Η Μαρία Αντουανέττα, Θεοδώρα Τζάκρη και οι όψιμες ευαισθησίες της


Σοβαρό ιστορικό, πολιτικό και κοινωνικό ατόπημα χαρακτήρισε η διαγραμμένη βουλευτής της εγκληματικής οργάνωσης του κλεφτο-ΠΑΣΟΚ Θεοδώρα-Ντόρκα-Τζάκρη την μη ποινικοποίηση στο προς ψήφιση αντιρατσιστικό αλλά άκρως ρατσιστικό για τους Έλληνες νομοσχέδιο, της άρνησης της γενοκτονίας των Ποντίων και των Ελλήνων της Μικράς Ασίας .
Απευθυνόμενη μάλιστα προς έναν από τους βασικούς υπεύθυνους των παράνομων και ...

αντισυνταγματικών διώξεων εναντίον του Κινήματος μας, τον επίορκο Υπουργό Δικαιοσύνης Χ. Αθανασίου, του επεσήμανε ότι ουδόλως επαρκεί η δήλωσή του κατά την έναρξη της συζήτησης στην Επιτροπή ότι στην έννοια της γενοκτονίας περιλαμβάνονται όλες οι γενοκτονίες και ότι απαιτείται συγκεκριμένη παρέμβαση στο επίμαχο άρθρο 2 που να προβλέπει ρητά ότι στην έννοια της γενοκτονίας του άρθρου αυτού υπάγονται και οι γενοκτονίες που έχουν αναγνωριστεί με απόφαση του Ελληνικού Κοινοβουλίου, ώστε να συμπεριλαμβάνεται σ’ αυτήν η γενοκτονία των Ποντίων και των Ελλήνων της Μικράς Ασίας.
Το όψιμο δήθεν ενδιαφέρον της λεγάμενης είναι καθαρά για ψηφοθηρικούς και μόνον λόγους. Καταγόμενη από την Πέλλα, στην οποία υπάρχει έντονο προσφυγικό στοιχείο, η Ντόρκα-όπως αποκαλείται από τους σλαβοπροσκυνημένους γενίτσαρους του “Ουράνιου Τόξου”-προσπαθεί να σώσει το πολιτικό της μέλλον. Έντονα συζητιέται το τελευταίο διάστημα η πρόθεση της βουλευτού να διεκδικήσει τον Δήμο Πέλλας ως δήθεν ανεξάρτητη υποψήφια ευρείας αποδοχής αλλά και η προσχώρηση της στον SYRIZA του mister Tsipras (φωνάξτε τον φρούραρχο).
Το πολιτικό όμως παρελθόν της κυρίας είναι βουτηγμένο σε σκάνδαλα, ρουσφέτια και συνεχής  επίδειξη νεοπλουτισμού. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί το όργιο προσλήψεων στο Αρχαιολογικό Μουσείο Πέλλας το 2010.Με απόφαση της τότε υφυπουργού της εγκληματικής συμμορίας του ΠΑΣΟΚ προσελήφθησαν στο μουσείο 36 συγχωριανοί της εκ των οποίων οι 9 από αυτούς είναι συγγενείς της.
Η λίστα της ντροπής με τους συγγενείς της αξιότιμης κυρίας Τζάκρη: Τζάκρης Νεοκλής (ξάδερφος), Τζάκρη Βασιλική (ξαδέρφη), Καραμούζα Πολυξένη (ξαδέρφη), Ναίτ Ηλιάδου Τζουλί Άνν (συγγενής), Στόγιος Γεώργιος (Ξάδερφος), Τομπάζη Μαρία (συγγενής), Τσιαφτάνη Χριστίνα (ξαδέρφη), Βλαδίτση Χρυσάνθη (ξαδέρφη), Δούλη Ευαγγελία (ξαδέρφη) κλπ…. 
Η προκήρυξη του διαγωνισμού για το Μουσείο Πέλλας αναρτήθηκε από το υπουργείο Τουρισμού και Πολιτισμού στις 7 Απριλίου του 2010. Η ιστορία είναι μεγάλη, αλλά το θέμα είναι ότι η κυρία Τζάκρη “έχωσε” στο Μουσείο της Πέλλας 36 συγχωριανούς της εκ των οποίων οι 9 από αυτούς είναι συγγενείς της.
