Λαρίσης
210-8235030
Τρίτη, Τετάρτη & Σάββατο: 19:00-21:00


Ομιλίες και ενημερωτικές δράσεις σε χωριά της Ημαθίας

Το απόγευμα της Παρασκευής 24 Ιανουαρίου, κλιμάκιο Συναγωνιστών από την Ν.Ε. Ημαθίας επισκέφθηκε τα χωριά Λουτρός και Νεόκαστρο Αλεξάνδρειας (Ημαθία), παρουσία του υπεύθυνου της περιφέρειας κεντρικής Μακεδονίας, Συναγωνιστή Μιχάλη Τσακίρη, καθώς και του γραμματέα της Ν.Ε. Ημαθίας, Συναγωνιστή Βασίλειου Τσιούλη. Πλήθος κατοίκων περίμεναν τους Συναγωνιστές τόσο στον Λουτρό, όσο και στο Νεόκαστρο, καθώς είχε γίνει γνωστό πως θα γινόταν ενημερωτική δράση στα χωριά αυτά.
Αρχικά, διανεμήθηκαν στους κατοίκους εκατοντάδες ενημερωτικά φυλλάδια και εφημερίδες του κινήματός μας. Αποδείχθηκε άλλη μια φορά πως η πραγματική, μη χαλκευμένη δημοσκόπηση του δρόμου φανερώνει το επιχειρούμενο ψαλίδισμα της πολιτικής επιρροής του κινήματός μας από τα τσιράκια του ανθελληνικού συστήματος.
Στη συνέχεια, και δεδομένου ότι η προσέλευση κατοίκων ξεπέρασε κάθε προσδοκία, οι Συναγωνιστές συγκεκτρώθηκαν σε καφετέρια του Λουτρού, παρουσία δεκάδων κατοίκων, και ενημέρωσαν τους παρευρισκόμενους για τις θέσεις του κινήματός μας σχετικά με τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, τόσο σε τοπικό όσο και σε Εθνικό επίπεδο.

Ακολούθως, πραγματοποιήθηκε παρόμοια ενημερωτική συνάντηση στο Νεόκαστρο, όπου πραγματοποιήθηκε μια εποικοδομητική συζήτηση γύρω από τα προβλήματα των αγροτών της περιοχής.
Άλλη μια φορά, οι κάτοικοι της περιοχής δήλωσαν την απόλυτη στήριξή τους στο κίνημά μας, μη λογαριάζοντας την επιβαλλόμενη από τα Μέσα Μαζικού Εκφοβισμού μαύρη προπαγάνδα εναντίον του Λαϊκού Εθνικιστικού κινήματος.

Εκδήλωση στην Τ.Ο. Σπάρτης

Μέσα στον συκοφαντικό κυκεώνα του τελευταίου τριμήνου, η Τ.Ο. Σπάρτης, πιστή στο καθήκον, συνεχίζει το έργο της, λαμβάνοντας υπόψη ότι το εθνικιστικό έργο δεν γνωρίζει εμπόδια από τους ανθέλληνικούς λίβελους. Έτσι και φέτος πιστοί στην παράδοση, για 6η συνεχόμενη χρονιά τίμησε τον Λάκωνα ήρωα των Ιμίων Παναγιώτη Βλαχάκο, σε σεμνή τελετή που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία μας. Αν και η τελετή είχε προγραμματιστεί για  να γίνει όπως κάθε χρόνο στο ηρώο προς τιμήν του μεγάλου ήρωα που βρίσκεται στην είσοδο της πόλης, εξαιτίας των ακραίων καιρικών φαινομένων, η τελετή μεταφέρθηκε στα γραφεία, και συνοδεύτηκε από την κοπή της παραδοσιακής βασιλόπιτας.
Την τελετή άνοιξε ο γραμματέας της Τ.Ο. Γιώργος Ορφανάκος, με σύντομο χαιρετισμό. Τον λόγο έλαβε έπειτα εκπρόσωπος της Τ.Ο. Καλαμάτας, συναγωνιστής Κουράκος Νικόλαος ο οποίος μας μετέφερε το μήνυμα των αγωνιστικών χαιρετισμών από τους συναγωνιστές του νομού Μεσσηνίας. Ο επόμενος ομιλητής, ο γραμματέας της Τ.Ο. Τρίπολης, συναγωνιστής Νικόλαος Σκαντζός ανάγνωσε στους παρευρισκομένους ένα παλιό του άρθρο που είχε δημοσιευθεί στην εφημερίδα μας πριν χρόνια, σχετικά με τα τραγικά γεγονότα των Ιμίων, τονίζοντας την προδοτική στάση της τότε κυβέρνησης.
Στην συνέχεια τον λόγο πήρε ο Βουλευτής της Χρυσής Αυγής, συναγωνιστής Μιχαήλ Αρβανίτης. Ο συναγωνιστής Αρβανίτης ξεκίνησε την ομιλία του με το σύνθημα ΛΑΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ, σύνθημα ουσίας όπως και ο ίδιος τόνισε. Στην συνέχεια αναφέρθηκε στις εκλογές, επισημαίνοντας ότι το κίνημα μας δεν είναι κίνημα στο οποίο κάποιοι θα βρουν πόρτες ανοιχτές για να χτίσουν πολιτικές καριέρες. Όσοι νομίζουν ότι την Χρυσή Αυγή την ενδιαφέρουν μόνο τα βουλευτικά έδρανα, πλανώνται πλάνην οικτρά. Στην συνέχεια της εκδήλωσης τιμήθηκε το πατροπαράδοτο με τον συναγωνιστή Μιχάλη Αρβανίτη να κόβει και να μοιράζει την βασιλόπιτα στους παρευρισκόμενους.
ΣΠΑΡΤΗ:
Διοσκούρων 57 (2ος όροφος)
Τετάρτη-Σάββατο: 18.00-20.00
Τηλ.: 6970365496


