Ελένη Ζαρούλια: Μια κλίκα επιόρκων έχει καταλύσει την Δικαιοσύνη στην Ελλάδα - ΒΙΝΤΕΟ


Η βουλευτής Β΄ Αθήνας της Χρυσής Αυγής, Ελένη Ζαρούλια κατακεραύνωσε από βήματος της Βουλής την κλίκα των επιόρκων που έστησε την βρώμικη σκευωρία κατά της Χρυσής Αυγής, καταλύοντας Σύνταγμα και Πολίτευμα.
Η Συναγωνίστρια Ζαρούλια επισήμανε αρχικά πως η "δημοκρατία" έχει εκλείψει στην Ελλάδα, ενώ και η Δικαιοσύνη πλήττεται βάναυσα στα χέρια κάποιων επίορκων, αριστερών και ανθελλήνων. ...

Είναι κρίμα το λειτούργημα της Δικαιοσύνης να έχει πέσει τόσο χαμηλά, ώστε να χαρακτηρίζεται από μία κλίκα εγκάθετων.
Παρά τις διακοπές του προεδρεύοντος Δραγασάκη η Συναγωνίστρια συνέχισε τονίζοντας πως η κομματική εγκάθετη ανακρίτρια Κλάπα προφυλάκισε ακόμα τρεις βουλευτές της Χρυσής Αυγής χωρίς κανένα στοιχείο, αλλά λόγω των Ιδεών τους και της πολιτικής τους δράσης. Παρόλα αυτά η Χρυσή Αυγή συνεχίζει να πιστεύει στον θεσμό της Δικαιοσύνης που δεν χαρακτηρίζεται από άτομα που δικάζουν από μίσος, ιδεοληψία και κομματικά κριτήρια.
Η βουλευτής της Χρυσής Αυγής κατήγγειλε επίσης πως η εν λόγω ανακρίτρια προφυλακίζει αδιακρίτως μη λαμβάνοντας υπόψη τον πρότερο έντιμο βίο, αν είναι ύποπτοι φυγής ή τις οικογένειες των κατηγορουμένων, όπως ο Συναγωνιστής Ηλιόπουλος που είναι πατέρας μιας κόρης λίγων ημερών! Κατέθεσε μάλιστα στα πρακτικά της Βουλής πολλές σχετικές υποθέσεις προφυλακισμένων, οι οποίοι έκτισαν προκαταβολικά την ποινή τους και στην συνέχεια αθωώθηκαν!
Ουσιαστικά το μόνο αδίκημα για το οποίο διώκεται η Χρυσή Αυγή είναι το αδίκημα γνώμης, το οποίο όμως δεν υπάρχει στον ποινικό κώδικα της Ελλάδας. Αυτό έχει ως αντίκτυπο η Βουλή να λειτουργεί με 294 βουλευτές, ενώ είναι θέμα χρόνου να συνεχιστούν οι διώξεις και οι προφυλακίσεις κατά των Εθνικιστών βουλευτών.
Σε εκείνο το σημείο ο κομματικά εγκάθετος προεδρεύων απείλησε για ακόμη μια φορά με διαγραφή των πρακτικών, κάτι το οποίο έχει επαναληφθεί πολλάκις στο παρελθόν με ομιλίες Συναγωνιστών στη Βουλή. Η φωνή της Χρυσής Αυγής όμως, η φωνή της αλήθειας δεν φιμώνεται!
Τέλος, η Συναγωνίστρια Ζαρούλια, απευθυνόμενη συλλήβδην στο "αντισυνταγματικό τόξο" επισήμανε πως παριστάνουν τους δημοκράτες, ενώ στην ουσία είναι η μεγαλύτερη χούντα που γνώρισε ποτέ ολόκληρη η υφήλιος!