Οι συγγενείς της Τζάκρη όλως τυχαίως πληρούσαν όλους τους όρους και προσελήφθησαν αξιοκρατικά, με την επίδειξη της κάρτας μέλους του κλεπτοκρατικού μορφώματος του ΠΑΣΟΚ.
Ένα άλλο παράδειγμα για το πως αντιλαμβάνονται  αυτά τα αχόρταγα υλιστικά όντα την εξουσία, αποτελεί η τοποθέτηση του συζύγου της ως μετακλητού υπαλλήλου στο πολιτικό της γραφείο στα Γιαννιτσά, καθώς και ο διορισμός του γαμπρού της στην Γενική Γραμματεία Μακεδονίας-Θράκης.
Εκτός όμως από τα πάμπολλα ρουσφέτια της μαντάμ Τζάκρη προς συγγενείς και φίλους έντονη ήταν και η παρουσία της σε πανηγύρια και χορούς φιλοσκοπιανών της περιοχής των Γιαννιτσών και της Αριδαίας. Τον Φεβρουάριο του 2010 συμμετείχε μαζί με τους βουλευτές Καρασμάνη (ΝΔ) και Θεοδωρίδη (ΠΑΣΟΚ) σε αλυτρωτικό γλέντι σλαβο- κατσαπλιάδων στις Αμπελειές Γιαννιτσών. https://www.youtube.com/watch?v=uGWWpdaXCEA 
Το συγκρότημα που “διασκέδασε” τους παρευρισκόμενους εθνοπροδότες ήταν από τα Σκόπια ενώ ακούστηκε πολλές φορές το τραγούδι “Φύγετε Έλληνες”.
Στα πανηγύρια των ανθυποπίθηκων αυτών μοιράστηκαν μπλούζες με τον χάρτη της “Μεγάλης Μακεδονίας”, ενώ συμμετείχε και ο Γενικός Γραμματέας Πολιτισμού του ψευδοκράτους των Σκοπίων, ο οποίος και χρηματοδότησε αυτές τις εκδηλώσεις. Τώρα το τι δουλειά κάνει ένας Γενικός Γραμματέας Πολιτισμού σε ένα απολίτιστο “κράτος” μόνον αυτός ξέρει…
Αξέχαστη θα μείνει η παρουσία της βουλευτού στην εκδήλωση για την Γενοκτονία του Ποντιακού Ελληνισμού που διοργάνωσε το 2011 η Αντιπεριφέρεια Πέλλας στην Έδεσσα.
Η Τζάκρη εμφανίστηκε κουνιστή και λυγιστή, κατέθεσε στεφάνι κρατώντας την πανάκριβη τσάντα της Louis Vuitton και έγινε δέκτης χλευαστικών σχολίων και αποδοκιμασιών από τους παρευρισκόμενους.
Η αλαζονεία και η επίδειξη πλουτισμού από την συγκεκριμένη καλοπληρωμένη κυρία έχουν αγγίξει τα όρια της παράκρουσης. Σε μια κοινωνία με εκατομμύρια ανέργους, με χιλιάδες αυτοκτονίες και με ανθρώπους να πεθαίνουν από το κρύο η κυρία Τζάκρη συμπεριφέρεται ως άλλη Μαρία Αντουανέτα. Η αποχώρηση της από την εγκληματική συμμορία του ΠΑΣΟΚ δεν την απενοχοποιεί, είναι υπεύθυνη και αυτή για την καταστροφή και το ξεπούλημα της χώρας στους τοκογλύφους. Η υπογραφή της υπάρχει φαρδιά-πλατιά σε δύο κατάπτυστα μνημόνια και σε ένα εξίσου κατάπτυστο μεσοπρόθεσμο.
Οι πολίτες της Πέλλας οφείλουν να την στείλουν εκεί που ανήκει, στο χρονοντούλαπο της ιστορίας. Της ευχόμαστε καλό ταξίδι, δεν θα μας λείψει καθόλου.

Θεόδωρος Χλωρίδης