Κοπή βασιλόπιτας της Τ.Ο. Αργολίδας

Παρουσία δεκάδων συναγωνιστών και συναγωνιστριών απ’ όλη την περιοχή η Τ.Ο Αργολίδας έκοψε στο Ναύπλιο την Κυριακή το απόγευμα την Βασιλόπιτα για το 2014. Στην εκδήλωση παραβρέθηκε και ο βουλευτής Μεσσηνίας, Συναγωνιστής Δημήτρης Κουκούτσης ο οποίος και επισήμανε ότι οι πρωτοφανείς και αντισυνταγματικές διώξεις που υφίστανται οι Έλληνες Εθνικιστές δεν μας κάμπτουν, αλλά αντίθετα γινόμαστε όλο και πιο δυνατοί. Επίσης αναφέρθηκε στην γεωμετρικά αυξανόμενη αποδοχή που έχει το Κίνημά μας, κάτι που έχει τρομοκρατήσει την δικτατορία των διεφθαρμένων, εν όψει και των επικείμενων διπλών εκλογών του Μαΐου. Από την πλευρά του ο γραμματέας της Τ.Ο Αργολίδας, Δημήτρης Δημούλης αναφέρθηκε στις πολύπλευρες δράσεις της Τοπικής Οργάνωσης μέσα στο 2013, αλλά και στους νέους αγώνες που οφείλουμε να δώσουμε την νέα χρονιά. Παράλληλα τόνισε ότι κύριο χαρακτηριστικό του χρυσαυγίτη είναι η συμμετοχή στις δράσεις του Κινήματος, ειδικά τώρα που το καθεστώς των ανθελλήνων μας πολεμά με τόση λύσσα. Φέτος το φλουρί της Βασιλόπιτας ήταν στο κομμάτι του παράνομα προφυλακισμένου Αρχηγού μας και των υπόλοιπων Συναγωνιστών.
ΑΡΓΟΛΙΔΑ:
Παράσχου 9, Ναύπλιο
Πέμπτη 20:00 - 22:00, Κυριακή 19:00 - 22:00
Τηλ. 6980 507785


