Θρασύδειλη επίθεση στα γραφεία της Χρυσής Αυγής Αργολίδας - Εμετική ασέβεια στους δολοφονημένους Συναγωνιστές - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Θρασύδειλη επίθεση στα γραφεία της Τ.Ο. Αργολίδας - Εμετική ασέβεια στους δολοφονημένους Συναγωνιστές
Μία ακόμη άθλια επίθεση στα γραφεία της Τ.Ο Αργολίδας στο Ναύπλιο πραγματοποίησε ο ανθελληνικός θίασος των ακροαριστερών, προσβάλλοντας χυδαία την Μνήμη των ...
 
δολοφονημένων από το παρακράτος Συναγωνιστών μας Γιώργου Φουντούλη και Μανώλη Καπελώνη.

Τα θρασύδειλα αυτά ανθρωπάκια ξέσχισαν φωτογραφίες των Συναγωνιστών που είχαμε στην πόρτα των γραφείων μας, ενώ πέταξαν και το κόκκινο δηλητήριό τους στο πανό που είναι αναρτημένο στα γραφεία μας σε ένδειξη Μνήμης για τους δολοφονημένους Εθνικιστές. Παράλληλα φρόντισαν να γεμίσουν με συνθήματα μίσους δημόσια κτίρια αλλά και κατοικίες της περιοχής.

Οι εικόνες που παραθέτουμε μιλάνε από μόνες τους για το πόσο παθολογικά ανθέλληνες είναι αυτοί που, εκτελώντας εντολές από το Σύστημα, πολεμούν τον μοναδικό πολιτικό φορέα που αντιστέκεται. Τον μοναδικό πολιτικό φορέα που κράτος και παρακράτος χτυπά με ότι τρόπο υπάρχει.

Τον μοναδικό φορέα που τρέμει το καθεστώς των φαύλων και των υποτακτικών στους διεθνείς τοκογλύφους. Τον μοναδικό φορέα που αγκαλιάζει μαζικά ο Ελληνικός Λαός, ανεξαρτήτως κομματικής αφετηρίας και στον οποίο εναποθέτει τις ελπίδες για Ανάταση το Έθνος.

Ποινικές διώξεις, παράνομες προφυλακίσεις, βομβιστικές επιθέσεις, δολοφονίες, αντισυνταγματική αναστολή κρατικής χρηματοδότησης, ύβρεις και συκοφαντίες από τα ΜΜΕ των μεγαλοεργολάβων, υποσχέσεις από τον ξενόδουλο πρωθυπουργό Σαμαρά προς τα αφεντικά του για «λιώσιμο» των Εθνικιστών. Κράτος και παρακράτος χέρι-χέρι βάλουν κατά της Χρυσής Αυγής, βάλλουν κατά της Ελλάδας. Καταλάβετέ το. Δεν κάνουμε ούτε βήμα πίσω! Είμαστε ακλόνητα Πιστοί στην Ελληνική Ιδέα, Πιστοί στο Έθνος μας, στην Ελευθερία, στον Αρχηγό μας.

Γιώργος Φουντούλης- Μανώλης Καπελώνης: ΑΘΑΝΑΤΟΙ!

Ζήτω η Νίκη!
Ζήτω η Αιωνία Ελλάς!
Ζήτω ο Αρχηγός!