Ενημερωτική δράση στα Γρεβενά

Την Τετάρτη 22 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκε στην πόλη των Γρεβενών η  εβδομαδιαία ενημερωτική συνάντηση των φίλων και υποστηρικτών της Χρυσής  Αυγής του Πυρήνα Γρεβενών. Ο συναγωνιστής Τσινίδης Ιωσήφ ενημέρωσε τους δεκάδες υποστηρικτές του  κινήματος μας σχετικά με τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις, την  κοινοβουλευτική δράση της Χρυσής Αυγής και συζητήθηκαν διάφορα θέματα  που αφορούσαν τα τοπικά δρώμενα του ν. Γρεβενών και τις επικείμενες  Ευρωεκλογές, Δημοτικές και Περιφερειακές εκλογές. Οι παρευρισκόμενοι τόνισαν ιδιαίτερα την απήχηση του κινήματος μας στην  κοινωνία και στους πολίτες των Γρεβενών, συζητήθηκε η άθλια σκευωρία που  έχει στήσει εναντίον μας το καθεστώς Σαμαρά-Βενιζέλου, οι παράνομες  φυλακίσεις του Αρχηγού μας, των βουλευτών μας και δεκάδων μελών μας και  οι διώξεις εναντίον της Χρυσής Αυγής και άλλα οργανωτικά θέματα έτσι  ώστε η παρουσία μας στο νομό Γρεβενών να ενταθεί. Οι δράσεις του Πυρήνα Γρεβενών συνεχίζονται και είμαστε σίγουροι ότι  ολοένα και περισσότεροι πολίτες των Γρεβενών θα αφυπνιστούν και θα  σταθούν πλάι μας στον αγώνα για Εθνική ανεξαρτησία, αυτάρκεια,  οικονομική ανάπτυξη και κοινωνική δικαιοσύνη.

Ομιλία στην Τ.Ο. Βορείων Προαστίων 

Στις 24-1-2014, στα γραφεία της Τ.Ο. Βορείων Προαστίων, που πλημμύρισαν για άλλη μια φορά από πιστούς Έλληνες εθνικιστές, πραγματοποιήθηκε ομιλία από τον συναγωνιστή Δημήτριο Τ. με θέμα "Το πρότυπο της ζωής του εθνικιστή και η θυσία ως υπέρτατο καθήκον του"…
Με κεντρικό άξονα την μεγάλη επέτειο της μνήμης των Ιμίων που έρχεται, ο συναγωνιστής σκιαγράφησε με γλαφυρό λόγο όλα τα δυνατά σημεία του Έλληνα που, αφήνοντας πίσω του την ζωή του βολεμένου αστού, το κυνήγι του εύκολου πλουτισμού, την ξεκούραστη απολαβή, το σάπιο life-style, την ανεμελιά της καφετέριας, διαλέγει τον δύσκολο και ανηφορικό δρόμο της αρετής, της αγάπης προς την πατρίδα και τον σεβασμό στο αίμα των προγόνων μας.

Αξίες και αρετές που πραγματικά σφυρηλατούνται καθημερινά μέσα στις τοπικές οργανώσεις του Λαϊκού Συνδέσμου, όπου χαλυβδώνονται οι δεσμοί συντροφικότητας μεταξύ των συναγωνιστών που έχουν την τιμή να προσπαθούν καθημερινά να φτάσουν το τέλειο, ορμώμενοι από πίστη , πειθαρχία και σεβασμό στις αρχές του εθνικισμού και στα ιδανικά του έθνους μας., και του Αρχηγού μας. Η κάθε σκέψη του αποπνέει Ελλάδα, η καθημερινή ανάσα του είναι άνεμος λευτεριάς και απελευθέρωσης από ξένα φονικά για τον λαο μας συμφέροντα που απεργάζονται τον χαμό του έθνους μας…

Οι εχθροί της πατρίδας και τα εγχώρια ξεπουλημένα τσιράκια τους , γνωρίζουν πολύ καλά ποιόν εχουν απέναντι τους και πόσο κινδυνεύουν τα ύπουλα και σκοτεινά σχέδια τους, για αυτό και πολεμούν με τόσην λύσσα την μοναδική έπαλξη αντίστασης.. Μοναδικός στόχος κάθε εθνικιστή, κάθε χρυσαυγίτη και κάθε χρυσαυγίτισσας που μάχεται μόνος εναντίον όλων, είναι η προσδοκία της τελικής Νίκης που θα φέρει το φως μέσα στα ζοφερά σκοτάδια , στα οποία είναι αναγκασμένος ο λαός μας να ζει όλα αυτά τα τελευταία χρόνια…Και η Νίκη θα έρθει, μέσα από τις θυσίες των εθνικιστών, και παρά τις άδικες διώξεις, τις προφυλακίσεις και τις σφαίρες του συστήματος και των κατά παραγγελία εκτελεστών του..
ΒΟΡΕΙΩΝ ΠΡΟΑΣΤΙΩΝ
Λ. Ηρακλείου 420, Ν. Ηράκλειο
Παρασκευή 19:00 - 21:00
Τηλ: 210 2810610